TYLKO SIĘ NIE ROZMARZCIE:-)

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 04 sie 2004, 10:14

Ja też robiłem fotki, a potem okazało się, że nie byłem jedynym ich oglądaczem - więc chyba przynajmniej tego się oduczyłem na dobre.
Co do reszty punktów - wystarczy, żeby całowała i mówiła, że kocha, a reszta jakoś się ułoży. :564:
;)...
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 04 sie 2004, 11:28

Ja też robiłem fotki, a potem okazało się, że nie byłem jedynym ich oglądaczem - więc chyba przynajmniej tego się oduczyłem na dobre.

Na fotki się nie zgodze bo kto wie czy nie wpadną w niepowołane ręce. A wtedy byłby problem.

53. Zagrajcie w Zgadnij jaki to zapach. Wcieraj sobie w wargi sromowe trochę olejku waniliowego, truskawkowego, miętowego lub bananowego i poproś, żeby lizał i zgadywał. Nie będzie mu wolno kochać się z Tobą, dopóki niezgadnie.

W to wczoraj wieczorem graliśmy :). Tylko zamiast olejków były kremy o różnych smakach. Super zabawa dla obu stron. Godna polecenia.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 04 sie 2004, 12:12

Na fotki się nie zgodze bo kto wie czy nie wpadną w niepowołane ręce. A wtedy byłby problem.

zdjecia sa cyfrowe i sa juz ladnie spakowane na komputerze z hasłem i innymi pierdolami. o zdjeciach wiemy tylko my wiec raczej nie obawiam sie ze wpadna w niepowolane rece :)
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 04 sie 2004, 12:27

Też uważam, że takie zdjęcia to miła pmiątka, szczególnie na "starsze lata" (o filmie nawet nie wspomnę-też może byc cyfrowy i podobnie zabezpieczony).
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 04 sie 2004, 12:43

No to się chyba niejasno wyraziłem - fotki robiłem jej i potem ona używała ich jako wabiku dla innych. Więc już wiecie, że również do znajomości nawiązywanych przez neta mam nieco skrzywione podejście.
Ale przecież wszystko dla ludzi, z akcentem na "ludzi" :564:
;)...
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 04 sie 2004, 12:44

my też mamy fotki, cyfrowe i na płytce schowanej w szufladzie :) I tylko my o nich wiemy. Ale fajne są :D
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 04 sie 2004, 12:50

No to się chyba niejasno wyraziłem - fotki robiłem jej i potem ona używała ich jako wabiku dla innych

Ale to już nie wina samych fotek, tylko jej (a może twoja).
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 04 sie 2004, 12:59

Nie obwiniam fotek, to chyba jasne - chciałem tylko powiedzieć, że jak wiele przyjemnych rzeczy mogą służyć i do zadawania bólu.
Kwestia mojej winy to inny temat, ale się jej nie wypieram.
Pozdr i oby nie było Wam dane poznać ciemniejszej strony zabawek :564:
;)...
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 04 sie 2004, 17:03

No to skoro można je tak dobrze zabezpieczyć to się kiedyś na takie fotki skusze :). No ale najpierw musielibyśmy załatwić aparat cyfrowy. No zobaczymy co będzie.

A nie boicie się, że wrazie rozstania mogą zostać źle użyte ?
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,

Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 04 sie 2004, 17:35

Jeśli bierzesz pod uwagę taką ewntualność, to dobrze się zastanów,bo fotki nie mogą byc gwarancją, że do tego nie dojdzie.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 04 sie 2004, 18:36

No to skoro można je tak dobrze zabezpieczyć
Jedyne dobre zabezpieczenie to nagrac na plyte i ja gdzies schowac. Zadne hasla nie pomoga - to wszystko da sie obejsc w minute ;)
pracocholik
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: pracocholik » 04 sie 2004, 18:58

Maverick pisze:
No to skoro można je tak dobrze zabezpieczyć
Jedyne dobre zabezpieczenie to nagrac na plyte i ja gdzies schowac. Zadne hasla nie pomoga - to wszystko da sie obejsc w minute ;)

No może nie w minutę... Ale wszystko można obejść. Najskuteczniejszą ochroną danych jest "brak danych" :)
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 04 sie 2004, 20:36

Znam mojego chlopaka bardzo dobrze i jestem pewna ze nawet jezeli bysmy sie rozstali to nie rozpowszechni ich. Sa one dla niego rowniez bardzo intymne i sa czyms cennym czym nie nalezy sie z nikim dzielic. W tej kwestii mam do niego pelne zaufanie bo po prostu znam go. Sama tez bym ich nigdzie nie rozpowszechnila bo w koncu sa one rowniez dla mnie w pewnien sposob "kompromitujace".
Jedyne dobre zabezpieczenie to nagrac na plyte i ja gdzies schowac. Zadne hasla nie pomoga - to wszystko da sie obejsc w minute

zalezy przed kim chcemy to ukryc.
z mojego komputera korzysta tylko jeszcze mama i w tym wypadku schowanie pliku w komputerze jest lepszym pomyslem jak w szufladzie gdzie czesto przypadkiem zdarzylo jej sie cos znalezc. A juz zielonego pojecia nie bedzie miala jak ominac haslo.
W moim balaganie calkiem prawdopodobne ze taka plytke moglabym komus przez przypadek pozyczyc...
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 04 sie 2004, 20:49

Sama tez bym ich nigdzie nie rozpowszechnila bo w koncu sa one rowniez dla mnie w pewnien sposob "kompromitujace".

Nie wiem czemu sex może być kompromitujący. Jest to na pewno intymna sfera życia, ale chyba nie kompromitująca.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 05 sie 2004, 01:47

w szufladzie gdzie czesto przypadkiem zdarzylo jej sie cos znalezc.
Wystarczy ze nagrasz na plyte z innymi rzeczami a zdjecia wsadzisz do niewinnego folderu i im i folderowi dasz parametr "ukryty". Jak sie nie zna i wsadzi CD to nie odczyta.
A haslo z ZIPa lub RARa odpowiedni program wyciaga zaraz po kliknieciu myszka (jesli dobrzez rozumialem ze tak je zabezpieczyliscie). Ponadto na komp moze sie ktos wlamac i znalezc plik nawet przez przypadek :)
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 05 sie 2004, 08:49

Fotki to "pikuś". Nie ma jak film. Jest wszystko, chronologia zdarzeń, naturalność (nie trzeba łapać w garść jakiegoś aparatu co chwilę), a i wszystkie odgłosy też słychać :P
Filmy te kręciliśmy "na wsiakij słucziaj", no i się zawsze przydawały w dłuższej rozłące. :D
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 05 sie 2004, 11:57

Film...mrr...tylko od kogo by tu pożyczyć kamerę? :D
A nie boicie się że w razie rozstania...

Gdybysmy się rozstali fotki pozostalyby dalej tylko nasze, nie wyobrazam sobie zeby pokazał kiedyś je jakiejś swojej dziewczynie: "Patrz, to moja była, śliczna, prawda?" :P
A tak serio to istnieje coś takiego jak przyzwoitość i wiem że by ich nikomu nie pokazał, bo po prostu mu ufam :)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 05 sie 2004, 17:27

U mnie z fotkami gdybyśmy sobie zrobili (a myśle nad tym) z ukryciem nie było by problemu. Rodzice nie korzystają z mojego komputera więc mogłabym je mieć nawet w folderze na pulpicie pod zmienioną nazwą :).

A film no może kiedyś jak już będe mężatką to jest to sposób na dłuższą rozłąke :).

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”