Do facetów. Używajcie ile możecie!!!! Po czas po porodzie to straszna mordęga!!! Będziecie wyłączeni z seksu na kilka-kilkanaście miesięcy. Tylko dziecko, dziecko i dziecko.
Znam to z autopsji. JUż nawet nie chodzi o żonę. Po kilku nie przespanych nocach wasz kogucik nawet nie drgnie, nie mówiąc już o "staniu". Dziecko, na początku, to taki 100% środek antykoncepcyjny.
Pozdrawiam
do kobiet
Moderator: modTeam
misiek pisze:Do facetów. Używajcie ile możecie!!!! Po czas po porodzie to straszna mordęga!!! Będziecie wyłączeni z seksu na kilka-kilkanaście miesięcy.
Nie strasz Misio, nie strasz...
Po porodzie bez środków antykoncepcyjnych można pociągnąć ładnych parę miesięcy.
Ale nie o tym...
Trzeba być psychicznie przygotowanym, obydwoje, na tą małą rewolucję i w życiu i w rodzinie.
Ostatni szew (który przegapił ordynator) jam wyciągał. Po ok. 1.5 miesiąca żona sama zaproponowała, żeby powoli zaczynać sexić, bo nie chciała w żadne depresje poporodowe wpadać! No i poszło.
A jakie doznania przy okazji?! Gdy macie wytrysk na twarzy podczas Jej orgazmu?!
Kto wie o co chodzi ten wie!
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Krzysiu ale ty się nas czerpiesz. Nam nie wolno wierzyć a wam to niby co, takie z was aniołki, chyba rogate.
A osobiście to nie wyobrażam sobie życia bez seksu, nie chodzi mi o to, że jak kilka dni się nie kocham to jestem chora. Ale o to, ze nie rozumiem założenie seks po ślubie. Nie wiem może nie potrafię wszystkiego zrozumieć ale tego nie rozumiem. A już najbardziej wkurza mnie zasłanianie się religią, pewnie jako ateistka tego też nie zrozumiem.
Lubię czuć podniecenie rosnące już podczas gry wstępnej, lubię czuć tę bliskość. I uważam, że nie trzeba czuć czegoś silnego do partnera żeby z nim uprawiać seks. To jest zbyt przyjemne by sobie odmawiać, żyje się raz więc trzeba korzystać z życia. Trzeba jednak pamiętać o zabezpieczeniu
A osobiście to nie wyobrażam sobie życia bez seksu, nie chodzi mi o to, że jak kilka dni się nie kocham to jestem chora. Ale o to, ze nie rozumiem założenie seks po ślubie. Nie wiem może nie potrafię wszystkiego zrozumieć ale tego nie rozumiem. A już najbardziej wkurza mnie zasłanianie się religią, pewnie jako ateistka tego też nie zrozumiem.
Lubię czuć podniecenie rosnące już podczas gry wstępnej, lubię czuć tę bliskość. I uważam, że nie trzeba czuć czegoś silnego do partnera żeby z nim uprawiać seks. To jest zbyt przyjemne by sobie odmawiać, żyje się raz więc trzeba korzystać z życia. Trzeba jednak pamiętać o zabezpieczeniu
Ja sie czepiam , przeciesz w tym co napisałeś powyzej praktycznie jestesy zgodni ! nie wiem o co Ci chodzi , miło by było jak byś wyjasniła , moze za mało mych postów przeczytałaś , bo to ja nie rozumiem sexu po slubie , to ja uwielbiam sex i to ja też nie musze silnego uczucia czuc do kogos by sie z nim kochać itd. itd..itd. ! wiec
??? :564:
Przestrzegaj punktu 6 regulaminu.
Maverick
krzys pisze:gracja pisze:Podobno krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje
Puste beczki i głupcy najwięcej robią hałasu
bez urazy
Bardzo dobrze powiedziane :564:
Przestrzegaj punktu 6 regulaminu.
Maverick
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Krzyś to ty mnie źle zrozumiałeś. Mi chodziło tylko o to że ty uważasz że kobiecie sie nie wierzy, a ja uważam że nam można wierzyć/nie wierzyć tak jak wam.
A z reszta to sie chyba zgadzam.
Nie wiem tylko czy na pewno wszystkie kobiety po ślubie mniej interesują się seksem, znam takie co wręcz przciwnie.
A z reszta to sie chyba zgadzam.
Nie wiem tylko czy na pewno wszystkie kobiety po ślubie mniej interesują się seksem, znam takie co wręcz przciwnie.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”