Smski...

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

zawe
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: zawe » 22 maja 2007, 17:56

mail bardzo fajna rzecz nie ogranicza jak sms :D można się rozpisać ;) o pofantazjować ... <diabel>
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 22 maja 2007, 17:58

Ja nigdy nie mailowałam, ale za to na tlenie miałam sesje. Co prawda ja tylko pisałam, a druga strona była cicha ale i tak nieźle się ubawiłam, wymyślając co i jak.
Awatar użytkownika
Tommy Gavin
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Tommy Gavin » 22 maja 2007, 18:02

Albo być umówionym na wieczór i udawać że się chce oglądać mecz 8)

Tylko nie mógłby to być w moim wypadku mecz siatkówki, bo moje Szczęście (zapalona siatkarka), mogłoby w to oglądanie meczu uwierzyć <hahaha> Myślę, że jednak szybciutko wyprowadziłbym ją z błędu. <aniolek>

A co do maili to ciekawy pomysł, nie próbowałem, ale może najwyższy czas zacząć.. <diabel>

[ Dodano: 2007-05-22, 18:06 ]
A jak się tych smsków naczytam (a talent literacki moje Kochanie posiada ;) ), to zaczyna mi brakować cierpliwości, że do spotkania tyle czasu trzeba jeszcze czekać... <zalamka>
"Idąc w deszczu, oddać wszystko za nic..." :)
zawe
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: zawe » 22 maja 2007, 18:09

Tommy Gavin pisze:A co do maili to ciekawy pomysł, nie próbowałem, ale może najwyższy czas zacząć.. <diabel>
ty zaczynasz.... ona kończy :P <aniolek>
Awatar użytkownika
Tommy Gavin
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Tommy Gavin » 22 maja 2007, 18:18

zawe pisze:
Tommy Gavin pisze:A co do maili to ciekawy pomysł, nie próbowałem, ale może najwyższy czas zacząć.. <diabel>
ty zaczynasz.... ona kończy :P <aniolek>

zawe <diabel> <browar>

Ja to lubię też taki smski popisać jak wiem,że mamy się zaraz spotkać, pojęcia nie mam czemu... :P <aniolek> / <diabel>
zawe
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: zawe » 22 maja 2007, 18:45

kiedyś mi się zdarzało pisać zwykłego smsa...a w ostatnim zdaniu rzucić niby niechcący coś dwuznacznego :P
człowiek sam się nakręca pisząc pewne rzeczy <aniolek>
Awatar użytkownika
Tommy Gavin
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Tommy Gavin » 22 maja 2007, 18:51

Jak sie człowiek postara to nakręci nie tylko siebie ;P
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 22 maja 2007, 19:27

Co to sa motylki i mrowienie w brzuchu ? bo czesto sei spotykam z takimi okresleniami.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
extraho
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: extraho » 22 maja 2007, 22:33

TFA pisze:Co to sa motylki i mrowienie w brzuchu

ja bym powiedziała, że jakaś taka lekkość [chociaż ja raz czułam takie prawdziwe motylki - jakby coś malutkiego [właściwie to parę takich "cosi"] unosiło mi się w brzuchu i obijało wewnątrz o jego ściany :D], przyjemny stan. zazwyczaj używa się tego określenia w przypadku zakochania, zauroczenia, odczuwa się to na widok, na myśl o tej fajnej osobie.

jeśli chodzi o smsy, to wysyłamy sobie czasem - ja jak mam wielką na niego ochotę i chcę to wyrazić. czasem mnie śmieszą, zazwyczaj jak po chwili sobie przeczytam, co wysłałam [mimo, że przy pisaniu wydawał mi się ten sms taki gorący, namiętny etc.].
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 22 maja 2007, 23:38

extraho pisze:czasem mnie śmieszą, zazwyczaj jak po chwili sobie przeczytam, co wysłałam [mimo, że przy pisaniu wydawał mi się ten sms taki gorący, namiętny etc.].

ostatnio dorwałem list, który napisałem do Kamili...troszkę mnie tam fantazja poniosła i rozpisałem się na chyba z 8-10 stron A5...i niektóre momenty to aż się dziwiłem, że mogłem coś takiego napisać... :P
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
Tommy Gavin
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Tommy Gavin » 23 maja 2007, 00:05

extraho pisze:jeśli chodzi o smsy, to wysyłamy sobie czasem - ja jak mam wielką na niego ochotę i chcę to wyrazić. czasem mnie śmieszą, zazwyczaj jak po chwili sobie przeczytam, co wysłałam [mimo, że przy pisaniu wydawał mi się ten sms taki gorący, namiętny etc.].

