Moja dziewczyna nie przeżywa orgazmów, promocy...
Moderator: modTeam
Nie no tak źle to nie jest. Lubi wszystkie aspekty miłości. Jak się kochamy to jęczy i mówi, że było zajebiście. Ale jeśli chodzi o orgazm to nie ma...
a jak pytam czy może miała a nie czuła to mówi, że by wyczuła,
a jeżeli by tak było to "orgazm jest przereklamowany"
myślę, że jej cała sytuacja nie przeszkadza, ale ja jestem trochę zdołowany.....
a jak pytam czy może miała a nie czuła to mówi, że by wyczuła,
a jeżeli by tak było to "orgazm jest przereklamowany"
myślę, że jej cała sytuacja nie przeszkadza, ale ja jestem trochę zdołowany.....
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

krzys pisze:A swój orgazm tez nazwał byś ...przereklamowanym???? :566:
to były jej słowa...
bo ja wcale tak nie uważam. Według mnie orgazm to kosmiczna sprawa

Re: Moja dziewczyna nie przeżywa orgazmów, promocy...
4 lata masturbacji, pettingu, stosunków bez jednego (słownie: jednego!!!) orgazmu?!
Ściema... :569:[/quote]
Co prawda ja jestem facetem, a nie laska ale mawiaja, ze facet zawsze ma orgazm. Tymczasem ja zaczalem sie onanizowac jakies 7 czy 8 lat temu i orgazm w ten sposob osiagnalem tylko 2 razy. (patrz moj watek w dziale Zdrowie...) A dlaczego to robilem choc pozniej nie mialem orgazmow? Coz, chyba glupie pytanie. Po pierwsze mialem na niego nadzieje, a po drugie jest, zwlaszcza u facetow cos takiego jak poped. Laska, wiec pewnie miala podobne motywy.
Ściema... :569:[/quote]
Co prawda ja jestem facetem, a nie laska ale mawiaja, ze facet zawsze ma orgazm. Tymczasem ja zaczalem sie onanizowac jakies 7 czy 8 lat temu i orgazm w ten sposob osiagnalem tylko 2 razy. (patrz moj watek w dziale Zdrowie...) A dlaczego to robilem choc pozniej nie mialem orgazmow? Coz, chyba glupie pytanie. Po pierwsze mialem na niego nadzieje, a po drugie jest, zwlaszcza u facetow cos takiego jak poped. Laska, wiec pewnie miala podobne motywy.
Przeczytane rowniez gdzies tam
...
Tyle ze z takimi informacjami mozesz miec problem ;>.
otoz gdzies tam w bezkresnych zasoba internetu czytalem iz silne urazy psychiczne moga spowodowac swojego rodzaju awersje do sexu... proba gwaltu, molestowanie sexualne w domu itp. Watpie zebym taktownym bylo wypytac dziewczyne o takie sprawy ("hej kochanie przypadkiem nikt niechcial cie kiedys zgwalcic?" itp). Kobiety bo takich przezyciach bardzo czesto maja bardzo duze problemy z osiagnieciem orgazmu gdyz podswiadomie sex kojazy im sie z czyms czego niechca co robione jest na sile itp itd. Mam nadzije ze twoja kobieta niemiala takich przejsc i takie informacje ci sie nieprzydadza ... jednak jesli juz miala to chyba nieobejdzie sie bez psychologa. I ty sie z nasza forumowa rybka musze niezgodzic ;> chodz dalej pozostaje dla mnie autorytetem
Tyle ze z takimi informacjami mozesz miec problem ;>.
otoz gdzies tam w bezkresnych zasoba internetu czytalem iz silne urazy psychiczne moga spowodowac swojego rodzaju awersje do sexu... proba gwaltu, molestowanie sexualne w domu itp. Watpie zebym taktownym bylo wypytac dziewczyne o takie sprawy ("hej kochanie przypadkiem nikt niechcial cie kiedys zgwalcic?" itp). Kobiety bo takich przezyciach bardzo czesto maja bardzo duze problemy z osiagnieciem orgazmu gdyz podswiadomie sex kojazy im sie z czyms czego niechca co robione jest na sile itp itd. Mam nadzije ze twoja kobieta niemiala takich przejsc i takie informacje ci sie nieprzydadza ... jednak jesli juz miala to chyba nieobejdzie sie bez psychologa. I ty sie z nasza forumowa rybka musze niezgodzic ;> chodz dalej pozostaje dla mnie autorytetem
To nie ja nie mogłem jej na szczyt doprowadzić tylko ona nie umiała się tam znaleźć... to jest różnica. A ja się tym już nie martwie, bo ona już nie jest moją księżniczką 

