Nie chce dotykać ,mojego penisa..

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Atanazy
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Atanazy » 13 mar 2008, 13:50

Andrew pisze:
Atanazy pisze: Trudny wybór, co?

Nie ! wrecz przeciwnie prosty wybor.

Doprawdy? Niesamowite...

Andrew pisze:nie sadze, jak sie sexi to sie nie gada , bo jedno w drugim przeszkadza, Mozna pogadac o pewnych rzeczach po sexie , nigdy w trakcie bo to psuje atmosfere.

Ręce opadają <zalamka> Na temat spraw oczywistych nie będę się wypowiadał.

Dobra, koniec. Nie chce mi się kontynuować tej jakże pouczającej dyskusji. Skrobnę tylko taką uwagę: albo to ja jestem pieprznięty, albo świat niektórych osób. Czasem mam wrażenie, że jestem człowiekiem bez problemów, albo przynajmniej nie z problemami takiego typu. Tak czy inaczej, życzę powodzenia.
Jesteśmy przecież nowi, lepsi. Lajfstajlowi, trendy, cool, k*rwa, sprawdzeni, jak najbardziej sprawdzeni na Zachodzie.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 13 mar 2008, 14:01

Sugerujesz iz ja mam problemy ? jakos z zadna kobieta podczas sexu na temat co, jak, dlaczego nie rozmawialem , ani ja , ani One ze mna. Pewne rzeczy podczas sexu wychodza same, co partnerka chce , jak chce i odwrotnie i ani slowa sie przy tym na ten temat nie wypowiada i tak byc powinno. Oczywiscie mozna powiedziec cos partnerce/owi , ale nie na zasadzie rozmowy w trakcie ...
Ciesz sie zatem , ze nie masz problemow, bo jak tu widac inni maja ich naprawde nie malo. Jesli by Ona odpowiedziala na jego pytanie dlaczego go nie dotyka? to tu by go nie bylo , widac albo nie zapytal (w co watpie ) albo nie uzyskal odpowiedzi .
tak mysle ja ! inni ...moga inaczej <browar>
I nie nazywalbym swiata innych "pieprznietym" tylko dlatego, ze jest inny od Twojego.
Ostatnio zmieniony 13 mar 2008, 14:04 przez Andrew, łącznie zmieniany 2 razy.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 13 mar 2008, 17:01

ja myślę, że się najzwyczajniej boi. Uprawiacie seks od niedawna, nie przyzwyczaiła się, jeśli jesteś jej pierwszym partnerem to wiele rzeczy jest dla niej nowością. Daj jej czas na oswojenie się.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
InViolet
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: InViolet » 13 mar 2008, 21:01

Wy sie oburzacie, a ja znałam taką parę, gdzie byli ze sobą kilka lat, mieli jakieś 19 lat, i mimo że uprawiali seks, ona przez te lata nie pozwoliła mu dotknąć ręką swojej..hm myszki 8) naprawde, zero pieszczot ustami, i po prostu mu uciekała kiedy chciał dotknąc ją reką, nawet przez spodnie. a seks bbyl ok. do tej pory tego nie rozumiem. ale zdarza sie tak i działa to w rózne strony
:*
Awatar użytkownika
Xavi
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Xavi » 13 mar 2008, 22:30

Olivia pisze:
tarantula pisze:Bo to zla kobieta byla :]

Ja obstawiam, że On się nie myje. <szczerbaty>

TAk fajnie to brudnego sobie pozwala, ale do dloni to juz nie wezmie <pijak> Dziwne to by bylo <glaszcze>
Ostatnio zmieniony 13 mar 2008, 22:31 przez Xavi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 13 mar 2008, 23:06

Xavi pisze:TAk fajnie to brudnego sobie pozwala, ale do dloni to juz nie wezmie <pijak> Dziwne to by bylo <glaszcze>

Widać mało znasz kobiety...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
falar
Bywalec
Bywalec
Postautor: falar » 07 cze 2008, 19:32

moja byla tez wstydzila sie mojego penisa. Zmienilem ja na inna i byl to najlepszy wybor. Najgorsze co moze sie facetowi trafic to kobieta ktora wstydzi sie swoich lub swojego partnera czesci ciala.
Awatar użytkownika
desertus
Początkujący
Początkujący
Postautor: desertus » 14 lip 2008, 07:49

...hmm.. jakoś mało niewiast zareagowało na ten temat...

Jak już wcześniej padało w postach, czynników może być wiele: brak doświadczenia, wychowanie, żażenowanie, niewiedza co "z tym fantem zrobić", mogą się czuć jak prostytutki etc.

A chciałbym dorzucić jeszcze jeden motyw...
Mia pisze:Uprawiacie seks od niedawna, nie przyzwyczaiła się,

Wczoraj rozmawiałem z koleżanką w wieku 35 lat, z 2 dzieci, po rozwodzie - więc raczej doswiadczoną w tematach damsko-męskich - i pojawił się podobny wątek. Moja refleksja po tej pogawędce jest następująca (panie, ew. skorygujcie mnie):

* panowie nieco inaczej postrzegają pieszczoty "narządów" i stosunek niż kobiety (gdy są to ich pierwsze wspólne kroki)
* dla nas praca języczkiem i paluszkami (po obu stronach) to gra wstępna, przygotowanie do "wydarzenia" - finiszu w trakcie stosunku; pieszczoty oręża i cipeczki to przygotowanie, droga do celu, a stosunek to wyraz "oddania się" dziewczyny, objaw maksymalnej bliskości
* dla kobiety dotykanie (i pieszczoty ustami) są wyrazem WIĘKSZEGO zbliżenia niż sam stosunek (który od biedy mogą przeczekać :D), wymagają większego zaufania, poznania partnera, poczucia bezpieczeństwa i może też... mocniejszego zaangażowania emocjonalnego

