Ja rozumiem kolegę - bez tego kobieta nie jest kobietą z temperamentem jak i nie wiadomo czy my ja pociągamy, co skutkuje tym co kolega opisuje .
Zaskoczenia zatem nie bedzie, ale jak miło bedzie

Moderator: modTeam
Lonty pisze:Ciężko jest kiedy pomimo zapewnień partnerki, że kocha i że ją podniecam jej nastawienie pokazuje co innego. Ja naprawdę nie wymagam od niej pokazowego stripteasu przed wskoczeniem do łóżka - ot zwykłej inicjatywy, minimalnego zaskoczenia.
Lonty pisze:Aha bo zapomniałem. Problemem też nie jest ilość stosunków. Potrafimy się nawet kochać codziennie - co drugi dzień. Bardzo rzadko 2 razy dziennie ale ogólnie na ilość nie narzekam (zaspokaja moje potrzeby).
Lonty pisze:Dodatkowo ona ma straszny problem ze stresem. Bardzo łatwo sie stresuje, nie ma mowy o seksie typu my w jednym pokoju a ktos inny (nawet spi) w innym. Kiedy nawet sie bajecznie kochamy i ktos mocniej zastuka w schody to seks moze sie skonczyc, bo ona juz sie boi
To może też byc przyczyna dla ktorej nie chce "zaczynać".
Stormy pisze: kobieta musi miec komfort psychiczny, poczucie bezpieczenstwa i intymnosci. zeby nie musiala potem sluchac komentarzy wspollokatorek " ale na gorze dzis ozko trzeszczal
dobrze to wiem, ale na dłuższą mete nie da sie tak, można sie wyryczeć raz, drugi i piąty, ale w końcu trzeba zacząć robić coś innegoA płacz naprawdę pomaga - przynajmniej się dziewczę troszkę uspokoi.
można zacząć od zmiany siebie. Czytałaś jak facet do Niej podchodzi, albo mu da, albo pojdzie na dziwki. Nosz o czym my tu rozmawiamy, jezeli nie da sie zmienić podejscia partnera, trzeba zamienić go na innego.Marissa pisze:Ale do zmieniania trzeba dwojga![]()
Marissa pisze:Otwórz dziewczyno oczy i go rzuć.
SaliMali pisze:Marissa napisał/a:
Ale do zmieniania trzeba dwojga
można zacząć od zmiany siebie. Czytałaś jak facet do Niej podchodzi, albo mu da, albo pojdzie na dziwki. Nosz o czym my tu rozmawiamy, jezeli nie da sie zmienić podejscia partnera, trzeba zamienić go na innego.
magdallenka pisze:prawde mowiac mam ochote go zdradzic
magdallenka pisze:A ja tez chce spelnic swoje pragnienia,marzenia erotyczne, a on albo mnie nie slucha albo robi wszystko by nie musial sie wysilac i bym o tym zapomnial.
zet pisze:to powinno byc podstawowe kryterium przy dobieraniu sie.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 224 gości