Głębokie pytanko do dziewczyn i nie tylko

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 12 sie 2004, 14:49

Otóż doznanie przyjemności opiera się na podniecającej myśli, co takiego się w danym momencie robi, jak to wygląda z zewnątrz, jak on to widzi i słuchaniu jego reakcji. Poza tym wpada się w pewnego rodzaju trans zbliżony do kontemplacji.

no czyli dokladnie na tym na czym dla mnie polega przyjemność przy dawniu "zwykłej" przyjemności oralnej :)
a czy ta opisana przez ciebie partnerka nie lubi jak sie ja tam lize ?????? i czy nie dazy do tego rodzaju przyjemnosci ????Bo mniemam iz kazda kobieta to lubi a i to mało powiedziane ! wiec nie rozumiem skoro to lubicie to dlaczego by miała miec jakis opory przy dawaniu tego rodzaju przyjemnosci facetowi ???

Ja nie dążę :P Ale ja jak już mówiłam dziwna jestem.
hipokryzja...hm...złe słowo ale nie umiałam znaleźć łagodniejszego. Chodzi o to że seks oralny jest juz pewnego rodzaju normą...i jeśli ktoś nie chce to coś w tym dziwnego i powinien się przełamać. Ale już prośbę o "wzięcie całego do ust" traktuje się tutaj niezbyt pozytywnie. A moim zdaniem całkowicie "zielona" w tym temacie dziewczyna będzie miała więcej trudności ze zdecydowaniem się na zwykły oral, niż dajmy na to ja (posiadająca jakąś tam praktykę) ze zdecydowniem się na taki o którym pisze Arouse. I tylko o to mi chodzi, nie o to żebym coś miała przeciwko oralowi :) No, mam nadzieję że mnie zrozumieliście :)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
Arouse
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Arouse » 12 sie 2004, 14:52

Jasno i wyraźnie:) oral górą :) a w życiu trzeba spróbować wszystkiiego, no może prawie wszystkiego...
Wszyscy myślą, że czegoś nie da się zrobić , wtedy pojawia się ten jeden, który o tym nie wie... i to robi.
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 12 sie 2004, 14:55

Jasno i wyraźnie:) oral górą

a nieprawda :) "zwykły" sex górą, ale oral też miły :D
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
Arouse
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Arouse » 12 sie 2004, 14:56

No niech Ci będzie :) ale oba są cudowne :) gdy się kogoś kocha...
Wszyscy myślą, że czegoś nie da się zrobić , wtedy pojawia się ten jeden, który o tym nie wie... i to robi.
Awatar użytkownika
Arouse
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Arouse » 12 sie 2004, 23:00

No to w końcu kto próbował i jak było?
Awatar użytkownika
Damian
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Damian » 12 sie 2004, 23:11

Arouse, przystopuj trochę. Jak będą chcieli, to napiszą.
Nie bądź kolejnym nastolatkiem, który czegoś spróbował i koniecznie musi o tym wiedzieć pół Polski...
Awatar użytkownika
Arouse
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Arouse » 12 sie 2004, 23:14

Nie sądzę żey to orum czytało pół Polski a pozatym nudze się więc pisze :D
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 13 sie 2004, 15:19

A w ogóle to czego próbował, bo ja właściwie gdzieś pytanie przeoczyłam...
Awatar użytkownika
Arouse
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Arouse » 14 sie 2004, 17:33

Pytania trzeba czytać...
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 14 sie 2004, 17:51

Słyszałyście pewnie o wyższej szole sexu oralnego chodzi o wkładanie penisa głęboko do gardła. Która z was się na to odważyła , jak głęboku i ile mniej więcej miał penis partnera. Moze wie ktoś jakie są najlepsze pozycje aby wsunąć jak najdalej do gardla? Ja mam okolo 18 cm i dziewczynie udało się włożyć calego no moze 1 cm został ale była jazda... nie do opisania...

Rozumiem, że to było to pytanie. Ale za to nie rozumiem, po co pytasz, skoro się udało ;)
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 14 sie 2004, 17:54

Oj rozumiesz Mrto, tylko przez uprzejmość twierdzisz co innego - i dla takich ludzi jak Ty lubię to forum.
Pozdr :564:
;)...
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 14 sie 2004, 18:04

Oj rozumiesz Mrto, tylko przez uprzejmość twierdzisz co innego - i dla takich ludzi jak Ty lubię to forum.
Pozdr

Czyżby powód był az tak głupawy? Nie wierzę... ;)
:564:
Awatar użytkownika
Arouse
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Arouse » 14 sie 2004, 18:25

Mrt: Poprawiłem pytanko. Specjalnie dla Ciebie postawiłem 3 pytajniczki w odpowiednim miejscu, może teraz się sprawa troszeczke wyjaśniła...:D
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 14 sie 2004, 22:14

