Chłopak się do mnie nie dobiera...
Moderator: modTeam
Dzindzer pisze:dokładnie to co pisze Andrew chcesz by przejął inicjatywe to daj mu szanse. Ty mozesz byc kuszaca, mozesz prowokowac, necic, ale nie przejmuj inicjatywy
tylko ciekawe ile jest w stanie wytrzymac tak kusić,nęcić i prowokować bo o ile ma naprawdę taki temperament to będzie jakieś 30 min. a potem po prostu albo się obrazi albo sobie wezmie to co chce a pózniej znów ten sam problem co mam zrobić żeby to on sie na mnie rzucił? pewnie nic nie jesteś w stanie zrobić do póki jesteś bardziej napalona od niego. Ps. mam podobny problem od bardzo dawna i póki co nic nie wskórałem a próbowałem wszystkiego

Miłość to nie wpatrywanie się w siebie,
lecz patrzenie w jednym kierunku
lecz patrzenie w jednym kierunku
a wiec... jak wczesniej pisalam dzisiaj mial do mnie wpasc moj ukochany:) i tak sie stalo.Oczywiscie zrobilam tak jak planowalam a te plany pokrywaly sie z wypowiedziami forumowiczow... przytulalismy sie,calowalismy itd. nie zagladalam do Jego majeteczek przez dluzszy czas,a On do moich tez nie,dlugo trwala gra wstepna... az nagle zaczal dotykac mojej muszelki przez material i tu bylam mile zaskoczona:) potem poszlismy na lozeczko bo wczesniej siedzielismy na krzesle a wiadomo ze tak niewygodnie:P wyspiescil moje piersi i ogolnie bylo dobrze:) no i potem byla wspaniala minetka...
A wiec wyszlo dokladnie tak jak chcialam z czego sie bardzo ciesze... po wszystkim powiedzialm mu o tym co mnie dreczylo,a On po prostu nie wiedzial ze ja tak chcialam,porozmawialismy sobie i postanowilismy rozmawiac o naszych potzrebach i jak bedzie nam cos nie pasowac:) dziekuje wszystkim za wypowiedzi i rady:)
artpaw6 pisze:mam podobny problem od bardzo dawna i póki co nic nie wskórałem a próbowałem wszystkiego
Wybierzcie się na zakup bielizny. U mnie to zadziałało, ale nie wiem na jak długo, bo tydzień później zostałem rzucony ;-)
jak jedna osoba nie widzi sensu bycia razem, to związek nie ma podstaw do istnienia.
aha... a jesli chodzi o temperament to wydaje mi sie ze mamy podobny,moim zdaniem jest lepiej po naszej rozmowie,ja sama wiem to najlepiej:P zreszta bardzo sie kochamy,poswiecamy dla siebie duzo czasu i dobrze sie rozumiemy... a ten problem nie byl tak wielki jak myslalam,za bardzo sie przejmowalam...sadze ze to sa nasze poczatki,poznajemy krok po kroku nasze ciala no i potrzeby:)
Viki pisze:aha... a jesli chodzi o temperament to wydaje mi sie ze mamy podobny,moim zdaniem jest lepiej po naszej rozmowie,ja sama wiem to najlepiej:P zreszta bardzo sie kochamy,poswiecamy dla siebie duzo czasu i dobrze sie rozumiemy... a ten problem nie byl tak wielki jak myslalam,za bardzo sie przejmowalam...sadze ze to sa nasze poczatki,poznajemy krok po kroku nasze ciala no i potrzeby:)
No dokładnie <browar>
Ciesze się że wszystko jest ok. I pamiętaj - rozmawiaj z nim o tym co czujesz, co chcesz od związku, czego on po Tobie oczekuje a będzie tylko lepiej.
Znowu nic nie wnoszę do tematu (pozdrawiam cenzurę), ale aż serce się raduje, jak widzę że ludzie jednak potrafią coś razem zbudować, pokonywać przeszkody.
Viki, gratuluję i życzę powodzenia, choć nie potrzebujesz, bo Twój związek zapowiada się bardzo dobrze
Zawsze mówiłem, że po scenach łóżkowych można poznać klasę filmu (książki); tak samo po tym, jak ludzie się rozumieją w sprawach intymnych można prognozować cały związek. Tak trzymajcie <browar>
Viki, gratuluję i życzę powodzenia, choć nie potrzebujesz, bo Twój związek zapowiada się bardzo dobrze
dziekuje bardzo:)_shaman pisze:Viki, gratuluję i życzę powodzenia
masz racje piszac ze moj zwiazek zapowiada sie bradzo dobrze:) bo tak naprawde jest,ja to widze i czuje:)shaman pisze:choć nie potrzebujesz, bo Twój związek zapowiada się bardzo dobrze Zawsze mówiłem, że po scenach łóżkowych można poznać klasę filmu (książki); tak samo po tym, jak ludzie się rozumieją w sprawach intymnych można prognozować cały związek. Tak trzymajcie
Viki pisze:rozmwiamy na wszystkie tematy,ale akurat na temat spraw łóżkowy
to źle
autorka się nie odzywa...ale tak myślę, że powinnaś rozpalić go do "czerwoności", a potem ruchem zachęcać go do tego by to on był "pierwszy" ... leż na łóżku i niech to on się na Tobie "kładzie" ... z tej pozycji o wiele lepiej zagląda się w majtki

Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”