Fetish fur

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 lip 2004, 16:30

lorenzen pisze:No umiar, u ludzi w ogóle, rzadkością może i jest, ale są jednak chlubne wyjątki - poszukaj kilka postów wyżej pod nickiem Aga.
Niczego to niestety nie dowodzi, bo raczej jest to tylko wyjątek potwierdzający smutną regułę, ale przynajmniej się nie wyniesiesz z tego forum, czego bym mimo wszystko żałował.
:564:

Nie wierze ze we wszystko tak wierzysz co Aga pisze !! ;) ;) a i tak przeciez kobieta zmienną jest !! :D
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Asanpi
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Asanpi » 14 lip 2004, 18:11

krzys pisze:Hmmm? po pierwsze jak sie komuś poleca słownik to samemu tez sie czasem powinno do niego zagladać (przed "że" zawsze stawiamy przecinek ) :P

akurat tobie bardziej jest potrzebny... :P

brzydzisz sie je zabijać dla przyjemnosci , ale przyjemnosć zjadania kurczaka z grila , albo rusztu i innych miesideł pomijasz , ciekawe ????ot rozumowanie godne , zwłaszcza jak nam pasuje takowe ;) JA NIE WIDZE RÓZNICY W TYCH PRZYJEMNOSCIACH !

nie widzisz roznicy pomiedzy normalnym odzywianiem sie a paniusia z jednocyfrowym ilorazem inteligencji w "modnym" futrze ?? Obie potrzeby z tej samej półki, tak??

WIDAĆ póki SA FUTRA Z WIERZAT EGZOTYCZNYCH ... WIEC PRAWO NA TO POZWALA I JAK NAJBARDZIEJ JEST TO DOZWOLONE I LEGALNE !

gepard jest gatunkiem zagrozonym i polowanie na te zwierzeta jest NIELEGALNE!!! (polecam Discovery)

ZAL NAM GEPARDA , ALE MAŁZA KTÓREGO ZJADAMY TEŻ DLA PRZYJEMNOSCI TO NIE , NO BO PRZECIESZ NIE ZJADAMY GO DLA ZASPOKOJENIA GŁODU , BO TEN MOZNA ZASPOKOIC KARTOFLAMI !

kto tu mowi o zajadaniu sie małżami??

Malujemy sobie piekne makijarze , nie wiedząc z czego są robione (sam nie wiem )

zapewne z żabich oczu i gepardzich jąder

Myjemy sie pieknie pachnacymi mydełkami , zamiast szrym mydlem , tez nie wiedzac z czego sie je robi (tłuszczu zwierzecego ) w wiekszosci !

Twoj brak wiedzy mnie zadziwia.. a podobno czlowiek z wiekiem mądrzeje.. gdzie mydla z tluszczu zwierzecego!! teraz wiekszosc mydel jest glicerynowych.. poza tym, nawet jesli bylyby z tluszczu zwierzecego, to mydlo zwykle a szare rozni jedynie sol potasowa
[/quote]

PS.poza tym chyba jest roznica w zabiciu jednego kuraka dla zaspokojenia PODSTAWOWEJ POTRZEBY CZLOWIEKA (czyt.jedzenia), a zabiciu 80 norek dla zaspokojenia OSTATNIEJ Z POTRZEB, CZYLI POTRZEBY LUKSUSU
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 14 lip 2004, 19:00

Podpisuje się w 100 % pod wypowiedzią Asanpi. Poza tym nie mam zamiaru rezygnować z jedzenia mięsa- mam kolegę wegetarianina i jest taki chudy że aż żal na niego patrzeć. Natura stworzyła mnie mięsożerną i taką pozostanę, nie będę się źle odżywiać. I gdybym żyła na Grenlandii też bym miała futro- aby było mi ciepło, bo to jest podstawowa potrzeba. Ale na pewno nie zabijałabym dla szpanu i z powodu próżności.
Umiar u kobiety ????

