[ Dodano: 2009-02-26, 14:41 ]
racja co noc sobie wyobrażam że to właśnie z nią a nie z żadną inną robie to w 1001 pozycjach że zachowuje sie w łóżku inaczej i po każdym stosunku oboje odczuwamy satysfakcje

Moderator: modTeam
Mario90 pisze:Chciałbym znależc sposób żeby temu zaradzić gadaliśmy o tym nieraz ale ona twierdzi że mi ciagle coś nie pasuje
Ty na pewno, ona teoretycznie raczej koło 40. Chcesz, to czekajMario90 pisze:w koncu to teraz w młodości powinniśmy chyba mieć najbardziej dziki gorący seks
Żebyś Ty był szczęśliwy. Jej dobrze z jej popędem seksualnym, to Ty masz z nim problem. I to duży, bo jego nie da się po prostu zmienić siłą woli.Mario90 pisze:Po to żebyśmy byli już zawsze razem i oboje byli szczęśliwi.
Mam pomysł: sprawdź ile lat można, i nam powiedzMario90 pisze:Czy można być razem mimo braku satysfakcji z seksu??
Mario90 pisze:Dlaczego on nie rozumie że od materialnej rzeczy tysiac razy wolalbym np zeby wziela mnie przed lustro i kochała sie ze mną na pieska przed nim jecząc z rozkoszy
Mario90 pisze:a może jak jeszcze popracuje troche dam rade czemu tak przekreślacie moje szanse
to męcz się dalej
Mati pisze:tylko po co ten temat był?
Mario90 pisze:wolalbym np zeby wziela mnie przed lustro i kochała sie ze mną na pieska przed nim jecząc z rozkoszy![]()
Mario90 pisze:mam jej powiedziec sorry kochanie bylo fajnie przez ponad 2 lata ale to koniec??? kocham cie ale nie dobralismy sie seksualnie i to nie ma sensu???
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 125 gości