Ale moje elfie uszko ma plastyczna wyobraźnię

Moderator: modTeam
Co z tego skoro i tak nie wiadomo o co chodzi po takiej edycji posta:Dzindzer pisze:dokleiłam do już istniejącego tematu
almette pisze:Widzę że mnie nie rozumiecie... Jeszcze bardziej mnie zdołowaliście zamiast mi jakoś pomóc. No tak zawsze ja jestem wszystkiemu winny...
Dobra mnie to rozbroiło najbardziej ;DDalmette pisze:Już jak miała 13 lat to widziała czyjegoś penisa
Jak jej nie umiesz ufać to zerwij, bo to strata czasu tylko.almette pisze:Niby mówiła że z nikim się nie kochała (seks) ale jakoś ciężko mi w to uwierzyć...
To na bank dziewica albo tylko z raz czy dwa ją ktoś przeleciał, czyli w moim mniemaniu nadal dziewica. Nie wie co dobrealmette pisze:Mówi że seks francuski jest przyjemniejszy od klasycznego,
Dzięki DzinDzindzer pisze:A to z tego, że ja mu posta zedytuje do wersji poprzedniej, a cooo ma sie te możliwości
księżycówka pisze:Dobra mnie to rozbroiło najbardziej ;DDalmette pisze:Już jak miała 13 lat to widziała czyjegoś penisa
I tak późno WIDZIAŁA
Chłopie czym Ty się martwisz to ja nie wiem naprawdę. To dobrze, że kawałka tej durnej błony nie ma. Bywają takie co nie mają i już. Tym lepiej. A że seksu jeszcze nie chce i odmawia? Też dobrze. Lepiej tak niż gdyby miała się zmuszać, bo Ty chcesz, nie sądzisz?Jak jej nie umiesz ufać to zerwij, bo to strata czasu tylko.almette pisze:Niby mówiła że z nikim się nie kochała (seks) ale jakoś ciężko mi w to uwierzyć...To na bank dziewica albo tylko z raz czy dwa ją ktoś przeleciał, czyli w moim mniemaniu nadal dziewica. Nie wie co dobrealmette pisze:Mówi że seks francuski jest przyjemniejszy od klasycznego,![]()
[ Dodano: 2009-01-14, 20:09 ]Dzięki DzinDzindzer pisze:A to z tego, że ja mu posta zedytuje do wersji poprzedniej, a cooo ma sie te możliwości
Ale, w którym momencie ona Cię oszukała? Ja tego nie widzę.almette pisze:Jak można jej w tych sprawach ufać skoro cały czas manie oszukiwała?
księżycówka pisze:almette napisał/a:
Jak można jej w tych sprawach ufać skoro cały czas manie oszukiwała?
Ale, w którym momencie ona Cię oszukała? Ja tego nie widzę.
księżycówka pisze:almette napisał/a:
Już jak miała 13 lat to widziała czyjegoś penisa
Dobra mnie to rozbroiło najbardziej
I tak późno WIDZIAŁA
almette pisze:Dosyć dużo czytałem o błonie widziałem, ją na zdjęciach i wiem że ona jej nie ma
Dzindzer pisze:Błonę można przerwać uprawiając sport, niewłaściwie umieszczając tampon, czy wkładając coś do pochwy ( miała tam cudze palce przecież)
generalnie sie zgodzeTo na bank dziewica albo tylko z raz czy dwa ją ktoś przeleciał, czyli w moim mniemaniu nadal dziewica. Nie wie co dobre
szczyt ambicji.... zeby to dziewczyna nie miala porownania i nie wiedziala zes slabiej od innego wypadl... zalosne...almette pisze:(to było moje marzenie...)
almette pisze:bo to się pamięta do końca życia! (to było moje marzenie...)
almette pisze:A i bardzo proszę Administratorów o usuniecie tego tematu.
księżycówka pisze:le, w którym momencie ona Cię oszukała? Ja tego nie widzę.
księżycówka pisze:Ale, w którym momencie ona Cię oszukała? Ja tego nie widzę.almette pisze:Jak można jej w tych sprawach ufać skoro cały czas manie oszukiwała?