I doprawdy daruj sobie takie teksty i powstrzymaj swoje szowinistyczne zapędy, bo to żałosne. Jesli chcesz mogę przy każdym poście podkreślać wady typowe dla mężczyzn, a szczególnie dla ciebie.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 lip 2004, 22:34

Aga pisze:Podpisuje się w 100 % pod wypowiedzią Asanpi. Poza tym nie mam zamiaru rezygnować z jedzenia mięsa- mam kolegę wegetarianina i jest taki chudy że aż żal na niego patrzeć. Natura stworzyła mnie mięsożerną i taką pozostanę, nie będę się źle odżywiać. I gdybym żyła na Grenlandii też bym miała futro- aby było mi ciepło, bo to jest podstawowa potrzeba. Ale na pewno nie zabijałabym dla szpanu i z powodu próżności.
Umiar u kobiety ????

I doprawdy daruj sobie takie teksty i powstrzymaj swoje szowinistyczne zapędy, bo to żałosne. Jesli chcesz mogę przy każdym poście podkreślać wady typowe dla mężczyzn, a szczególnie dla ciebie.

Urocze !! naprawde urocze obie wypowiedzi ! Jak tak teraz porównuje obie wypowiedzi to jest w nim jedna cecha wspulna !! Obie Panie nazywają Kobiety noszace futra i tu jedna pisze tak " JEDNOCYFROWYM ILORAZEM INTELIGENCJI " Takowe nazywająć ,zas druga Pani "ZE TAKIE CO NOSZĄ TO DLA SZPANU , A TO Z KOLEI JEST KRETYNSTWEM " Co jest ????? :D brzmi to jakos znajomo !! ;) Niestety ja nie spotkałem Pani w futrze która by miała tak niski iloraz inteligencji , albo takiej która nosiła by je dla szpanu , nosza je za to bo je lubia tak samo jak ja je lubie , tak samo jak lubie mini i wysokie buty , i długie rekawiczki , i buciki na wysokim obcasie (szpileczki )

Ty Aga nie musisz ich zabijać , wystarczy ze sobie je kupisz i czy tez gepard jest pod ochrona ,czy tez nie, nie ma to znaczenia- bo takie futra mozna jak najbardziej legalnie kupic !!! Ciebie natura stwozyłą miesozerna i nie masz zamiaru sie zmienic !! piszesz , to bład , a widzisz niektórych natura stwozyła próznymi i też nie widza potrzeby sie zmienic , nie w kwesti bynajmniej noszenia futra !! :)
Kazdy moze tak powiedzieć jak Wy miłe panie mówicie tak samo jak kazdy z nas powie iz nie chciał by mercedesa SLK , albo My bacha , porszaka , czy tez jaguara , tylko ile w tym prawdy ??? tak naprawde kazdy by chciał gdzies tam głeboko w srodku !
Ano podkreslaj typowe wady meżczyzn , musle ze nikt z nas a juz na pewno nie ja tak sie rzucać nie bedzie ;) Albowiem nikt nie jest doskonały ! dlatego ten swiat jest taki piekny ! doskonałosć albowiem sie szybko nudzi !!
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 14 lip 2004, 22:47

Nie, kobiety kupujące futra nie muszą być nieinteligentne. Ale nigdy nie są mądre, bo madry człowiek nie zabija dla szpanu i luksusu. Gdybym była facetem, omijałabym je szerokim łukiem.I naprawdę szkoda że ludzie nie widzą potrzeby aby zmieniać swoją próżność.
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 14 lip 2004, 22:51

Krzyś napisał:
tak naprawde kazdy by chciał gdzies tam głeboko w srodku !

Z tym zgoda, ale każdy z nas ma jeszcze główkę na karku i warto, by choć czasem nie pełniła ona tylko funkcji paradnej i może spróbowała ograniczyć absurdalne w wielu przypadkach potrzeby kupna nowych rzeczy.
Poza tym coś mi się wydaje, iż te potrzeby pochodzą w większym stopniu z wszechobecnych ogłupiających reklam, niż z naszej natury - a więc bardziej niż ze środka człowieka biorą się z zewnątrz, a ściślej mówiąc z chęci zrobienia kasy przez innego człowieka.
I nawiązując troszkę do innego topiku pozwolę sobie stwierdzić, iż większe zagrożenie dla dzieci widzę w natrętnych reklamach, niż w możliwości zobaczenia całującej się pary homoseksualistów.
;)...
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 14 lip 2004, 22:58

Aga pisze:Nie, kobiety kupujące futra nie muszą być nieinteligentne. Ale nigdy nie są mądre, bo madry człowiek nie zabija dla szpanu i luksusu. Gdybym była facetem, omijałabym je szerokim łukiem.I naprawdę szkoda że ludzie nie widzą potrzeby aby zmieniać swoją próżność.

