milosc lesbijska
Moderator: modTeam
krzys pisze: Bo chore jest zalenie sie kolezankom , czy taz kolegom o swych problemach łóżkowych
hm... o sprawach intymnych nie gadam z koleżankami, tak upraszczając... Myślę, że to sprawa między dwojgiem ludzi. Natomiast o sercowych - owszem. I wielka szkoda, że kumpela rozumie mnie lepiej niż mój facet... Mówisz "zostaw go", ale to nie jest takie proste
a tak w ogóle to zeszliśmy z tematu
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
witam
ale jak to jest (pytanie do kobiet)
ze inne kobiety was podniecaja czy jest to takie same podniecenie jak do menzczyzn czy moze to jest podniecenie w stylu to jest nowe nie znane trzeba sprobowac
czy moze podnieca was wyglda drugiej kobiety
?
ja jakos nie jestem w stanie sobie wyorbazic zebym sie calowal z drugim chlopakiem i zebym jeszcze mial z tego przyjemnosc
pozdrawiam
ale jak to jest (pytanie do kobiet)
ze inne kobiety was podniecaja czy jest to takie same podniecenie jak do menzczyzn czy moze to jest podniecenie w stylu to jest nowe nie znane trzeba sprobowac
czy moze podnieca was wyglda drugiej kobiety
ja jakos nie jestem w stanie sobie wyorbazic zebym sie calowal z drugim chlopakiem i zebym jeszcze mial z tego przyjemnosc
pozdrawiam
to jest podniecenie z nutka tajemniczości, taka trochę tęsknota za nieznanym, ale fizycznie jak facet równiez - wszystko zalezy od obiektu pozadania.
P
tak, ale nadmienie tutaj, ze takich kobiet jest garstka, brdzo niewiele kobiet mi sie podoba i na tym chyba trzeba bazowac. Faceci bardziej zaprzątaja moją uwagę.
P
czy moze podnieca was wyglda drugiej kobiety?
tak, ale nadmienie tutaj, ze takich kobiet jest garstka, brdzo niewiele kobiet mi sie podoba i na tym chyba trzeba bazowac. Faceci bardziej zaprzątaja moją uwagę.
dla mnie wręcz niewyobrażalne jest zakochać się w drugiej kobiecie. Ja rozpatruje je raczej w kwesti czysto fizyczno-cielesnej. Nie spotkałam jeszcze kobiety która by mi się podobała <wizualnie>.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
- lord dream
- Entuzjasta
- Entuzjasta