poziomek pisze:w sensie czy nie bedzie mi trudniej dac partnerce przyjemnosc....
Jeśli nie masz jakoś masakryczne krzywego to nie będzie problemu. Pewne skrzywienia dla kobiety bywają bardzo przyjemne.
Moderator: modTeam
lollirot pisze:Dlaczego?
Lina pisze:poziomek pisze:Dzisiaj udalo mi sie ja cztery razy doprowadzic na sam szczyt
Normalnie Huuuura! nie ma jak zadaniowe podejście do seksu!
Adaś38 pisze:Np. dlatego że jak on już sobie dojdzie to nie będzie zbyt zainteresowany żeby pracować nad partnerką
poziomek pisze:czy np. gdy chłopak piesci Was paluszkami i robi minetke a Wy nie dojdziecie wtedy to jest źle? W sensie czy Was to denerwuje albo czy jestescie rozczarowane?
poziomek pisze:Aha no wlasnie - dziewczyny powiedzcie mi jedno: czy np. gdy chłopak piesci Was paluszkami i robi minetke a Wy nie dojdziecie wtedy to jest źle? W sensie czy Was to denerwuje albo czy jestescie rozczarowane?
poziomek pisze:Nawet jak pierwszy skoncze (w przyszlosci, mowie o pelnym stosunku) to na bank nie zostawie jej samej sobie, przeciez to na maksa ciotowate podejscie
Andrew pisze:wprawna kobieta potrafi udawac orgazm , ale pewnych rzeczy udawac sie nie da , zas Ty ani jednaj z nich nie wymienileś , oczywiscie wszystko to co pisze nie znaczy , ze orgazm ona udajeNIE ! TAK WCALE BYC NIE MUSI ...
Adaś38 pisze:Jeżeli czekasz aż ona sama weźmie cię za ptaka i nakieruje go tam gdzie trzeba to możesz dłuższą chwilę poczekać
Marissa pisze:kiedy będziesz w mięciutkiej, cieplutkiej pochwie i będzie Ci bardzo dobrze
Lina pisze:Normalnie Huuuura! nie ma jak zadaniowe podejście do seksu!
Lina pisze:Może Cię to zadziwi...ale chyba najlepiej zrobisz jeśli zapytasz JĄ o zdanie.
Marissa pisze:Ty nie gadaj o przyszłości bo możesz się rozczarować i zakładać kolejny temat o tym że Ci nie staje
desertus pisze:Możesz poprosić ją, by w trakcie ci podpowiedziała kiedy, jakie tempo, jak mocno.
Kod: Zaznacz cały
kochanka <spokojnym, niskim głosem>: a teraz szybciej, Misiu. I głębiej. I mocniej, duuużo mocniej. <diabel>
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 224 gości