Miła Ago w pełni zgadzam się z treścią wszystkich twoich postów w tym topiku, niestety spodlałem już na tyle, że przestałem wierzyć, iż mogę mieć jakiś wpływ na ludzi w kwestii ograniczenia próżności.
Jedyne co można robić, to dbać o swojich bliskich i swoje otoczenie w tym względzie, ale niestety chyba niemożliwą jest zmiana nastawienia większości ludzi bez jakiejś globalnej katastrofy.
Dziękuję ci za to, że poruszyłaś to zagadnienie w tym topiku - ja już chyba utraciłem tę wrażliwość. :567:
Ostatnio zmieniony 14 lip 2004, 23:19 przez lorenzen, łącznie zmieniany 1 raz.
;)...
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 14 lip 2004, 23:15

Ja myślę, że temat poszedł na boczne tory, bo autorowi chodziło zapewne o zgoła inne futerko.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Asanpi
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Asanpi » 14 lip 2004, 23:16

krzys pisze:Kazdy moze tak powiedzieć jak Wy miłe panie mówicie tak samo jak kazdy z nas powie iz nie chciał by mercedesa SLK , albo My bacha , porszaka , czy tez jaguara , tylko ile w tym prawdy ??? tak naprawde kazdy by chciał gdzies tam głeboko w srodku !

czyli znow wracamy do prostackiego podejscia, ze tak naprawde chcemy futro ale nas nie stać??? ech.. ciezko sie z toba dogadac ;)
Ja nie chcialabym futra. Stać mnie na nie. Ale nie chcialabym miec. I jak do tej pory nie odnalazlam w sobie gleboko ukrytej potrzeby jego posiadania. Luksusowe potrzeby mam i ich nie ukrywam, a posiadanie futra do nich nie nalezy. I mysle, ze z Aga jest podobnie..
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 lip 2004, 23:20

Aga pisze:Nie, kobiety kupujące futra nie muszą być nieinteligentne. Ale nigdy nie są mądre, bo madry człowiek nie zabija dla szpanu i luksusu. Gdybym była facetem, omijałabym je szerokim łukiem.I naprawdę szkoda że ludzie nie widzą potrzeby aby zmieniać swoją próżność.

Ty tez nie jesz jak mniemam byle czego , TYLKO same lepsze rzeczy !
Ciągle tylko ten szpan i luksus! , nie znasz innych słów ?! to Ty to tak postrzegasz , z reszta błednie ! mam nie jezdzic mercedesem tylko dlatego ze jak mnie taka osoba jak Ty zobaczy to powie iz szpanuje !! sorki , jezdze bo to lubie i lubie tą markę ma w sobie duszę i wiele innych takich pierdoł , nie bede jezdził polonezem , ani VW bo mi to nie pasuje ! zle mi sie po prostu jezdzi !! wole stare .. ale mercedes albo BMW lub HONDE
BO TO MI LERZY ! tak samo jak lerza tym Pania te futra ! i zapewniam iż nie dlatego by szpanować , tylko dlatego iz sa pieknę , a piekne rzeczy miec warto , tak jak Twój chłopak tez na pewno jest piekny !! Nie badż prózna .... weż sobie brzydkiego !
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 lip 2004, 23:27

