ptaszek pisze:nie sądzę, aby stwierdzenie zacytowane przez mariusza było odpowiednie.
Ktore stwierdzenie??
Moderator: modTeam
Czy ten kawałek błony jest naprawdę aż tak ważny?
Co ma metryka do dziewictwa???
Przecież to jest delikatnie powiedziawszy nienormalne!!!
Dziewczyna powinna się decydować na stratę dziewictwa na podstawie tego, czy czuje się gotowa do tego kroku, a nie wieku!!!
Raffek pisze:Niektóre kobiety myśla tak: Pójdę na studia to się rozdziewiczę, bo moja koleżanka jest na 2 roku studiów i nie jest już dziewicą to ja też musze...
Ziarno prawdy w tym jest.mariusz pisze:"normalna dziewcyzna na studiach juz dziewica nie jest"
To zdanie pojawiło już się na forum. Co sądzicie o takim stwierdzeniu??
Osobiście uważam, że nie do końca to prawda, nikt przeciez nie nakazuje nam tego, ze na studiach ma się juz być doświadczonym sprawach sexu.
Jednak zupełnie nie wiem czemu bierze sie ludzi niedoświadczonych sexualnie w pewnym wieku za odmieńców... :570:
Kim więc będzie prawiczek, dziewica na studiach... Dziwakiem czy jak??
Pozdrawiam...
moon pisze:Bo czekanie na księcia z bajki to głupota.
kattia pisze:Poza tym wielu chlopakow cieszy sie, ze ich dziewczyna nie miala nikogo wczesniej i docenia fakt bycia "tym pierwszym"
Andrew pisze: tosz to tylko moze byc męką
Andrew pisze:Po co Ci to Mariusztosz to tylko moze byc męką Aniolek
kattia pisze:kilka z moich kolezanek nie ma jeszcze za soba pierwszego razu. Bynajmniej nie dlatego, ze sa brzydkie, glupie i nikt ich nie chce, ale dlatego, szukaja kogos, z kim chcialyby ten pierwszy raz przezyc, a nie chlopaka "w sam raz na jeden raz".
kattia pisze:Dlaczego? bo dziewczyna nie ma doswiadczenia? bo uczy sie dopiero wielu rzeczy??
kattia pisze:mariusz pisze:Pozatym niktore rzeczy wole zrobic sam, po co inni maja mnie wyręczać
nono i pozniej jeszcze satysfakcja gwarantowanaa poza tym to czemu zakladac, ze maja byc m meki?
Mia pisze:Zgadzam sie Na pewno nie jestes dziwakiem Maleńka Tylko wartosciowa dziewczyna Najwazniejsze ze masz poczucie ze ten facet jest wyjatkowy, nie macie sie co spieszyc Wszysto zalezy od Was
mariusz pisze:To ja mam widac jakies dziwne studia i ludzi na nich...
Gdzie są takie dziewczyny??
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 122 gości