Czasem bywa, ale w tym danym momencie to było "TO", a że potem wydaje się to zabawne....cóż...liczy się dana chwila,atmosfera... :)
Awatar użytkownika
AlicE!
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: AlicE! » 23 maja 2007, 00:08

Ja wysyłam najczęściej romantyczne...
Chyba ze okazjonalnie się napiję, wtedy odzywa sie we mnie kocica i ciężko sie pohamować : / Wysyłam mu wtedy takie smsy, że potem sie wstydzę, ale uszczęśliwia go to i nigdy jeszcze nie narzekał :D.
Żałuję tylko ze dostałam lepszą komórkę, bo meczy tez o mmsy, a na to nigdy nie mam ochoty...
Awatar użytkownika
Tommy Gavin
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Tommy Gavin » 23 maja 2007, 00:17

Co to MMSów, to trzeba mieć do tego naprawdę duuuże chęci. Wtedy efekty potrafią być bardzo zadowalające :) Fajnie, jak fotki są zrobione z pomysłem, a bez chęci (no i fantazji oczywiście ;)) nie ma na to szans :)
Awatar użytkownika
Sun
Bywalec
Bywalec
Postautor: Sun » 23 maja 2007, 00:37

Uwielbiam takie smski <aniolek2> niestety mało ich ostatnio w moim życiu... :(
Od mojego Tygryska zawsze dostawałam rymowane, romantycze albo fajnie erotyczne. Diabelnie mi ich brakuje... tak miło było je czytać... Zwłaszcza, że mieszkamy od siebie spory kawałek i nie widujemy się za często.

Ogólnie uważam, że to bardzo miłe urozmaicenie... że ktoś o Tobie myśli, tęskni i po prostu potrafi coś fajnego napisać w smsku... mrau ;)
Po zachodzie bywa najprzyjemniej...
Awatar użytkownika
Symfonia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Symfonia » 23 maja 2007, 00:39

Sms i mms czemu nie, byle nie zadużo.
Bóg nie stworzył kobiety z głowy mężczyzny- aby nim nie rządziła, nie stworzył z nogi- aby nie była jego niewolnicą, ale z żebra- aby była bliska jego sercu
Obrazek
Awatar użytkownika
Tommy Gavin
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Tommy Gavin » 23 maja 2007, 00:47

Umiar jest wskazany we wszystkim. A tak w odpowiedniej ilości, potrafią wyostrzyć apetyt... <diabel>
zawe
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: zawe » 23 maja 2007, 16:11

Tommy Gavin pisze:Umiar jest wskazany we wszystkim. A tak w odpowiedniej ilości, potrafią wyostrzyć apetyt... <diabel>
i w odpowiednim czasie. Jak się można spotkać dopiero za 5 godzin...czas się dłuży :D niemiłosiernie...a później sie wydaje że szybko upłynął.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 23 maja 2007, 16:17

smsy to ja raczej wysyłam praktyczne, na inna funkcje to one za krótkie i za bardzo durnowato sie je pisze. Jak juz ktos napisał ( ja przepraszam, za ktos, ale nie chce mi sie szukac) ja wysyłam maile. a jak jestem poza domem i moge to jakies fotki do maila dołacze.
Pisze to jednak dosc rzadko, tak by była to miła i podniecajaca odmiana a nie rutyna.
Awatar użytkownika
Tommy Gavin
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Tommy Gavin » 23 maja 2007, 16:19

zawe pisze:...i w odpowiednim czasie. Jak się można spotkać dopiero za 5 godzin...czas się dłuży :D niemiłosiernie...a później sie wydaje że szybko upłynął.

Co do tych dziwnych zależności czasowych to się niestety muszę zgodzić.A potem znów smsy i oczekiwanie :)
Awatar użytkownika
tank girl
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: tank girl » 24 maja 2007, 17:49

Dzindzer pisze:smsy to ja raczej wysyłam praktyczne, na inna funkcje to one za krótkie i za bardzo durnowato sie je pisze.

