Bez seksu-ciało kobiece
Moderator: modTeam
Ja osobiscie niemialem dziewczyny mlodszej niz rok... najczesciej byly 1-2 lata starsze
.
Wiem ze forum niepowinno sluzyc do obrazania wysmiewania innych ale czy autor tego tematu niema problemow z osobowoscia ? moze w dalszym ciagu jest tak dziecinny ze kobiety KOBIETY w jego wieku niezwroca na niego uwagi bo w porownaniu do niego to jego pani to jeszcze DZIEWCZYNKA ;>
Wiem ze forum niepowinno sluzyc do obrazania wysmiewania innych ale czy autor tego tematu niema problemow z osobowoscia ? moze w dalszym ciagu jest tak dziecinny ze kobiety KOBIETY w jego wieku niezwroca na niego uwagi bo w porownaniu do niego to jego pani to jeszcze DZIEWCZYNKA ;>
Nie nie na stos ale do psychologa/psychiatry z gosciem ... bo nieuwieze ze facet niema jakis problemow z wlasna osobowoscia jesli w wieku 28 lat bierze sie za 16latki. Mam troszke kolezanek w mojim wieku starsze i mlodsze ... i chodz sam jeszcze jestem gowniarz to z przykroscia stwierdzam iz z wiekszoscia 16`stek po prostu niemam o czym rozmawiac ... wydaja mi sie dziecinne... a co dopiero jak bym mial 28 lat :549: , Dla mnie koles jest materialem na pedofila ... niedlugo bedzie pytal jak ma doprowadzic do orgazmu swoja 9 letnia dziewczyne ... :548:
Święta racja...
Tre3sor, sama jak miałam te.. 19 lat byłam z Panem, co liczył sobie 30
Źle nam było, nie... wręcz przeciwnie
Pedofilem nie był, skłonności jak sugerujesz nie miał... pożyjesz, zobaczysz i módl się żeby Tobie taka 16, 17 czy 18 w głowie nie zawróciła kiedyś w przyszłości, bo gwarantuję Ci- możesz się nawet nie zorientować, że to "takie młode"
Pzdr
Tre3sor, sama jak miałam te.. 19 lat byłam z Panem, co liczył sobie 30
Pzdr
... you bleed just to know you're alive ...
ale sie afera zrobiła o mój związek z moja Myszką a nie tego sobie życzyłem, czy jeśli bym miał 30 a moja laska 18 to juz by było lepiej? wtedy nie został bym nazwany pedofilem? nie chce sie tłumaczyć, jest mi dobrze z tym co mam i jestem szczęśliwy, łatwo osądzac kogoś na podstawie standardów, czyli znaczy że jeśli 18latek skrzyżuje geny z 16latką to jest pedofil?
NAJWAŻNIEJSZE BY WIDZIEĆ NAWET GDY MAMY ZAMKNIĘTE OCZY
A czy ja tak kogos nazwalem ;> moze to laski ktore biora sie za panow starszych o ponad 10 lat maja cos nie tak ... moze ja mam jakies wypaczone spojzenie ... Ja niemowie ze jesli ktos jest z mlodsza od siebie patnerka/partnerem to odrazu jest pedofilem ... dla mnie jest to conamniej dziwne ... takie jest moje skromne zdanie nikt niemosi sie z nim zgadzac ... jesli kogos moje poglady obrazaja z gory przepraszam ale taki juz jestem ...
krzys: Trinity nieznam ... moze kiedys kopnie mnie zaszczyt, a czy niebede mial z nia o czym rozmawiac ;> niewiem pozyjemy zobaczymy.
Jeszcze raz serdecznie kurfa przepraszam jesli moje poglady kogos urazily o.O
krzys: Trinity nieznam ... moze kiedys kopnie mnie zaszczyt, a czy niebede mial z nia o czym rozmawiac ;> niewiem pozyjemy zobaczymy.
Jeszcze raz serdecznie kurfa przepraszam jesli moje poglady kogos urazily o.O
Chyba jednak pedofil to taka osoba która zmusza dziewczyne do seksu, wpływa na nią aby zrobili "to". No i jeszcze osoby które interesują się naprawde dziećmi (osobami poniżej 16 roku życia). A czy to, że ktoś jest w wieku 28 lat i ma 16 letnią dziewczyne to pedofil? Jeżeli nie robi nic co zmuszałoby ją do czegoś więcej to nie jest nim. Ja sama miałam chłopaka który był ode mnie starszy o 5 lat i nie uważam aby był pedofilem. Najważniejsze to, to aby obydwie osoby były szczęśliwe no i aby był to naprawde dobry związek.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Hmm 5 lat a 12 lat roznicy ... niemam pytan ;P.
Jeszcze raz podkreslam takie jest moje skromne zdanie ... jesli ktorys z mojich postow jest w stosunku do jakis osob obrazliwy niech mod`kowie usuna ...
Ja w dalszym ciagu jestem zdania iz moze nie jest to pedofilia to zdorwe to niejest ... dlaczego ... taka 16 latka mozna powiedziec zaczyna dopiero przygode jesli chodzi o milosc i sex ... w wiekszosci sa to jeszcze naiwne dziewczynki zawierzajace slepo zauroczeniu ;> (Zeby znow niebylo niemowie ze wszystkie takie sa !) przez co sa chyba o wiele bardziej podatne ... po prostu takie 16 to "latwe sztuki" dla takie 28 letniego pryka ... niech jeszcze bedzie przystojny i przy kasie ... fiu fiu ... zygac mi sie chce :O
Jeszcze raz podkreslam takie jest moje skromne zdanie ... jesli ktorys z mojich postow jest w stosunku do jakis osob obrazliwy niech mod`kowie usuna ...
