Marisa pisze: tylko duza adrenalina
Tylko podobno adrenalina zwiększa doznania
Moderator: modTeam
poczuc to co nieznane i "podniesc cisnienie"
witam ...poznaje ostatnio jedna pania codziennie bardziej i bardziej,,,,,fantazje na jej temat zostaly za drzwiami bo okazalo sie ze prawdziwa jest o niebo lepsza jak wymyslana przeze mnie.....fantazje dodaja kolorow o taaaa , ale glod jaki daja jest nieokreslony,,,a jeszcze jesli mozna je skomfrontowac z rzeczywistoscia i sie nie zawiesc ,,,,,,,,NEBO albo moze gorace PIEKLOWstreciucha pisze:ale dozowac, zachowac balans pomiedzy rutyna - ktora potrafi byc slodka, a fantazjami - ktore dodaja kolorow
jaro1150 pisze:macie racje ,,pani oj macie,,,ale jakos sklaniam sie do nieba- myslac a piekla- robiac...uzytek z fantazji
Ciekawski pisze:Seks pod gorącym prysznicem, mocno przyciskając kobietę do zimnych kafelków?
agna 24 pisze:w walentynki spelnila sie jedna z moich fantazji.... ale nie powiem ktora, zeby nie bylo, ze jestem swinciucha....
Blazej30 pisze:agna 24 pisze:w walentynki spelnila sie jedna z moich fantazji.... ale nie powiem ktora, zeby nie bylo, ze jestem swinciucha....
No dawajWszyscy już siedzimy z otwartym piwkiem, niektórzy gryzą paluszki, inni mają rączki pod kołderką. I nie udawaj
bo nie znami te numery Bruner. Może się czegoś nauczę...
Andrew pisze:rany a co sie takiego stało , pozwolił ci połknąć ? , dostałas w kakałko ? cokolwiek sie nie stało nikogo nie zaskoczysz
TedBundy pisze:Agna jest mistrzem suspensu, widze, że podkręciła atmosferę i wzbudziła powszechne zaciekawienieJak w programie Szczygła "na każdy temat"
Atansjon, silwuple!!![]()
Z dachu wieżowca wita Was Hieronim Wróbel
Dziś będziemy rozmawiać o ludziach, którzy mają obsesje nt skarpet robionych z kiszonej kapusty![]()
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 215 gości