[ Dodano: 2009-01-14, 22:39 ]
A i dobra rada - nie idealizuj tak tego pierwszego razu. Zazwyczaj jest bardzo kiepski.
Jak się tak nastresujesz to będziesz miał potem traumę jak się okaże, że po 3 sekundach wystrzeliłeś albo Ci wcale nie stanął.
Jak się tak nastresujesz to będziesz miał potem traumę jak się okaże, że po 3 sekundach wystrzeliłeś albo Ci wcale nie stanął.
Grace pisze:Nie wiem w sumie, dlaczego tak na niego bardzo jedziecie - ot, 17lat.
e tam, ja tez widzialam ptaszka wczesniej. tylko w innej sytuacji. ktos sie do niej dobieral, no ale nie dobral, to sie liczy.Grace pisze:kontakt płciowy w wieku 13 lat to dla mnie patologia.
przede wszystkim - zenikt jej nie penetrowal. jakby mnie kto natarczywie wypytywal moze tez i bym mowila ooglnikami. no sorry jesli facet uzaleznia milosc do mnie i akcpetacje mnie od kawalka blony...Pisał, że mówiła, że nie miała z nikim kontaktu cielesnego,
sekst to inna bajka, zobaczysz, prawika sie mialo to sie wie ;Dalmette pisze:Na razie jesteśmy na początkowym etapie miłości francuskiej i zapewniam Cie że wszystko jest okej
almette pisze:a to był dla mnie szok bo jej ufałem...
almette pisze:i zapewniam Cie że wszystko jest okej
Ale kontakt płciowy a samo zobaczenie czegoś to jednak różnica. Stąd mnie to rozbroiło. Bo to, że taka ja np dla wielu osób jestem patologiczna to wiemGrace pisze:Ale może ja niedzisiejsza, bo kontakt płciowy w wieku 13 lat to dla mnie patologia.
Okej to mi umknęło. Już łapię.Grace pisze:Pisał, że mówiła, że nie miała z nikim kontaktu cielesnego, a potem się przyznała (dzięki jego śledztwu zresztą), że miała.
A co ma piernik do wiatraka?almette pisze:Na razie jesteśmy na początkowym etapie miłości francuskiej i zapewniam Cie że wszystko jest okej![]()
Powiedziała tak, bo jest takim samym dzieciakiem jak Ty.almette pisze:Powiedział że nie i cały czas to podtrzymywała aż sam się dowiedziałem a to był dla mnie szok bo jej ufałem...
księżycówka pisze:Grace napisał/a:
Pisał, że mówiła, że nie miała z nikim kontaktu cielesnego, a potem się przyznała (dzięki jego śledztwu zresztą), że miała.
Okej to mi umknęło.
almette pisze:Ciekawe kiedy będę miał ten pierwszy raz.. denerwuje mnie fakt że bardzo dbam o swoje ciało i higienę, ładnie się ubieram itp. a w wieku 19 lat nadal jestem prawiczkiem... chyba to dlatego że zawsze byłem nieśmiały, wręcz bałem się dziewczyn
Grace pisze:księżycówka pisze:Grace napisał/a:
Pisał, że mówiła, że nie miała z nikim kontaktu cielesnego, a potem się przyznała (dzięki jego śledztwu zresztą), że miała.
Okej to mi umknęło.
Ok, a mnie umknęło, że ma 19 lat.almette pisze:Ciekawe kiedy będę miał ten pierwszy raz.. denerwuje mnie fakt że bardzo dbam o swoje ciało i higienę, ładnie się ubieram itp. a w wieku 19 lat nadal jestem prawiczkiem... chyba to dlatego że zawsze byłem nieśmiały, wręcz bałem się dziewczyn
Nie, zmieniam zdanie - jesteś troszkę dziwny. Naprawdę, nie pisz więcej.
Dzindzer pisze:Czyli ogólnie mówicie że jestem żałosny i mam jej jeszcze dziękować za to że tak zrobiła?