Asanpi pisze:

czyli znow wracamy do prostackiego podejscia, ze tak naprawde chcemy futro ale nas nie stać??? ech.. ciezko sie z toba dogadac ;)
Ja nie chcialabym futra. Stać mnie na nie. Ale nie chcialabym miec. I jak do tej pory nie odnalazlam w sobie gleboko ukrytej potrzeby jego posiadania. Luksusowe potrzeby mam i ich nie ukrywam, a posiadanie futra do nich nie nalezy. I mysle, ze z Aga jest podobnie..[/quote]
Nie wcale nie , ze mna jak z dzieckiem , dasz mi lizaka i jest spokój !! ;) to nie jest wcale prostackie podejscie , tak naprawde nikogo z nas jak mniemam nie stac na takie futro z geparda , dobrze uszyte przez znanego projektanta mody , Zadna by go nie chciała dopóki nie miał by go na sobie ;) No wyjątki sa wszędzie , moze obie nalezycie do nich , ale kto to wie ?? pewno nawet nie Wy same ! :D
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 14 lip 2004, 23:38

Krzyś napisał:
No wyjątki sa wszędzie , moze obie nalezycie do nich , ale kto to wie ??

Krzysiu nie poznaję Pana, czyżby jakaś nutka kapitulanctwa - może pora już na sen ???
;)
A poważniej pisząc, dokładnie tak właśnie jest w każdym aspekcie naszego życia, zawsze są jakieś wyjątki - i to jest jedyna reguła bez wyjątków, która czyni życie ciekawym. :564:
;)...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 lip 2004, 23:45

Hmmm nie znam kobiety która by nie chciała miec pieknego futra , task samo jak nie znam takiej co nie chciała by mieć pieknego macupenkiego skromnego ale wlasnego i to z ogródkiem domeczku !! :547:
Nigdy sie nie poddaje , chyba ze nie mam czasu , Próznosc , to mój ulubiony grzech , jak mawiał Al Pacino w adwokacie diabła , i nie ma wyjątków !! :564: browar dla Ciebie Lorenzo , choc dzis go juz pewnie nie wypijesz ! :547:
Awatar użytkownika
lord dream
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lord dream » 15 lip 2004, 08:57

EEEEEE tam. A mnie nie kręcą kobiety w futrach. Mam po prostu wrażenie, że to takie paniusie, które nic nie robią tylko po sklepach lataja i pusto pod kopuła mają. Może tak nie jest ale co zrobić, takie odczucia. Można wyglądać elegancko i seksownie zarazem nie nosząc futra i mnie to zdecydowanie bardziej odpowiada. A jak już widze tą rewię mody 1 listopada to się żygać chce. Czasami wtedy potrafiło zaświecić ładnie słonko a niektóre panny w futrach latały. Dla mnie to kupa śmiechu i patrzyłem na takie tylko z pożałowaniem i litością.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 lip 2004, 09:12

Tak ale Ty mówisz to o futrach ciezkich , a ja o tych lekkich !! krótkich ! Ale pozatym masz wiele racji choc nie wszystkie Panie w futrach to kretynki !! bez przesady ! :547:
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 15 lip 2004, 11:08

Krzysiu, chyba mnie nie zrozumiałeś. Ja nie potępiam luksusu- jeśli kogoś stać na lepsze buty, czemu ma mieć gorsze? I tu nie chodzi o próżność. Moi rodzice mają mercedesa. Ale nie kupili go dla szpanu, ale po to by mieć dobre, porządne auto które będzie im służyć prawdopodobnie az do śmierci. Futra same w sobie też nie są złe. Jeśli ktoś zapracował sobie na willę z basenem czemu ma jej nie kupić? Chodzi tu tylko o to, że oprócz własnych potrzeb trzeba czasami popatrzeć kto na tym cierpi. Można mieć sztuczne futro. Ale jeśli ktoś musi miec PRAWDZIWE, bo uważa że sztuczne jest mniej lepsze to już jest szpanerswto i idiotyzm. Czytałam kiedyś artykuł o tym ile zwierząt trzeba zabić na jedno futro. Liczby wachały się od 80 nawet do 200. Przecież to już jest straszne! Dla jednej naszej głupiej zachcianki!
Miła Ago w pełni zgadzam się z treścią wszystkich twoich postów w tym topiku, niestety spodlałem już na tyle, że przestałem wierzyć, iż mogę mieć jakiś wpływ na ludzi w kwestii ograniczenia próżności.

