osiemnastolatek pisze:co by mi to dało ?
Co Ci dała agencja? A raczej pani z agencji?
Kiedy był ten "raz"? Jakie wrażenia?
Moderator: modTeam
Mysiorek pisze:Co Ci dała agencja? A raczej pani z agencji?
Kiedy był ten "raz"? Jakie wrażenia?
Mysiorek pisze:osiemnastolatek pisze:a wrażenia zajebiste
Stukałeś się w normalny sposób tzn. z dziewczyną?
Który seks bardziej Ci się podobał?
Yasmine pisze:Tracic miano prawiczka w agencjii, hmmm nie wiem to... brak szacunku do samego siebie.
GNRose pisze:Ja slyszalem o kolesiu, ktory jest tak zdesperowany, ze kupil sobie gumowa lale. Dla mnie to o wiele bardziej zalosne niz agencja i ja na jego miejscu zaplacilbym lasce i przelecial ja, zamiast kase na taki shit wydawac.
osiemnastolatek pisze:wydaje Ci sie, a to pewnie dlatego że jesteś kobietą, wiadome jest przecież że większość kobiet nie zrobi tego pierwszy raz z byle kim, a faceci ? :-)
Yasmine pisze:GNRose, a lala sie zalicza do tracenia dziewictwa![]()
Yasmine pisze:osiemnastolatek pisze:wydaje Ci sie, a to pewnie dlatego że jesteś kobietą, wiadome jest przecież że większość kobiet nie zrobi tego pierwszy raz z byle kim, a faceci ? :-)
Niektorzy faceci tez nie zrobia tego z byle kim.
osiemnastolatek pisze:wiadome jest przecież że większość kobiet nie zrobi tego pierwszy raz z byle kim, a faceci ? :-)
Jarek pisze:osiemnastolatek pisze:mój pierwszy raz był w agencji, miałem wtedy 15 lat
Chłopcze, na tym forum piszą ludzie w różnym wieku, ale w większości poważni i nie wiem, czy jest ktoś kto w to uwierzy (pod warunkiem, że nie opowiadasz tu swojego snu).
kolego jak masz pieniądze to wchodzisz wszędzie, no prawie wszędzie jeśli mi nie wierzysz to trudno. i powiedz po co miał bym ściemniać ? co by mi to dało ?
karmen pisze:Jarek pisze:osiemnastolatek pisze:mój pierwszy raz był w agencji, miałem wtedy 15 lat
Chłopcze, na tym forum piszą ludzie w różnym wieku, ale w większości poważni i nie wiem, czy jest ktoś kto w to uwierzy (pod warunkiem, że nie opowiadasz tu swojego snu).
no własnie.... ja w to nie wierze... ale fajna bajka.. nie ma co ..
[ Dodano: 2005-08-02, 15:06 ]kolego jak masz pieniądze to wchodzisz wszędzie, no prawie wszędzie jeśli mi nie wierzysz to trudno. i powiedz po co miał bym ściemniać ? co by mi to dało ?
osiemnastolatek: a po co byś mial ściemniac...hmmm żeby zaimponowac.. pochwalic sie jaki to dojrzały jestes a raczej glupi... jeśli masz szmal to jestes głupi ze wkładasz je w agencje... chlopak 15 lat powinien interesowac sie czyms ciekawszym, jesczze mleko pod nosem wisi ale o agencji juz wie... i co ci dało ze twoj pierwszy raz był w agencji...
nie lepiej bylo czekac na wspaniała dziewczyne i zrobic to z miłosci... ahhh brak mi słów...
charlie81 pisze:To ja moze przytocze pare cytatow...
"(...) k***, Moi Mili, są bowiem dla Mężczyzny tym, czym górka pod domem dla przyszłego alpinisty - w miarę bezpiecznym miejscem, gdzie można nauczyć się podstaw i postawić pierwsze kroki w drodze na ośnieżone szczyty ośmiotysięczników!
osiemnastolatek pisze:głupi to jesteś ty ! nie chce zaczynać tu żadnej kłótni, ale niestety sam ją chyba chcesz zacząć!!! komu ja mam tutaj imponować? czym tu sie jest chwalić
? ja tu nikogo nie znam i mnie nikt tu nie zna.
Yasmine pisze:osiemnastolatek pisze:głupi to jesteś ty ! nie chce zaczynać tu żadnej kłótni, ale niestety sam ją chyba chcesz zacząć!!! komu ja mam tutaj imponować? czym tu sie jest chwalić
? ja tu nikogo nie znam i mnie nikt tu nie zna.
o ile mi wiadomo Karmen to kobieta... no chyba ,ze Ty nie wiesz co oznaczaja symbole obok nickow...
Yasmine pisze:OMG juz 1000 postow na tym forum nabilam Boje sie
blondii pisze:zdradzanie zony w burdelu to w ogóle nie bede ja sie o tym wypowiadala... ale nawet jesli chodzi o facetow singli...zastanowcie sie co bedzie jesli sie zakochacie w jakiejs kobiecie?jak jej powiedziec o swojej przeszlosci? bo chyba trzeba o tym powiedziec...niewiem czy wasza ukochana sobie z tym poradzi ...
jesli jest taka kobieta to prosze o odpowiedz...bo ja sobie nie radze...
idas pisze:A prawie w tym samym czasie zesmy sie tu zjawili ....
Gratuluje
idas pisze:jak dla mnie odpada...nazwijcie mnie prochnem [albo zastanawiajcie sie czy mowie prawde i nie podpierniczam... ] ale mam zasady i jestem romantyczny A jak do lozka to tylko z milosci
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 144 gości