Oczywiście są też dziewczyny, które poderwane na dyskotece zrobią "lodzika" w toalecie (bez pejoratywnych skojarzeń, to też jest fajne), ale może dziewczyna, o której pisze BezNazwy akurat jest inna?
nic już nie jest takie jak dawniej...
Awatar użytkownika
bik79
Bywalec
Bywalec
Postautor: bik79 » 20 lip 2008, 15:13

moja była mawiała: nie chce sexu oralnego nigdy-uszanuj moją decyzję! uwielbiała jednak jak ja ją pieściłem.Dobrze ze mam to już za sobą :)
...Kocham...Śmierć...Bo...Tylko...Ona...Na...Mnie...Czeka..
Kanalia
Zaglądający
Zaglądający
Re: Nie chce dotykać ,mojego penisa..

Postautor: Kanalia » 20 lip 2008, 16:36

BezNazwy pisze:Wytłumaczcie mi jaki moze byc powód ze moja Kobieta nie chce dotykac mojego penisa...
oczywiscie to akceptuje.. uprawiamy sex od niedawna...

I tu jest pies pogrzebany. Ludzie rozpoczynają współżycie a nie potrafią ze sobą rozmawiać na tematy, które bezpośrednio ich dotyczą. Przecież życie seksualne to nie tylko ruchy bioderkami i orgazmy. Czas najwyższy zasiąść do poważnej rozmowy. Jeśli ktoś ma w sobie instynkt odkrywcy przemierzającego otchłań ludzkich pragnień to proszę bardzo. Nikomu nie można zabronić. Jednak łatwiej jest porozmawiać o swoich oczekiwaniach, pragnieniach i lękach.

Zamiast zwracać się z tym pytaniem do forumowiczów trzeba było zapytać niewiastę. Przecież dotykanie ciała partnera, poznawanie anatomii, reakcji na pewne bodźce to jedna z ważniejszych rzeczy.
yohana
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: yohana » 11 sie 2008, 01:12

Heh mialam kiedys taka sytuacje z gosciem, kompletnie nie podobalo mi sie jego przyrodzenie... :P wiec tez stronilam od dotykania :D Widzisz, kobiety tez maja swoje gusta! Kazdy penis jest inny ;)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 11 sie 2008, 09:30

dobrze , ze jemu sie chociasz podoba Twoja cipka - by dopiero było gdyby było odwrotnie i Twemu lubemu owa sie nie podobała i odrazala go - faceci tez mają gusta , a cipka potrafi byc jak piekna , tak okropna .
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 13 sie 2008, 00:26

No wtedy bylby foch. A jeszcze jakby nie chcial lizac to w ogole.
Ja bym nie zaakceptowal tego ze dziewczyna nie chcialaby mnie tam dotykac. Musi i basta. Bo to uwielbiam i tyle. Tak samo jak nie znioslbym braku seksu oralnego. Poczekac - owszem. Ale nie ze nigdy przenigdy. Konkurencja na szczescie nie spi i jak nie ta dziewczyna to inna. A tak w ogole to chyba zalezy od faceta. Jak facet czuje sie pewnie, dziewczyna niepewnie a jej na nim zalezy to zrobi mu loda nawet jezeli nie chce. Mialem taka sytuacje ze dziewczyna nie chciala zrobic loda swojemu bylemu bo ja to brzydzilo czy cos. Mi zrobila po niedlugim czasie, bez namawiania. Tylko powiedzialme ze chce zeby zrobila. Wiadomo, moje zyczenie jest dla niej rozkazem. Dla jasnosci: nie zalezalo mi naniej, jej na mnie bardzo. Teraz jestem w normalnym zwiazku, nie takim dla seksu i sprawa ma sie inaczej. Ale poczekac mozna :)
szamar_madar
Początkujący
Początkujący
Postautor: szamar_madar » 15 wrz 2008, 19:54

Maverick pisze:Jak facet czuje sie pewnie, dziewczyna niepewnie a jej na nim zalezy to zrobi mu loda nawet jezeli nie chce

Ale to chyba nie o to chodzi, nie? Szantażować dziewczynę żeby loda zrobiła... Czułbym się strasznie głupio po wszystkim, a nawet nie wiem czy by mi nie opadł w trakcie, gdybym wiedział, że ona to robi z przymusu :/
"A person who never made a mistake never tried anything new."
Albert Einstein
Awatar użytkownika
Nexus7
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Nexus7 » 15 wrz 2008, 20:06

szamar_madar pisze:
Maverick pisze:Jak facet czuje sie pewnie, dziewczyna niepewnie a jej na nim zalezy to zrobi mu loda nawet jezeli nie chce

Ale to chyba nie o to chodzi, nie? Szantażować dziewczynę żeby loda zrobiła... Czułbym się strasznie głupio po wszystkim, a nawet nie wiem czy by mi nie opadł w trakcie, gdybym wiedział, że ona to robi z przymusu :/

Patrzac na sprawe bardziej praktycznie, skoro ma sie do tego zmuszac to i tak zrobi to slabo 8)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 16 wrz 2008, 14:45

Zle do tego podchodzicie. Ona nie ma sie zmuszac tylko chciec, choc jeszcze o tym nie wie :D

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”