Z pierwsza częścią zdania się zgadzam, a dziękować nie musisz.almette pisze:denerwuje mnie fakt że bardzo dbam o swoje ciało i higienę, ładnie
Jesteś prawiczkiem bo nie miałaś śmiałości do dziewczyn
Mati pisze:rośnie nam kolejny idealista-egoista, żądny by wszystko było po jego myśli, a jak nie to krzyk i rozpacz i pretensje do kobiet "dlaczego mi to zrobiłaś?!?!?!". i oczywiśćie kobieta co widziała ptaka na oczy przed ujrzeniem jego, to już kobieta nieczysta
Mati pisze:kolejny smok nam rośnie...
Mati pisze:rośnie nam kolejny idealista-egoista,
almette pisze:Sorry, ale jeżeli chodzi o seks to mam pewne wymagania...
Grace pisze:Mati pisze:kolejny smok nam rośnie...Mati pisze:rośnie nam kolejny idealista-egoista,
przynajmniej ja nie utożsamiam się i nie czuję związana z panemalmette, więc Mati, nie podkreślaj znaczenia związków, które zapewne nie mają i mieć nie będą racji bytu.almette pisze:Sorry, ale jeżeli chodzi o seks to mam pewne wymagania...
wobec siebie również?
lollirot pisze:almette pisze:patrząc co ono mi mówi.
Rozmawiacie w języku migowym, czy czytasz z ruchu jej warg?
[Sorry, ale chyba nikt nie oczekuje, że będziemy się w tym temacie wypowiadać poważnie?]
almette pisze:[Sorry, ale chyba nikt nie oczekuje, że będziemy się w tym temacie wypowiadać poważnie?]
to nie wymagania co do seksu nawet - to wymagania co do 1 razu. wymagania z reszta przeslaniaja ci twoje rzekome uczcuia do owej niewiasty.almette pisze:Sorry, ale jeżeli chodzi o seks to mam pewne wymagania...
powtarzasz sie. nie miales dziewcYny bo jestes dziwny i traktujesz je przedmiotowo. moze dlatego. parcie na seks widze tez masz duze - a twoja opinie tez psuje. mialam 19letniego prawiczka - zachowywal sie normalnie w porownaniu do ciebie, niesmialy moze i byl, ale nie robil mi jazd w stylu:almette pisze:chyba to dlatego że zawsze byłem nieśmiały, wręcz bałem się dziewczyn
ze z kim innym spalas zanim mnie poznalas...Mati pisze:dlaczego mi to zrobiłaś?!?!?!".
Stormy pisze:almette pisze:[Sorry, ale chyba nikt nie oczekuje, że będziemy się w tym temacie wypowiadać poważnie?]
ja oczekuje ;p d teraz starajmy sie pomoc biednej zblakanej mlodej duszy, zeby nam Ted nie wyrosl...to nie wymagania co do seksu nawet - to wymagania co do 1 razu. wymagania z reszta przeslaniaja ci twoje rzekome uczcuia do owej niewiasty.almette pisze:Sorry, ale jeżeli chodzi o seks to mam pewne wymagania...powtarzasz sie. nie miales dziewcYny bo jestes dziwny i traktujesz je przedmiotowo. moze dlatego. parcie na seks widze tez masz duze - a twoja opinie tez psuje. mialam 19letniego prawiczka - zachowywal sie normalnie w porownaniu do ciebie, niesmialy moze i byl, ale nie robil mi jazd w stylu:almette pisze:chyba to dlatego że zawsze byłem nieśmiały, wręcz bałem się dziewczynze z kim innym spalas zanim mnie poznalas...Mati pisze:dlaczego mi to zrobiłaś?!?!?!".
smutny twoj przypadek. na psychologa sie jeszczenie kwalfikuje, ale dalbys komus chociaz na tym "problemie" zarobic...
czemu dziewica musi byc? bo brak porownania? bo w celebracje krwi i 40 sek seksu watpie
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 188 gości