sex...

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 29 kwie 2004, 22:31

Koniec gadania o Sarah bo sie nam dziewcze speszy ;) To jej sprawa co robi i jesli sprawia jej to przyjemnosc to znaczy ze wszystko jest w normie :d

A jesli chodzi o zazdrosc... moze po czesci to jest winowajca ale rownie dobrze moze to byc wiek. Mniejsza z tym.

Jesli o wspolczucie chodzi - nie rozumiem tego stwierdzenia :) Wspolczujesz tego, ze nie wspolzyli? Beda mieli czas, wg mnie wiekszym powodoem do dumy jest to, ze sie wytrzymalo np do 19ego roku zycia niz ze sie zaczelo w 15tym...
Awatar użytkownika
broken
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken » 30 kwie 2004, 18:43

O zazdrosci lepiej sie nie bede wypowiadal. Chodzi mi wylacznie o to, ze po co miec juz doswiadczenie w wieku 17 lat? Zeby sie tym w jakis posob chwalic, cieszyc? Czy nie jest lepiej odkrywac to wszystko po jakims czasie i sie do niczego nie spieszyc? Gdybym chcial to moglbym zdobyc takie doswiadczenia, nawet wieksze. Ale pytanie po co? I czy to faktycznie daloby mi satysfakcje. Ja nie mam jakis sztywnych ram co do wieku i gdybym mial corke to bym staral sie ja zrozumiec na tym polu - ale przede wszystkim wychowywalbym ja w poczuciu odpowiedzialnosci za to co robi. I uczylbym sie tego zeby sie do niczego nie spieszyla, bo po co???
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 kwie 2004, 19:36

broken pisze:O zazdrosci lepiej sie nie bede wypowiadal. Chodzi mi wylacznie o to, ze po co miec juz doswiadczenie w wieku 17 lat? Zeby sie tym w jakis posob chwalic, cieszyc? Czy nie jest lepiej odkrywac to wszystko po jakims czasie i sie do niczego nie spieszyc? Gdybym chcial to moglbym zdobyc takie doswiadczenia, nawet wieksze. Ale pytanie po co? I czy to faktycznie daloby mi satysfakcje. Ja nie mam jakis sztywnych ram co do wieku i gdybym mial corke to bym staral sie ja zrozumiec na tym polu - ale przede wszystkim wychowywalbym ja w poczuciu odpowiedzialnosci za to co robi. I uczylbym sie tego zeby sie do niczego nie spieszyla, bo po co???

a Tu powiem, brzydko ale konkretnie --- SRANIE W BANIE !!
To tylko pobozne zyczenie ! :547:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 30 kwie 2004, 19:45

Czy nie jest lepiej odkrywac to wszystko po jakims czasie i sie do niczego nie spieszyc?

A czemu opóźniać to, co samo przychodzi i nie jest wymuszone w żaden sposób? :548:
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 kwie 2004, 19:50

Broken po prostu nie kuma o co chodzi ! ale i to sie zmieni prawda Broken ???? ;)
Awatar użytkownika
broken
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken » 01 maja 2004, 22:53

Emperor pisze:A czemu opóźniać to, co samo przychodzi i nie jest wymuszone w żaden sposób? :548:

Po pierwsze dlatego zeby nie dac plamy. Bo znam osoby ktore sie za bardzo pospieszyly i wcale dobrze na tym nie wyszly. Po drugie co do doswiadczenia to moje zdanie jest takie jak wczeniej napisalem. Nie MA SENSU kupowac kredensu. Seks to w zadnym wypadku nie jest zabawa tak od siak. Czesto trzeba do tego dojrzec nie tylko fizycznie i psychicznie rowniez - a znam takie wypadki ze nigdy do tego nie dorosli. Ja jak bylem mlodszy to myslalem o tym, ze ciekawie byloby wlasnie robic tak jak piszecie - byc super doswiadczonym, znac kazda technike i wyprobowac ja od razu za pierwszym razem. Ale jak przeszedlem ten okres takiego myslenia i sprobowalem 'zakazanego owocu' to wydaje mi sie ze czesto sami nie potrzebnie przechodzimy na kolejne etapy - bo poprzednich nawet nie wykorzystalismy. Dziwi mnie np. fakt ze wielu ludzi zaczyna od lozka swoja pierwsza milosc. Nie jest to dla was dziwne? Dla mnie jest. Moze jestem jakims ginacym romantykiem. :_) Ale wiele ludzi nie przezywa tego tak intensywnie jak powinni przezyc.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 03 maja 2004, 18:43

Ale wiele ludzi nie przezywa tego tak intensywnie jak powinni przezyc.
Czy to moze jakis skrajny rodzaj systemu totalitarnego mamy, ze Ty decydujesz jak ludzie powinni orgazmy przezywac? :diabel2:
Wiem o co Ci chodzi, ale prawda jest taka, ze kazdy jest inny i kazdy robi to na co ma ochote w swoim tempie. To ze Ty wolisz inaczej, nie znaczy, ze inni tez tak musza :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 03 maja 2004, 20:17

Maverick pisze:
Ale wiele ludzi nie przezywa tego tak intensywnie jak powinni przezyc.
Czy to moze jakis skrajny rodzaj systemu totalitarnego mamy, ze Ty decydujesz jak ludzie powinni orgazmy przezywac? :diabel2:
Wiem o co Ci chodzi, ale prawda jest taka, ze kazdy jest inny i kazdy robi to na co ma ochote w swoim tempie. To ze Ty wolisz inaczej, nie znaczy, ze inni tez tak musza :)

Maveric ! jemu nie chodziło chyba o przezywanie orgazmów !

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”