Kwestia przyzwyczajenia. Odrobina praktyki i idzie pisać bezwzrokowo. A i dosięgnąć ofiarę sms-em łatwiej jest i pewniej niż mailem Obrazek
I niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda, dla katów, szpiclów, tchórzy... :] (Zbigniew Herbert)
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 24 maja 2007, 18:28

tank girl pisze:Odrobina praktyki i idzie pisać bezwzrokowo

No da się, ale i tak klawiszki małe, pisanie powolne (w porównaniu do pisania klawiaturowego), a miejsca mało. Nie lubię smsów i chyba się do nich nie przekonam już. Zdecydowanie wolę zadzwonić - też da się erotycznie na pokuszenie wodzić wtedy <diabel>
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 24 maja 2007, 18:35

pani_minister pisze:
tank girl pisze:Odrobina praktyki i idzie pisać bezwzrokowo

No da się, ale i tak klawiszki małe, pisanie powolne (w porównaniu do pisania klawiaturowego), a miejsca mało. Nie lubię smsów i chyba się do nich nie przekonam już. Zdecydowanie wolę zadzwonić - też da się erotycznie na pokuszenie wodzić wtedy <diabel>

Nie wiem, ja też znielubiłam pisanie smsów, dlatego teraz erotycznych nie będe wysyłać mojemu kolejnemu facetowi, a znielubiłam chyba dlatego że w poprzednim związku 500 smsów w 2-3 tyg potrafiliśmy wysyłać <hahaha>
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 24 maja 2007, 18:47

Marissa pisze:500 smsów w 2-3 tyg

:| Ja przez całe życie nie wysłałam chyba nawet setki. Licząc oczywiście te z telefonu, bo z internetu może by się uzbierało. A erotyczne smsy... no, może ze trzy były :D
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 24 maja 2007, 19:17

a ja w przeciagu 3 miesiecy mam na telefonie wysłanych sms- ów i mm-esów 375 sztuk <aniolek>
ale to zapewne dlatego , ze mam wysylanie ich gratis
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Tommy Gavin
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Tommy Gavin » 24 maja 2007, 19:21

tank girl pisze:Odrobina praktyki i idzie pisać bezwzrokowo.

Prawda, trening czyni mistrza. A co do liczby smsów to u mnie idzie ich sporo (tak ogólnie, nie tylko erotyczne) - na szczęście jeden z operatorów za niewielką opłatą daje sporo smsów w sieci :-) Jak mam tylko chwilę wolnego, a nie mam dostępu do netu - to komóreczka w dłoń i piszę <banan>
Awatar użytkownika
tank girl
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: tank girl » 24 maja 2007, 21:52

A ja Wam powiem, że za pośrednictwem sms-ów zdarzyło mi się prowadzić ciężkie dysputy - i sms-y szły wtedy potrójne a czasem i... popiątne Obrazek

Maile także pisać uwielbiam. Z tym, że tutaj brak ograniczeń i łatwość pisania są raczej problemem niż elementem jednoznacznie pozytywnym. Jak już zacznę, to skończyć mi zwykle trudno. I potem adresat musi się męczyć z gargantuą na 5-10 stron A4 Obrazek

Także, w moim przypadku, jeśli chodzi o pikantne texty w ciągu dnia, sms-y to jest zdecydowanie to Obrazek
I niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda, dla katów, szpiclów, tchórzy... :] (Zbigniew Herbert)
Awatar użytkownika
Tommy Gavin
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Tommy Gavin » 24 maja 2007, 22:10

Co do dysput przez smsy, to bateryjka z mojej komy źle to znosi (choć też jest już troszkę zużyta ) :) A że pikantny sms wciągu dnia nie jest zły - to się wie. ;)
Awatar użytkownika
tank girl
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: tank girl » 25 maja 2007, 09:22

Wiesz, w trosce o bateryjkę można sms-a dysputycznego najpierw dobrze obmyśleć, ewentualnie zapisać na kartce i dopiero w fazie finalnej wstukać do telefonu. Jak to mówią, gdy jest paląca potrzeba to i sposób się znajdzie Obrazek
Awatar użytkownika
Tommy Gavin
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Tommy Gavin » 25 maja 2007, 16:20

Naturalnie jeśli owy "dysputyczny" (niema to jak słówotwórswto ;)) sms jest zaplanowany. Biada jednak bateryjce, gdy dysputa zostanie wywołana niczym lawina, jednym smsem znienacka. ;P
Awatar użytkownika
Zielonowłosa
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Zielonowłosa » 12 cze 2007, 22:07

Heh, MMSy z wanny... Ale najlepsze było, jak po jednej nakrapianej imprezie puściły mi nieco hamulce i wysłałam pare ciekawych smsów do pewnego faceta... Sporo śmiechu potem było, ale rano, patrząc na komórkę, myślałam, że zawału dostane.
Lubie takie smsy, popieram wysyłajacych:)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”