Miejska Gospodarka Komunalna
a wracajac do temtu
fish pisze:Ale jestem za, zawsze były, są i zawsze będą, tylko trzeba to coś zalegalizować.
Mam takie same zdanie jak Fishu
Moderator: modTeam
fish pisze:Ale jestem za, zawsze były, są i zawsze będą, tylko trzeba to coś zalegalizować.
Mysiorek pisze:Miejskie Przedsiębiorstwo Oczyszczania
___ToMeK___ pisze:Ze tak napisze: dupa machac moze kazdy, nie wymaga to zadnego wysilku, ani fizycznego ani tym bardziej intelektualnego.
blondii pisze:nawet jesli chodzi o facetow singli...zastanowcie sie co bedzie jesli sie zakochacie w jakiejs kobiecie?jak jej powiedziec o swojej przeszlosci? bo chyba trzeba o tym powiedziec...
Andrew pisze:Mysiorku ....przeciez Ty doskonale wiesz jak to działa ...
Andrew pisze:zycie jej dokopie to zje nawet z ziemi !
sophie pisze:Ja "11 minut" przeczytałam jesienią w jeden dzień. Dobra książka, tylko koniec według mnie kiepski
A "Samotność w sieci" jest świetna, dwa razy czytałam
Gorgon pisze:Mav, nie mow ze jestes za skapy, jestes po prostu zbyt przystojny zeby za seks placic ;-)
Jarek pisze:osiemnastolatek pisze:mój pierwszy raz był w agencji, miałem wtedy 15 lat
Chłopcze, na tym forum piszą ludzie w różnym wieku, ale w większości poważni i nie wiem, czy jest ktoś kto w to uwierzy (pod warunkiem, że nie opowiadasz tu swojego snu).
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 123 gości