TYLKO SIĘ NIE ROZMARZCIE:-)
Moderator: modTeam
Ja też robiłem fotki, a potem okazało się, że nie byłem jedynym ich oglądaczem - więc chyba przynajmniej tego się oduczyłem na dobre.
Na fotki się nie zgodze bo kto wie czy nie wpadną w niepowołane ręce. A wtedy byłby problem.
53. Zagrajcie w Zgadnij jaki to zapach. Wcieraj sobie w wargi sromowe trochę olejku waniliowego, truskawkowego, miętowego lub bananowego i poproś, żeby lizał i zgadywał. Nie będzie mu wolno kochać się z Tobą, dopóki niezgadnie.
W to wczoraj wieczorem graliśmy
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
- taka_jedna
- Maniak
No to skoro można je tak dobrze zabezpieczyć to się kiedyś na takie fotki skusze
. No ale najpierw musielibyśmy załatwić aparat cyfrowy. No zobaczymy co będzie.
A nie boicie się, że wrazie rozstania mogą zostać źle użyte ?
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
-
- Uzależniony
Znam mojego chlopaka bardzo dobrze i jestem pewna ze nawet jezeli bysmy sie rozstali to nie rozpowszechni ich. Sa one dla niego rowniez bardzo intymne i sa czyms cennym czym nie nalezy sie z nikim dzielic. W tej kwestii mam do niego pelne zaufanie bo po prostu znam go. Sama tez bym ich nigdzie nie rozpowszechnila bo w koncu sa one rowniez dla mnie w pewnien sposob "kompromitujace".
Jedyne dobre zabezpieczenie to nagrac na plyte i ja gdzies schowac. Zadne hasla nie pomoga - to wszystko da sie obejsc w minute
zalezy przed kim chcemy to ukryc.
z mojego komputera korzysta tylko jeszcze mama i w tym wypadku schowanie pliku w komputerze jest lepszym pomyslem jak w szufladzie gdzie czesto przypadkiem zdarzylo jej sie cos znalezc. A juz zielonego pojecia nie bedzie miala jak ominac haslo.
W moim balaganie calkiem prawdopodobne ze taka plytke moglabym komus przez przypadek pozyczyc...
Wystarczy ze nagrasz na plyte z innymi rzeczami a zdjecia wsadzisz do niewinnego folderu i im i folderowi dasz parametr "ukryty". Jak sie nie zna i wsadzi CD to nie odczyta.w szufladzie gdzie czesto przypadkiem zdarzylo jej sie cos znalezc.
A haslo z ZIPa lub RARa odpowiedni program wyciaga zaraz po kliknieciu myszka (jesli dobrzez rozumialem ze tak je zabezpieczyliscie). Ponadto na komp moze sie ktos wlamac i znalezc plik nawet przez przypadek
- taka_jedna
- Maniak
Film...mrr...tylko od kogo by tu pożyczyć kamerę?
Gdybysmy się rozstali fotki pozostalyby dalej tylko nasze, nie wyobrazam sobie zeby pokazał kiedyś je jakiejś swojej dziewczynie: "Patrz, to moja była, śliczna, prawda?"
A tak serio to istnieje coś takiego jak przyzwoitość i wiem że by ich nikomu nie pokazał, bo po prostu mu ufam
A nie boicie się że w razie rozstania...
Gdybysmy się rozstali fotki pozostalyby dalej tylko nasze, nie wyobrazam sobie zeby pokazał kiedyś je jakiejś swojej dziewczynie: "Patrz, to moja była, śliczna, prawda?"
A tak serio to istnieje coś takiego jak przyzwoitość i wiem że by ich nikomu nie pokazał, bo po prostu mu ufam
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
U mnie z fotkami gdybyśmy sobie zrobili (a myśle nad tym) z ukryciem nie było by problemu. Rodzice nie korzystają z mojego komputera więc mogłabym je mieć nawet w folderze na pulpicie pod zmienioną nazwą
.
A film no może kiedyś jak już będe mężatką to jest to sposób na dłuższą rozłąke
.
A film no może kiedyś jak już będe mężatką to jest to sposób na dłuższą rozłąke
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”