Sny erotyczne:)

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 28 lip 2004, 20:31

Skad wy kobiety wiecie ze mialyscie orgazm we snie?

Ja się zwykle budzę, b. często sen jest tak realistyczny, że nie sposób nie zauważyć. :556:
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 29 lip 2004, 09:14

dokladnie, odczuwam normalny orgazm i przeważnie jak go mam to sie lekko przebudzam, aby za moemnt znów zasnąc.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 29 lip 2004, 09:23

Fajnie tak orgazmik podczas snu miec... Wy kobiety macie za dobrze :)
Awatar użytkownika
Luca
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Luca » 29 lip 2004, 10:34

moja narzeczona też miewa takie sny z finałem :)
mnie się czasem coś przyśni ale bez niespodzianek na pościeli :D
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.
Owidiusz
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 29 lip 2004, 18:42

A ja we śnie jeszcze orgazmu nie miałam :(. No ale ostatnio nie mam snów erotycznych ale horrory.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 30 lip 2004, 10:30

A ja we śnie jeszcze orgazmu nie miałam

...a nie zdażyło ci się obudzić w najbardziej przyjemnym momencie? Moja Pani tak ma i wtedy chce dopełnienia w realu.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 30 lip 2004, 21:35

Jarek pisze:
A ja we śnie jeszcze orgazmu nie miałam

...a nie zdażyło ci się obudzić w najbardziej przyjemnym momencie? Moja Pani tak ma i wtedy chce dopełnienia w realu.

Zdarzyło mi się i to wiele razy. Ale nie mieszkam z moim ukochanym więc nie moge dopełnić sobie w realu. A na samemu pieszczoty nie mam ostatnio ochoty więc to też odpada.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,

Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 30 lip 2004, 21:43

W moim przypadku takie sny to temat rzeka. Śnią mi się niestworzone historie i to nie tylko erotyczne. A co do erotycznych, to moja senna podświadomość (czy jak to się tam nazywa - Selene mnie w każdym razie poprawi) działa wspaniale - wystarczą jakieś dwa tygodnie bez zbliżenia i już w nocy milutko - pewnie dlatego mam zadatki na śpiocha ;) .
No a obecnie czekam na nocną polucję - nie jestem pewien czy w nieco starszym wieku przy abstynencji też się zdarzają, ale wspominam je wspaniale z minionych młodzieńczych lat. :562:
;)...
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 30 lip 2004, 22:41

Ja nocnych polucji nie mialem. Bo zawsze sie zabawialem przed snem :) Ale czesto mam tak ze budze sie w srodku nocy w trakcie takowej zabawy :) Tylko ze jestem wtedy zaspany i ciezko idzie ;)
mario
Bywalec
Bywalec
Postautor: mario » 31 lip 2004, 12:29

za to u mine nie wiem co sie dzieje odkąd moja Dziewczyna pojechałą na wakacje rano zawsze wstaje z namiotem rozłozonym i tak jest już od 7 dni....coś chyba emocjonalnie do tego zwiazku podchodze...:p
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 31 lip 2004, 18:06

lorenzen pisze:No a obecnie czekam na nocną polucję

Cześć Lorenzen... no i jak, była???
Czy dalej mamy czekać, z Tobą? ;)
(no pewnie, że żarty sobie robię). Miałem parę razy w życiu polucje, ale to przez moje niedopatrzenie ;) po prostu zapomniałem sobie o pewnych sprawach a organizm sam sobie (beze mnie!) poradził. Ja się dowiadywałem dopiero rano :567:
A jeśli o namiotach mowa... coś takiego występuje u mnie w sposób uporczywy i nagminny.
Nie wiem jak tą przypadłość zwalczyć.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 31 lip 2004, 18:59

Witam Mysiorku. :564:
Eee tam - żarty nie żarty - nie martw się, aż takim sztywniakiem nie jestem i powoli odżywam więc i humorek powraca. :D
Z dawna wyczekiwana niespodzianka się nie pojawiła, bo nie wytrzymałem i sam ją sobie sprawiłem. :562: Wspomniałem o tym z czystej ciekawości, ale widzę że jesteś pocieszającym przykładem.
A na pola namiotowe nie narzekaj, bo nie stanowią one problemu, gdy masz kogo na nie zaprosić. ;)

ps. jeśli się doczekam, to nie omieszkam Was powiadomić
;)...
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 31 lip 2004, 19:58

;)
Dobre..."pola namiotowe" :D to istny namiot cyrkowy ;)
Łogólnie... ma być lepiej :564:
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 31 lip 2004, 20:32

Mysiorku zazdroszę Ci - w namiocie cyrkowym, to przecież pokazy urządzać można i różne fajowe sztuki wyczyniać. :562: :oops:
:564:
;)...
Tomasz
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Tomasz » 01 sie 2004, 11:46

Sny snami, całkiem fajne i przyjemne nie da się ukryć ;)
Zabawa jednak zaczyna się tak na prawdę wtedy gdy się budzisz a sen trwa :))
Moje kochanie celuje w tego typu niespodziankach :))
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 01 sie 2004, 22:14

ja sie zawsze budzę jak tylko zaczynamy się kochać albo nawet zanim zaczniemy. Zaraz moj kochany powie że seksoholizm niezrealizowany ze mnei wylazi, ale to nie tak, bo seksu mi nie brakuje, prawie codziennie się kochamy :) A chetnie bym sobie coś miłego wysniła..:)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
dryncia