A ja właśnie wierzę że możemy miec jakiś wpływ. My np. w domu segregujemy śmieci, wiem, że w swoim też będę , wiem że moja siostra tez. I wiem też, że nasze dzieci także. To naprawdę może się łatwo rozprzestrzenić. A wszystko zaczęło sie od gości, którzy zaproponowali nam, że będą nam dawać specjalne worki a potem odbierać te segregowane już śmieci. Robimy coś dobrego, a przy okazji oszczędzamy na wywózce śmieci. Wiele zależy od tego jak jesteśmy wychowani i jak będziemy wychowywać swoje dzieci. Tak samo może być z ochroną zwierząt. Np. mam straszną nadzieję, że ktoś z forum po przeczytaniu tych wypocin kupi sobie kiedyś sztuczne futro zamiast prawdziwego.

Aha i Krzysiu-po raz setny- futro z geparda nigdzie legalnie nie kupisz, tak jak futra wielu rzadkich zwierząt. I kupując takie nie tylko zabijasz jakieś stworzenia, ale też przyczyniasz się do wyginięcia gatunku, a ja naprawde nie chcę aby moje dzieci oglądały tylko gepardy w ksiązkach przez ludzką głupotę. Do cholery, szanujmy trochę czyjes życie!!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 lip 2004, 11:27

OOOOOoooo!! jakaż zmiana nastąpiła w tym poscie , przynajmniej w jego pierwszej czesci :D Segregowanie smieci jednak nie ma nic wspólnego z noszeniem futer .Dalej myslenie jednak pozostało podobne . Wiec wiesz ile ludzi musiało ciezko pracowac by mógł Twój Tato jezdzic mercedesem , wprawdzie dostali za to zapłacone , ale jednak !! Ci co handluja zas futrami tymi drogimi czesc pieniedzy przeznaczaja na jakies cele ratujace, lub pomagajace innym stwozeniom , lub nad ich opieką . Tak jak pisałem futra sa były i beda i to jak najbardziej legalnie , i wałek ze zabija sie dla nich zwierzeta , czasem cel uswieca srodki A moze jest tak iz jak kupisz jakies futro to w prawdzie na pewno jakis zwierzak padł , ale za te pieniadze albo ich czesc pomaga sie innym ???? :D
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 15 lip 2004, 15:22

OOOOOoooo!! jakaż zmiana nastąpiła w tym poscie , przynajmniej w jego pierwszej czesci

Ja zmiany nie widzę, może ją pokażesz? Od początku chodziło o zabijanie zwierząt dla ludzkiego luksusu, to ty przytaczałeś inne wątki.
Ci co handluja zas futrami tymi drogimi czesc pieniedzy przeznaczaja na jakies cele ratujace, lub pomagajace innym stwozeniom , lub nad ich opieką .

Co ty chrzanisz! Może jeszcze zaraz powiesz że dobrze że jakiś morderca zabił człowieka bo pracując przymusowo przy autostradzie poświęca się dla ludzkości??!!
I chyba nie wierzysz ze jakikolwiek kłusownik będzie oddawał mięso z geparda do zoo??? Kupując prawdziwe futro przyczyniasz się do zabijania wielu zwierząt, często nielegalnie. I tyle-nic tego nie tłumaczy. Może mi jeszcze powiesz ze jest w tym coś dobrego? Może jeszcze stwierdzisz że zdrada jest czymś dobrym bo dostarcza nowych przygód?
i wałek ze zabija sie dla nich zwierzeta , czasem cel uswieca srodki

Naprawdę jestem w szoku jak można mieć takie podejście do życia.
Awatar użytkownika
Asanpi
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Asanpi » 15 lip 2004, 15:27

krzys pisze:Ci co handluja zas futrami tymi drogimi czesc pieniedzy przeznaczaja na jakies cele ratujace, lub pomagajace innym stwozeniom , lub nad ich opieką

Nie badź śmieszny!!!! To tak jakbym powiedziala, ze mydło z tłuszczu ludzkiego było dobre, bo w sumie pracownicy zarabiali na ich wytwarzaniu i mogli wykarmić swoje dzieci.