Co Ty? Badania jakieś przeprowadzasz na użytek związku zawodowego przedstawicielek najstarszego zawodu świata w celach szkoleniowych?
Ale niech Ci będzie. Właśnie wróciłam ze Starówki i mam romantyczny nastrój ;) 21 cm do końca. I zaręczam, że nie mam paszczy od ucha do ucha. Pzdr :)
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 15 sie 2004, 08:37

A jakie to ma i dla kogo znaczenie jak głęboko? (moja twierdzi, że i tak najprzyjemniejsza dla języka w dotyku jest sama główka i wędzidełko bo cała teszta to tylko skóra jak wszędzie).
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Arouse
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Arouse » 15 sie 2004, 23:25

Główka jest najdelkatniejsza :) ale czy dla Ciebie jest to najwspanialsze?
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 18 sie 2004, 01:59

mrt pisze: 21 cm do końca. I zaręczam, że nie mam paszczy od ucha do ucha. Pzdr :)

Loooooooooooooooooooooooooool :galy: :galy: :galy: :galy: :galy: :galy: :galy:
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 18 sie 2004, 09:59

a czy ta opisana przez ciebie partnerka nie lubi jak sie ja tam lize ?????? i czy nie dazy do tego rodzaju przyjemnosci ????Bo mniemam iz kazda kobieta to lubi a i to mało powiedziane ! wiec nie rozumiem skoro to lubicie to dlaczego by miała miec jakis opory przy dawaniu tego rodzaju przyjemnosci facetowi ???

Wiesz, każdy lubi jak się mu masuje stopy, ale nie każdy lubi tego robić. Więc....? Jeśli się kogoś kocha to nie znaczy że trzeba lubic wszystkie pieszczoty jakie Mu się podobają. Ja np. w życiu nie wkładałabym Mu języka do odbytu, nawet jeśli by to ubóstwiał. I jeśli ktoś mi walnie tekst że to znaczy że nie jest tym jedynym, to chyba zabiję!
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 18 sie 2004, 10:20

Jeśli się kogoś kocha to nie znaczy że trzeba lubic wszystkie pieszczoty jakie Mu się podobają.

zgadzam się. A poza tym troszkę mnie tu zdołowano, bo jak zaczęłam "obdarzać" mojego ukochanego pieszczotami oralnymi to myślałam że daje mu cos wyjatkowego, że pokazuje jak bardzo kocham, ze nawet jak to dla mnie męczące ( z poczatku było bardzo) to dla Niego jestem gotowa na wiele...a tu sie okazuje że to "obowiazek" każdej kobiety :(
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 18 sie 2004, 10:27

Wilczku jaki obowiązek - o czym TY piszesz?
Obowiązki w związku? - tak, ale na pewno nie "w łóżku"!!!
Dobrze o tym wiesz.
Jeśli zaczynasz odczuwać co innego, to pora na rozmowę, a może i zmiany.

Pozdr i mam nadzieję, że Cię opacznie zrozumiałem.
;)...
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 18 sie 2004, 10:45

nie, u Nas w zwiazku wszystko w porządku, do niczego zmuszana nie jestem :)
ale...
dlaczego by miała miec jakis opory przy dawaniu tego rodzaju przyjemnosci facetowi ??? ! ma sie przelamać i koniec !

to cytat Krzysia, ale Mrt też się podpisała.
Chodzi mi o to, o czym już wczesniej pisałam, że na tym forum istnieje nacisk na tego typu pieszczoty i jakiś taki poglad, że każda dziewczyna powinna to robić. No a ja w swojej 17 letniej naiwności myślałam ze jestem wyjątkowa ;)
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 18 sie 2004, 10:54

Bo jesteś wyjątkowa i nie zapominaj o tym ani na chwilkę.
Tego typu pieszczoty są po prostu bardzo przyjemne tylko i aż tyle.
Niezbyt przepadam za "rekordowymi" topikami, bo mogą rodzić sformułowania w stylu, jak przez Ciebie przytoczony fragment.
Pozdr cieplutko i nie wątp nigdy o tym, że jesteś jedyna w swym rodzaju, podobnie jak Twoje Kochanie, które to czyta :564:
;)...
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 18 sie 2004, 10:56

Pozdr cieplutko i nie wątp nigdy o tym, że jesteś jedyna w swym rodzaju, podobnie jak Twoje Kochanie, które to czyta

dzieki :) no i :564: się wreszcie mogę napić :D
Awatar użytkownika
Arouse
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Arouse » 23 sie 2004, 14:54

No a ja w swojej 17 letniej naiwności myślałam ze jestem wyjątkowa ;)

:D

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”