Aga pisze:Podpisuje się w 100 % pod wypowiedzią Asanpi. Poza tym nie mam zamiaru rezygnować z jedzenia mięsa- mam kolegę wegetarianina i jest taki chudy że aż żal na niego patrzeć. Natura stworzyła mnie mięsożerną i taką pozostanę, nie będę się źle odżywiać. I gdybym żyła na Grenlandii też bym miała futro- aby było mi ciepło, bo to jest podstawowa potrzeba. Ale na pewno nie zabijałabym dla szpanu i z powodu próżności.
Umiar u kobiety

??
I doprawdy daruj sobie takie teksty i powstrzymaj swoje szowinistyczne zapędy, bo to żałosne. Jesli chcesz mogę przy każdym poście podkreślać wady typowe dla mężczyzn, a szczególnie dla ciebie.
Urocze

naprawde urocze obie wypowiedzi ! Jak tak teraz porównuje obie wypowiedzi to jest w nim jedna cecha wspulna

Obie Panie nazywają Kobiety noszace futra i tu jedna pisze tak " JEDNOCYFROWYM ILORAZEM INTELIGENCJI " Takowe nazywająć ,zas druga Pani "ZE TAKIE CO NOSZĄ TO DLA SZPANU , A TO Z KOLEI JEST KRETYNSTWEM " Co jest

???

brzmi to jakos znajomo

Niestety ja nie spotkałem Pani w futrze która by miała tak niski iloraz inteligencji , albo takiej która nosiła by je dla szpanu , nosza je za to bo je lubia tak samo jak ja je lubie , tak samo jak lubie mini i wysokie buty , i długie rekawiczki , i buciki na wysokim obcasie (szpileczki )
Ty Aga nie musisz ich zabijać , wystarczy ze sobie je kupisz i czy tez gepard jest pod ochrona ,czy tez nie, nie ma to znaczenia- bo takie futra mozna jak najbardziej legalnie kupic !!! Ciebie natura stwozyłą miesozerna i nie masz zamiaru sie zmienic

piszesz , to bład , a widzisz niektórych natura stwozyła próznymi i też nie widza potrzeby sie zmienic , nie w kwesti bynajmniej noszenia futra
Kazdy moze tak powiedzieć jak Wy miłe panie mówicie tak samo jak kazdy z nas powie iz nie chciał by mercedesa SLK , albo My bacha , porszaka , czy tez jaguara , tylko ile w tym prawdy

? tak naprawde kazdy by chciał gdzies tam głeboko w srodku !
Ano podkreslaj typowe wady meżczyzn , musle ze nikt z nas a juz na pewno nie ja tak sie rzucać nie bedzie

Albowiem nikt nie jest doskonały ! dlatego ten swiat jest taki piekny ! doskonałosć albowiem sie szybko nudzi