PS.Aga zobacz link http://www.futro.animal-liberation.pl/ tam jest duzo informacji, albo tez http://www.furkills.org
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 lip 2004, 15:32

Mozna mozna ! :547: to jeszce nic !!!!
A mnie widzisz dziwi Twoje podejscie , bowiem widzisz tylko co dla ciebie dobre ! i oczy wydrapisz gdy ma ktos inne zdanie futra to piekna rzecz i powinny byc w sprzedazy , tak samo jak kurczaki w sklepie , sledzie w pomidorach ! makrela wędzona , cielęcinka ,wieprzowinka , bariera jednak powinna byc cena !!! futrom i zabijaniem dla nich jakiegos gryzonia czy drapierznika , zdecydowane tak !!! co mi tam jakis tygrys bedzie po dzungli chadzał , zadnego nie ma z niego porzytku !! :547: gdy go zamienic na futro ! porzytek wielki :547:
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 15 lip 2004, 15:32

Aga napisała :
A ja właśnie wierzę że możemy miec jakiś wpływ. My np. w domu segregujemy śmieci, wiem, że w swoim też będę , wiem że moja siostra tez. I wiem też, że nasze dzieci także. To naprawdę może się łatwo rozprzestrzenić.

No o takim dbaniu o własne otoczenie właśnie pisałem, nie wierzę natomiast w jakiś większy wpływ. Rozprzestrzenić taki przykład mógłby się tylko, gdyby od najmłodszych lat ludzie byli tego uczeni i to na każdym kroku - dom i szkoła. Dom zależy od nas, ale w ekologię stosowaną (że posłużę się nieporadnym eufemizmem) w szkołach naszego pięknego kraju nie wierzę, jak wspomniałem bez jakiejś większej katastrofy.
A wpływ forum - może i oby - jakiś jest.
Pozdrawiam
;)...
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 15 lip 2004, 15:33

co mi tam jakis tygrys bedzie po dzungli chadzał , zadnego nie ma z niego porzytku !! gdy go zamienic na futro ! porzytek wielki

I tym Krzysiu rozpoczniesz kolejną wojnę :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 lip 2004, 15:34

Asanpi pisze:
krzys pisze:Ci co handluja zas futrami tymi drogimi czesc pieniedzy przeznaczaja na jakies cele ratujace, lub pomagajace innym stwozeniom , lub nad ich opieką

Nie badź śmieszny!!!! To tak jakbym powiedziala, ze mydło z tłuszczu ludzkiego było dobre, bo w sumie pracownicy zarabiali na ich wytwarzaniu i mogli wykarmić swoje dzieci.

PS.Aga zobacz link http://www.futro.animal-liberation.pl/ tam jest duzo informacji, albo tez http://www.furkills.org

To nie jest wcale głupia mysl !!?? tzreba tylko przywrucic karę smierci ! z tłuszczu robic piekne mydełka , a miesem nakarmic Lwy w zoo , wtedy dyrektor nie kupi miesa po tygrysie ! ;) :D :P
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 lip 2004, 15:37

lorenzen pisze:Aga napisała :
A ja właśnie wierzę że możemy miec jakiś wpływ. My np. w domu segregujemy śmieci, wiem, że w swoim też będę , wiem że moja siostra tez. I wiem też, że nasze dzieci także. To naprawdę może się łatwo rozprzestrzenić.

No o takim dbaniu o własne otoczenie właśnie pisałem, nie wierzę natomiast w jakiś większy wpływ. Rozprzestrzenić taki przykład mógłby się tylko, gdyby od najmłodszych lat ludzie byli tego uczeni i to na każdym kroku - dom i szkoła. Dom zależy od nas, ale w ekologię stosowaną (że posłużę się nieporadnym eufemizmem) w szkołach naszego pięknego kraju nie wierzę, jak wspomniałem bez jakiejś większej katastrofy.
A wpływ forum - może i oby - jakiś jest.
Pozdrawiam

WSZYSTKO DO NAS PRZYJDZIE Z CZASEM , W nIEMCZECH TAK JEST OD DAWNA I TO DZIAŁA , WIEC I U NAS ZACZNIE ZA NIEDŁUGO , SPOKOJNIE , NIKT AMERYKI NIE ODKRYŁ , póki CO NIE MA TYCH SMIECI GDZIE SEGREGOWAĆ !! V ;)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 lip 2004, 15:38

fish pisze:
co mi tam jakis tygrys bedzie po dzungli chadzał , zadnego nie ma z niego porzytku !! gdy go zamienic na futro ! porzytek wielki

