caly ten temat legalizacji zwiazkow homo jest bzdura bo przeciez zeby cos zalegalizowac musialoby to byc najpierw nielegalne...
A wiesz co tzn zalegalizowac zwiazek hetero?
Moderator: modTeam
charlie81 pisze:caly ten temat legalizacji zwiazkow homo jest bzdura bo przeciez zeby cos zalegalizowac musialoby to byc najpierw nielegalne...
A wiesz co tzn zalegalizowac zwiazek hetero?
yaho pisze:Jaka jest roznica pomiedzy uwiedzeniem doroslego faceta przez geja
yaho pisze:Zobaczysz moon za 20 lat bedziesz miala takie samo zdanie o zalegalizowaniu zoofili jak ja o homo teraz...
yaho pisze:Kiedys byly kary za odbywanie stosunkow homo.
yaho pisze:A co chodzenie z kims sie chce i sypianie z kim popadnie jest zabronione? Absoultnie nie!!!
yaho pisze:Przeciez im wlasnie o to chodzi!!! Darmowa reklama ich problemu...
yaho pisze:Teraz mowicie tak ale tak naprawde nie potraficie przewidziec co bedzie dalej.
yaho pisze:Serio nie uwazacie ze ich liczba sie nie zwiekszy, ze ludzie straca poczucie tego co jest normalne?
yaho pisze:bo jezeli dozyjecie spoleczenstwa w ktorym kazdy bedzie sie pieprzyl z kazdym,
Belzebub pisze:To właśnie należy zmienić.
Belzebub pisze:Co do tych rzekomych chętnych do adopcji, to jakoś ich nie widać. Większość małżeństw chce mieć własne dzieci, a jeśli nie może, to zwykle decyduje się na zapłodnienie in vitro. Dopiero kiedy wszystko zawodzi, decydują się na małżeństwo.
Belzebub pisze:Ale czy uważasz, że są one słuszne? Trzeba je zwalczać. Wypleniać ze społeczeństwa.
Mysiorek pisze:I dlatego ze związków homo nie ma ludzi! Przyroda jednak zadbała o to!
moon pisze:yaho napisał/a:
Jaka jest roznica pomiedzy uwiedzeniem doroslego faceta przez geja
a uwiedzeniem kobiety przez męzczyznę?Żadna.
moon pisze:yaho napisał/a:
Zobaczysz moon za 20 lat bedziesz miala takie samo zdanie o zalegalizowaniu zoofili jak ja o homo teraz...
Wybacz, ale nie musze czekac 20 lat żeby mieć pogląd na jakąs sprawę. Poza tym mam przynajmniej nadziieję nie być tak ograniczona jak wypowiadający się tu co poniektórzy moi rówieśnicy.
yaho pisze:Spoko wyhamuj troche w koncu nie dyskutujesz za siebie tylko za homo...
yaho pisze:Pozatym ograniczenie znaczy to mniej wiecej tyle ze ktos wypowiada sie a nie do konca potrafi przewidziec co bedzie dalej.
Owszem, świat ewoluuje, ale na litość ... - nie w tą stronę!
moon pisze:Dyskutuję, bo wyrazam swój pogląd i go bronię i czy robię to w sprawie mojego czy cudzego tyłka robię to z takim samym zaangażowaniem.
moon pisze:Cytat:
Owszem, świat ewoluuje, ale na litość ... - nie w tą stronę!
To w która?
Mysiorek pisze:Zawsze miałaś pogląd co do cudzych tyłków?
Mysiorek pisze:To pomyśl, że będzie to też dotyczyć tyłków dzieci, które będą adoptowane przez pary "gejowskie".
Mysiorek pisze:Co homo dadzą temu światu????
moon pisze:Sądzę, że mogli się lepiej postarać
Maverick pisze: Czuje sie niezauwazany i niewidzialny
moon pisze:Poza tym gej to tez człowiek czasem i lepszy niż niejeden hetero.
moon pisze:Generalnie jestesmy tylko ludźmi.
moon pisze:Ja nie mówię, ze każdy gej jest ok, ale tez nie każdy hetero jest ok.
moon pisze:Bo nie chcę aby mnie uznano za osobę taką jak Ty. Poza tym gej to tez człowiek czasem i lepszy niż niejeden hetero
moon pisze:Wybacz, ale nie musze czekac 20 lat żeby mieć pogląd na jakąs sprawę. Poza tym mam przynajmniej nadziieję nie być tak ograniczona jak wypowiadający się tu co poniektórzy moi rówieśnicy.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 271 gości