Postautor: dryncia » 02 sie 2004, 13:31

Uwielbiam sny erotyczne, na szczęście mam je dość często. Tylko ze częściej z innymi facetami a nie z moim koteczkiem. Często mam orgazm, ale nie zawsze, i nie zawsze musi mi się śnić seks. Zdarza się że te sny z samą gra wstępna są bardziej podniecające. Dobrze, ze nie jestem facetem bo bym musiała strasznie często zmieniać pościel hihihi
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 02 sie 2004, 13:35

Cholera a mi się nic nie śni :(
Może ze 3 razy do roku i to w dodatku nie erotycznego :567:
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 02 sie 2004, 15:53

Sni sie tylko nie pamietasz. Czlowiek musi sie obudzic w trakcie snu zeby go pamietal (dlatego zawsze cholera sa niedokonczone i budzimy sie w najlepszym momencie ;)) a ponadto czlowiek sni kiedy jego sen jest nie taki gleboki, zazwyczaj kilka razy w nocy, no i nad ranem. Mi sie snilo kiedys codziennie cos, bo szedlem spac pozno i budzilem sie rano by wylaczyc budzik, potam spalem juz plytkim pol snem i pamietalem :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 02 sie 2004, 16:21

A ja wczoraj miałem sen erotyczny a własciwie to dzisiaj , bo licze dni po przebudzeniu wiec spałem wczoraj , dzis dopiero bede spać ! :564: Jak zwykle mnie cos obudziło (telefon) no i kicha ! :566:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 02 sie 2004, 16:22

Jakby nie obudzilo to bys snu nie pamietal :) Ponoc juz kilka minut po tym jak sie sen konczy czlowiek go zapomina...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 02 sie 2004, 17:04

Mówisz ??? kiedys miałem taki sen ze budziłem sie 4 razy w nccy i za kazdym ponownym zasnieciem miałem ciąg dalszy , do dziś go pamietam , ale to był horror
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 02 sie 2004, 17:30

Mi minionej nocy się śnił sen erotyczny :). Zastanawiam się tylko czemu zawsze mam takie przedziwne historie i to jak zwykle nie skończyło się na seksie, bo w momencie jak miało sie zacząć to wtedy się obudziłam. Ale przynajmniej go pamietam .

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 02 sie 2004, 18:11

Mówisz ??? kiedys miałem taki sen ze budziłem sie 4 razy w nccy i za kazdym ponownym zasnieciem miałem ciąg dalszy , do dziś go pamietam , ale to był horror
Wg mnie slowo "budzilem" jest zle. Raczej na chwile sie przebudzales. No chyba ze poszles do wc i wstales, to wtedy faktycznie sie obudziles :) Ale czlowiek za szybko sie nie budzi, zwlaszcza w srodku nocy :)
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 02 sie 2004, 20:02

Sen dzieli się na dwie fazy:

sen o wolnych ruchach gałek ocznych (skrót: NREM - non-rapid eye movement), in. sen powierzchniowy, sen płytki, sen wolnofalowy;
sen o szybkich ruchach gałek ocznych (skrót: REM - rapid eye movement, in. sen paradoksalny, sen głęboki. W tej fazie występują najczęściej marzenia senne.
Awatar użytkownika
lord dream
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lord dream » 03 sie 2004, 08:49

Uwielbiam sny erotyczne, na szczęście mam je dość często. Tylko ze częściej z innymi facetami a nie z moim koteczkiem
A powiedziałaś mu kiedyś o tym :) Ciekawe jakby zareagował. Niby sen to tylko sen a jednak jakoś głupio powiedzieć drugiej osobie. A co mocih snów erotycznych to są ale niestety jakbym miał jakiś opowiedzieć to nie ma najmniejszych szans - nie pamiętam nigdy szczegółów. Tylko ogólnie zarys jakiś i pojedyńcze sceny.
dryncia

Postautor: dryncia » 03 sie 2004, 14:14

Pewnie ze bym mu nie powiedziała. Nie dla tego, że jakoś tak nie bardzo, ale wiem, że zastanawiała by sie czego jej brakuje ze mną, czego ja nie daje, a moze nie jestem dość dobry dla tego śni o innych, może jej juz nie zależy, może ze mną coś nie tak. Sen to sen bardzo przyjemny ale w życiu nic nie znaczy. jest mi super z moim Koteczkiem i jestem pewna że jemu tez się snia inne laski
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 18 sty 2005, 23:14

Chyba już dawno nikt nie śnił erotycznie :P
cytrynka
Maniak
Maniak
Postautor: cytrynka » 18 sty 2005, 23:20

Może pamiętacie jakieś szczególnie miłe?
zdazaja sie fajne ale gorzej jak sni mi sie np ze kocham sie z kims innym :572: budze sie wtedy taka rozbita i caly dzien oo tym mysle z kad taki sen ;)
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 18 sty 2005, 23:23

Nie lubię snów erotycznych, bo potem jakoś w ciągu dnia nie moge się pozbierać ;) Ale ostatnio jakoś takowych nie mam i mam nadzieję, że teraz nic nie wykrakałam... :551:
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”