Wiec dodam tu jeszcze co nieco
70% kobiet przezyc moze orgazm tylko łechtaczkowy , tu nadmienic musze ze nie ma czegos takiego jak pochwowy i łechtaczkowy , to ten sam rodzaj orgazmu , jednak wywoływany przez inne czesci ciała , tu łechtaczke , tu przez punkt a raczej jego stymulowanie punkt" G" to tylko Froid zrobił tu zamieszanie co do dziś jest błednie pojmowane , natomiast wiadomo juz na pewno , iz to to samo ! Ruznica w silnosci orgazmu moze byś spowodowana w którym dniu cylku sie go przezywa i tak najsilniejsze beda prawdopodobnie w czasie dni płodnych (przy tej samej intensywnosci i podnieceniu ) odrzywianie też jak sie okzauje ma wpływ na jego siłe jak odkryto , czyli jak zjesz cos ciezkostrawnego (pizza) orgazm bedzie słabszy ! By jednak dziewczyna go miała w ogóle musi sie go nauczyc albo odblokować , albo potrzebny jest kochanek który bedzie starał sie zgłebic jej naturę , albowiem to co dobre dla jednej nie bedzie dobre dla drugiej ! :564:

70% kobiet przezyc moze orgazm tylko łechtaczkowy , tu nadmienic musze ze nie ma czegos takiego jak pochwowy i łechtaczkowy , to ten sam rodzaj orgazmu , jednak wywoływany przez inne czesci ciała , tu łechtaczke , tu przez punkt a raczej jego stymulowanie punkt" G" to tylko Froid zrobił tu zamieszanie co do dziś jest błednie pojmowane , natomiast wiadomo juz na pewno , iz to to samo ! Ruznica w silnosci orgazmu moze byś spowodowana w którym dniu cylku sie go przezywa i tak najsilniejsze beda prawdopodobnie w czasie dni płodnych (przy tej samej intensywnosci i podnieceniu ) odrzywianie też jak sie okzauje ma wpływ na jego siłe jak odkryto , czyli jak zjesz cos ciezkostrawnego (pizza) orgazm bedzie słabszy ! By jednak dziewczyna go miała w ogóle musi sie go nauczyc albo odblokować , albo potrzebny jest kochanek który bedzie starał sie zgłebic jej naturę , albowiem to co dobre dla jednej nie bedzie dobre dla drugiej ! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
tr3sor pisze:krzysiu ... ale hardcore niemosi sie juz tym przejmowac ... PONOWNIE zle mnie zorzumiales ;> i teraz to juz na pewno ... hardoce napisal niedawno ze juz z nia NIEJEST ! wiec niejest to juz jego partnerka czyli niejest juz jego problemem ze ona niema orgazmu ...
Nie ToTy znowu nie kumasz mych mysli On napisał iz nie jego wina boto ona nie mogła sie tam znalesc , czyli w swiecie orgazmu , a to nie tak ! jak by sie bardziej postarał i miał czas na to oczywiscie to by i ją tam zabrał ! wiec nie mów mi ze ja czegos nie rozumiem , bo jak tak jest to sie pytam ! troche inwencji przy czytaniu mych postów , ale z biegiem czasu nauczysz sie tego !

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Panowie powyżej pisali ze kobieta orgazmu musi się nauczyę...a czy ktoś może mi podpowiedzieć jak? Od około 4 miesięcy nie jestem dziewicą, a petting uprawiam od około 6 miesięcy. Nigdy się nie masturbowałam i nigdy też nie przeżyłam orgazmu <choć możliwe że raz tak ale sama nie jestem pewna
>. Wiem że często młode kobiety nie przeżywaja orgazmu ale skoro ktoś twierdzi że można się tego nauczyć to ja pytam jak? Bo taka wiedza mnie i mojemu partnerowi się przyda.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”