I tym Krzysiu rozpoczniesz kolejną wojnę :)

NAPRAWDE !!!! nie widzisz ,z e to takie zarłoki ;) jak Aga przyczyniły sie do wyginiecia wielorybów !! :D :D :D :D :D :D

Zjedzą wszystko co sie rusza i nie ucieka ! i co potem ! na pewno zjedzą mnie ! ;) ;) :D :D :D :D :D :506:
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 15 lip 2004, 15:45

A mnie widzisz dziwi Twoje podejscie , bowiem widzisz tylko co dla ciebie dobre !

Akurat to ty widzisz co jest dla ciebie dobre, ja myślę w tym wypadku nie o sobie a o zwierzętach.
i oczy wydrapisz gdy ma ktos inne zdanie futra to piekna rzecz i powinny byc w sprzedazy , tak samo jak kurczaki w sklepie , sledzie w pomidorach ! makrela wędzona ,

Poponuję zabijać ludzi, a sprzedawać pięknym paniusiom super pachnące mydełka z ludzkiego tłuszczu! Przecież te kobiety będą wtedy takie czyste i pachnące! I to będzie taaakie dobre...

Człowieku, takich jak ty to powinno się za samo myslenie do więzienia wsadzać :554: ! Jak mozesz coś takiego pisać!!! :563:
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 lip 2004, 15:51

póki Ty zjadasz kaczuszki i kurczaczki , i sie tym chołpisz ...to moge !! gdzie moje "WALENIE " -------- zjedzone !??? :566:

Ano mogę póki durne zielone ludki sie wpiepszaja tam gdzie nie powinny . Mam ci ja parcele na terenach z reszta przemysłowych gdzies ok, 1500 mkw , na niej drzewa , i co te debile robia ??? nie pozwalają mi wyciać drzew na niej rosnacych a które to sa z reszta samosiejkami , to znaczy mogę , ale musze zapłacic ..ile - bagatelka 100,000 zł To ja tu chce otwozyc inwestycje gdzie dam ludzia pracę , płace podatki za ten grunt rocznie tylko po to by se tam drzewa rosły ??????? :546: i masz sytuacje patową , płacic za grunt musze, rocznie ok chyba 400zł nic na nim zrobic nie mogę bo drzewa rosna których mi wyciąć nie wolno , kara za wykoszenie drzewa bez zgody to stawka razy x2 A ty mi tu mówisz o jakimś Tygrysie w drzungli ! komu on potrzebny ??? na wieszak z nim ! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

http://autokacik.pl/files/272602543-Nowy-4.jpg
Awatar użytkownika
Asanpi
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Asanpi » 15 lip 2004, 23:46

krzys pisze:A mnie widzisz dziwi Twoje podejscie , bowiem widzisz tylko co dla ciebie dobre

a zaraz potem pisze: co mi tam jakis tygrys bedzie po dzungli chadzał , zadnego nie ma z niego porzytku !!

chyba cos mieszasz sie w zeznaniach ;)
sam sobie zaprzeczasz!
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 16 lip 2004, 00:15

"kto się czubi ten się lubi"
:564:
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 16 lip 2004, 08:38

Asanpi pisze:
krzys pisze:A mnie widzisz dziwi Twoje podejscie , bowiem widzisz tylko co dla ciebie dobre

a zaraz potem pisze: co mi tam jakis tygrys bedzie po dzungli chadzał , zadnego nie ma z niego porzytku !!

chyba cos mieszasz sie w zeznaniach ;)
sam sobie zaprzeczasz!

W NICZYM NIE MIESZAM !! TO TWA WERSJA INTERPRETACJI TEGO CO NAPISAŁEM !

jA ALBOWIEM JESTEM ELASTYCZNY , AGA ......NIE JA SIE DO TEGO PRZYZNAJE ,...AGA....NIE

www.spokorobi.prv.pl

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”