tylko czesto ma zachamowania bo niewymyta i takie tam ze ma krostke gdzies itp. ech czy komus to przeszkadza?
Krostki to by mi raczej nie przeszkadzały, ale to że nie wymyta to już tak. :563:
Moderator: modTeam
Aga pisze:, że mój facet liże mnie tam gdzie (sorry za bezpośredniość) wydobywa się zwykle gówno, że On czuje jakiś zapach, albo nie daj Boże jakiś smak
Aga pisze:A z cipki wydobywa sie mocz
DDDDD :556: A słyszałes o czyms takim jak cewka moczowa? :556: (sorry, nie mogłam się powstrzymać)
Student pisze:Nie madrzyj sie bo podejrzewam ze znam budowe kobiecych narzadow plciowych lepiej niz Ty.
Triniti19 pisze:No to na pewno nie. Nie możliwe jest abyś znał lepiej budowe kobiecych narządów płciowych. ...
Aga pisze:Nie madrzyj sie bo podejrzewam ze znam budowe kobiecych narzadow plciowych lepiej niz Ty.
Ooo, co ty nie powiesz??? A skąd to wiesz? Bo ja na razie widzę że twoja wiedza nie jest nawet minimalna skoro twierdzisz że sika się przez pochwę:) A jesli chodziło ci o to że obok cipki się wydostaje mocz, to wyrażaj się prezycyjnie zamiast się rzucać.
Przypuszczam, że Twój partner częściej "tam" zaglądał i lizał niż Ty?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 239 gości