Pissing
Moderator: modTeam
- Sir Charles
- Weteran
ja zaznaczylem przedostatinia,a tak naprawde to mnie to nieobrzydza nawet chce tego sprubowac ale nie ze ja na moja slodziutka dziewczyne tylko ze ona na mnie i juz sie do tego przymierzamy tzn ona psychicznie,a tak na marinesie to juz w pewnym sensie prubowalem bo podczas minety jej polecialo pare klopelek i bylo gites niewiem jakos mnie to nakreca niezwykle podniecajace jeszcze jak przed tym rozlozy wargi hmmmmmmm rozmarzylem sie 
Przyznam , że mnie też nie obrzydza, ale też i nie podnieca. Chociaż tego nigdy nie próbowałem, to jednak myślę, że smaczniejszy i bardziej podniecający od moczu jest soczek wypływający w stanie silnego podniecenia...mniam. Nic mi do czyichś upodopobań. (A może praktycy zechcieli by wypowiedzieć się w tym względzie).
Poza tym nie wyobrażam sobie, abym przystępując do seksu pytał partnerkę czy odczuwa potrzebę oddania moczu i czy będzie w stanie mnie osikać- bo to nie dzieje się na zawołanie.
Poza tym nie wyobrażam sobie, abym przystępując do seksu pytał partnerkę czy odczuwa potrzebę oddania moczu i czy będzie w stanie mnie osikać- bo to nie dzieje się na zawołanie.
Ostatnio zmieniony 07 paź 2004, 16:13 przez Jarek, łącznie zmieniany 2 razy.
Kochać i być kochanym
z kupa to juz niezla jazda, wdiziałam kiedys na 'fikołku' jak jedna panna drugiej wysikała i zesrala sie na brzuch. W pierwszej chwili nie wiedziałam co one kombinuja ale jak zobaczylam 'klocka' wszytsko bylo jasne. a fe !!
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
nigdy w zyciu nie bede traktowac swojego partnera jak muszle klozetowa 
Ostatnio zmieniony 08 paź 2004, 11:14 przez deszczowa, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”