A jesli chodzi o zazdrosc... moze po czesci to jest winowajca ale rownie dobrze moze to byc wiek. Mniejsza z tym.
Jesli o wspolczucie chodzi - nie rozumiem tego stwierdzenia
Moderator: modTeam
broken pisze:O zazdrosci lepiej sie nie bede wypowiadal. Chodzi mi wylacznie o to, ze po co miec juz doswiadczenie w wieku 17 lat? Zeby sie tym w jakis posob chwalic, cieszyc? Czy nie jest lepiej odkrywac to wszystko po jakims czasie i sie do niczego nie spieszyc? Gdybym chcial to moglbym zdobyc takie doswiadczenia, nawet wieksze. Ale pytanie po co? I czy to faktycznie daloby mi satysfakcje. Ja nie mam jakis sztywnych ram co do wieku i gdybym mial corke to bym staral sie ja zrozumiec na tym polu - ale przede wszystkim wychowywalbym ja w poczuciu odpowiedzialnosci za to co robi. I uczylbym sie tego zeby sie do niczego nie spieszyla, bo po co???
Czy nie jest lepiej odkrywac to wszystko po jakims czasie i sie do niczego nie spieszyc?
Emperor pisze:A czemu opóźniać to, co samo przychodzi i nie jest wymuszone w żaden sposób? :548:
Czy to moze jakis skrajny rodzaj systemu totalitarnego mamy, ze Ty decydujesz jak ludzie powinni orgazmy przezywac? :diabel2:Ale wiele ludzi nie przezywa tego tak intensywnie jak powinni przezyc.
Maverick pisze:Czy to moze jakis skrajny rodzaj systemu totalitarnego mamy, ze Ty decydujesz jak ludzie powinni orgazmy przezywac? :diabel2:Ale wiele ludzi nie przezywa tego tak intensywnie jak powinni przezyc.
Wiem o co Ci chodzi, ale prawda jest taka, ze kazdy jest inny i kazdy robi to na co ma ochote w swoim tempie. To ze Ty wolisz inaczej, nie znaczy, ze inni tez tak musza
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 278 gości