Ja w dalszym ciagu jestem zdania iz moze nie jest to pedofilia to zdorwe to niejest ... dlaczego ... taka 16 latka mozna powiedziec zaczyna dopiero przygode jesli chodzi o milosc i sex ... w wiekszosci sa to jeszcze naiwne dziewczynki zawierzajace slepo zauroczeniu ;> (Zeby znow niebylo niemowie ze wszystkie takie sa !) przez co sa chyba o wiele bardziej podatne ... po prostu takie 16 to "latwe sztuki" dla takie 28 letniego pryka ... niech jeszcze bedzie przystojny i przy kasie ... fiu fiu ... zygac mi sie chce :O
Nikogo nie uraziłeś ... to nie stadonadetych i obraziwych ludi ! :547: :547: Ty swoje ....My swoje ! :564: Kazdy ma prawo wyrazic co mysli
ale nie nazucac ze to jest dobre ! myslenie , z reszta nikt tu tak nie robi , a jak tak to nie tak chciał by to wygłądało ! :564: :564: :564:

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
tr3sor
wyrażasz swoje zdanie na forum OK ale widocznie nie znasz ludzi!!! uważasz że 16 latka może zaczynać przygodę z miłością, Wiesz co ona by Cie zabiła swoim doświadczeniem i na pewno z Twoja postawą to nawet by nie chciała z Tobą gadać, nie jestem przystojny nie mam szmalcu a wiesz co ! dziewczyna jest naprawdę SUPER jest ładna, sam sie dziwie co Ona we mnie widzi ale coś musi widzieć skoro nam jest OK
i do wszystkich
życie jest dziwne sprawia nam niespodzianki czasami takie których ogarnąć nie potrafimy ludzkimi myślami
wyrażasz swoje zdanie na forum OK ale widocznie nie znasz ludzi!!! uważasz że 16 latka może zaczynać przygodę z miłością, Wiesz co ona by Cie zabiła swoim doświadczeniem i na pewno z Twoja postawą to nawet by nie chciała z Tobą gadać, nie jestem przystojny nie mam szmalcu a wiesz co ! dziewczyna jest naprawdę SUPER jest ładna, sam sie dziwie co Ona we mnie widzi ale coś musi widzieć skoro nam jest OK
i do wszystkich
życie jest dziwne sprawia nam niespodzianki czasami takie których ogarnąć nie potrafimy ludzkimi myślami
Znam wiele par ktorych dzieli spora roznica wieku, ale to tylko moze w mlodzienczych latach jest zauwazalne... Rzeczywiscie 28 latek i przy jego boku 16-latka to moglby byc widok przykuwajacy zdziwione spojrzenia przechodniow, ale dzis nie jedna 16-ka wyglada na wiecej wiosen niz faktycznie ma. A jesli sie dogaduja to tylko mozemy im pogratulowac. Ja sama zakochalam sie... hmmm... zauroczylam sie w facecie 8 lat starszym... i co... i nie czuje tej roznicy, moze tylko wtedy kiedy opowiada o swoich "dzieciach" (jak on je nazywa), które uczy w liceum... a prawda jest taka, ze ja od niektórych z tych jego "dzieci" jestem starsza raptem rok, dwa... Ale nic to! Mamy wieksze problemy niz zamartwianie sie roznica wieku...
niestety nie robimy Wielkiego wrażenia na ludziach, ja wygladam na mniej niż mam, moja Myszka wygląda poważniej niż na tyle ile ma, dopiero ludziska doznają niesamowitego szoku jak sie dowiadują ile latek nas dzieli, także cieszymy się Życiem nie przejmujemy sie tymi którzy jeszcze nie widzieli wszystkiego a starają się być madrzejszi od Boga samego
krzys pisze:No cóz u mnie jest 39 i 19 i to teraz ! a było 36 i 16 i co ? czekam na komentarze i to nie ja ją poderwałem tylko Ona mnie ! czekam na wasze genialne wywody ! :547: ale zanim powiecie coś głupiego ? dziesieć razy sie zastanówcie ! :564:
Chyba nie rozumiem Krzysiu - masz jakiś kłopot, rozterkę - nie, a przynajmniej o tym nie mówisz, zresztą nie pamiętam takiej historii na forum. Przyznaję, że nie przekopałem się przez wszystkie topiki, ale stawiam 100$ albo dwa bierry, że tego jeszcze nie było.
A moja opinia ogólna - daj Wam Panie Boże szczęście razem i oby słoneczko nigdy nad Tobą nie zachodziło.
:564:
ps - wiem, że to również mogłeś przewidzieć, ale nie mogłem się oprzeć :562:

Ni ma problemu z którym bym sobie nie poradził . Taka natura ! jest ciezko , ale daje rade , pewnych rzeczy sie nie zmieni , albo nie ma wpływu na nie , albo wpływ nic nie daje ! Predzej mi wzód na dupie wyskoczy niż o swych problemach tu napisze :547: :547: po prostu nie ma takich z którymi bym sobie nie poradził ! , albo nie wiedział jak poradzic ! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Ni ma problemu z którym bym sobie nie poradził . Taka natura ! jest ciezko , ale daje rade , pewnych rzeczy sie nie zmieni , albo nie ma wpływu na nie , albo wpływ nic nie daje ! Predzej mi wzód na dupie wyskoczy niż o swych problemach tu napisze po prostu nie ma takich z którymi bym sobie nie poradził ! , albo nie wiedział jak poradzic !
pozazdrościć skromności
pozdrawiam
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista
pozdrawiam
pozdrawiam
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”