lollirot pisze:na przykład chciałaby się od czasu do czasu móc skupić na czymś innym
jeczku...też bym tak chciał...ale jak mam wielką ochotę na "małe co nieco" to jestem nieobecny na lekcjach, w domu...ehh...to jest "gorsze" od ciasności w majtach
Moderator: modTeam
lollirot pisze:na przykład chciałaby się od czasu do czasu móc skupić na czymś innym
Staruszek Priam pisze:Na pytanie skierowane do kobiety: kto jest dla ciebie najważniejszy, mąż, dziecko, własna matka ? Odpowiedź niemal zawsze sytuuje męża na końcu. Zdradza to kompletne nieprzygotowanie do małżeństwa.
Fonsik pisze:DarekS nie masz sie czym przejmować to nie jest "choroba" czy "schorzenie" ale objaw ze jesteś zdrowym mężczyzna o dobrze funkcjonującym organizmie
saker33 pisze:Gosia... napisał/a:
Gosia, troche nie rozumiem w czym to Tobie przeszkadza?
nic tylko zazdroscic chlopakowi
jamaicanflower pisze:saker33 napisał/a:
Gosia... napisał/a:
Gosia, troche nie rozumiem w czym to Tobie przeszkadza?
nic tylko zazdroscic chlopakowi
Bo ja wiem Różne ludzie mają potrzeby.
Marissa pisze:Są takie dziewczyny to nie tylko domena facetów że wiecznie im się chce.
oj z tego co ja tutaj na tych forumach czytalem i w zyciu slyszalem to wydaje mi sie ze jednak ta roznica jest wielka...Gosia... pisze:I nie wydaje mi się, że jest taka wielka różnica pomiędzy ilością mężczyzn z wysokim libido, a ilością takowych kobiet.
saker33 pisze:oj z tego co ja tutaj na tych forumach czytalem i w zyciu slyszalem to wydaje mi sie ze jednak ta roznica jest wielka...
Marissa pisze:To że facetowi staje jak chce się bzyknąć z kobietą - i każdy to może zobaczyć, nie znaczy że jest ich więcej niż kobiet. Bo kobietom nic nie będzie stawać, jedynie mokro się zrobi ale tego się nie zobaczy. Więc tak naprawde nie teoretyzujcie że facetów jest więcej.
Marissa pisze:Bo kobietom nic nie będzie stawać, jedynie mokro się zrobi ale tego się nie zobaczy.
saker33 pisze:forumach
Jarek pisze:Marissa napisał/a:
Bo kobietom nic nie będzie stawać, jedynie mokro się zrobi ale tego się nie zobaczy.
Mychola pisze:Sporo moich znajomych (w tym także ja) ma wysokie libido i nie są z tego do końca zadowolone. A to facet nie daje rady albo rzadziej ma ochotę, a to jak taka dziewczyna zobaczy lub pomyśli o czymś podniecającym to nie może się skupić na czymś innym...itd sporo jest takich sytuacji, które też potrafią być na dłuższą metę irytujące...
Matti pisze:Myślę, że gdyby niezaspokojonych dziewczyn było tyle samo, co facetów, to nie reagowałyby one tak niemiło na bezpośrednie propozycje
to skąd się wzięły te wszystkie opowieści o tym, jak to facet musi być taki ostrożny i broń Boże zbyt bezpośredni, bo inaczej dostanie w pysk i nic nie osiągnie ?
Matti pisze:przy każdej bezpośredniej propozycji ze strony przedstawicielki płci odmiennej byłbym wniebowzięty - czułbym się dowartościowany i zaszczycony.
Dzindzer pisze:Matti napisał/a:
Myślę, że gdyby niezaspokojonych dziewczyn było tyle samo, co facetów, to nie reagowałyby one tak niemiło na bezpośrednie propozycje
tylko, że nadpobudliwa seksualnie nie musi oznaczac myslacai lecaca na kazda okazje.
Matti pisze: Ja osobiście o niczym innym nie marzę jak o takiej właśnie niedopieszczonej, "zdekoncentrowanej" panience w mokrych majtkach, która podeszłaby do mnie, gdziekolwiek by to nie było, i wyjawiła swój problem "prosto z mostu".
Matti pisze:Myślę, że gdyby niezaspokojonych dziewczyn było tyle samo, co facetów, to nie reagowałyby one tak niemiło na bezpośrednie propozycje - a przynajmniej nie w tak dużym odsetku.
Matti pisze:Gdyby "odwrócić" sytuację, gdybym to JA BYŁ na Waszym miejscu, to przy każdej bezpośredniej propozycji ze strony przedstawicielki płci odmiennej byłbym wniebowzięty - czułbym się dowartościowany i zaszczycony.
Matti pisze:eżeli - Waszym zdaniem - niezaspokojoych dziewczyn jest tyle samo co facetów, to skąd się wzięły te wszystkie opowieści o tym, jak to facet musi być taki ostrożny i broń Boże zbyt bezpośredni, bo inaczej dostanie w pysk i nic nie osiągnie ?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 174 gości