Legalizacja związków homoseksualnych

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 21 sie 2005, 18:05

caly ten temat legalizacji zwiazkow homo jest bzdura bo przeciez zeby cos zalegalizowac musialoby to byc najpierw nielegalne...

A wiesz co tzn zalegalizowac zwiazek hetero?
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 21 sie 2005, 18:10

Belzebub pisze:A co? Jeśli jest, to nie ma prawa się tu wypowiadać? Czy może znajdziesz go w RL-u i spuścisz wpier***?

A Ty co? Masz jakiś problem z percepcją?!
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
yaho
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: yaho » 21 sie 2005, 18:20

charlie81 pisze:
caly ten temat legalizacji zwiazkow homo jest bzdura bo przeciez zeby cos zalegalizowac musialoby to byc najpierw nielegalne...

A wiesz co tzn zalegalizowac zwiazek hetero?

A co chodzenie z kims sie chce i sypianie z kim popadnie jest zabronione? Absoultnie nie!!! Najgorsze w tym wszystkim jest to ze z 99% pewnoscia jestem w stanie stwierdzic ze na ten temat wypowiadaja sie hetero... Przeciez im wlasnie o to chodzi!!! Darmowa reklama ich problemu... Czemu nikt nie zacytuje tego zdania i nie poprawi? Czemu ktos z obozu za nie wypisze tu wszystkich mozliwych konsekwencji uznanie czegos co nie jest normalne za normalne? Pewnie zalegalizowac i sprawa zalatwiona - jest to bardziej skomplikowana rzecz niz sie wydaje. Teraz mowicie tak ale tak naprawde nie potraficie przewidziec co bedzie dalej. Serio nie uwazacie ze ich liczba sie nie zwiekszy, ze ludzie straca poczucie tego co jest normalne? Przemyslcie wszystkie mozliwe konsekwencje - bo jezeli dozyjecie spoleczenstwa w ktorym kazdy bedzie sie pieprzyl z kazdym, znikna wszelkie zahamowania moze pozalojecie swojej krotkowrzocznosci...
I know it´s the last day on earth we´ll be together while the planet dies...
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 sie 2005, 18:40

yaho pisze:Jaka jest roznica pomiedzy uwiedzeniem doroslego faceta przez geja

a uwiedzeniem kobiety przez męzczyznę?Żadna.
yaho pisze:Zobaczysz moon za 20 lat bedziesz miala takie samo zdanie o zalegalizowaniu zoofili jak ja o homo teraz...

Wybacz, ale nie musze czekac 20 lat żeby mieć pogląd na jakąs sprawę. Poza tym mam przynajmniej nadziieję nie być tak ograniczona jak wypowiadający się tu co poniektórzy moi rówieśnicy.
yaho pisze:Kiedys byly kary za odbywanie stosunkow homo.

Uwaga wszyscy wstecz!Przeciez kiedyś ludzie byli mądrzejsi, a myśmy wszystko spieprzyli!Nie rozwijajmy się, wróćmy do sytuacji "Ta Tarzan, Ty Dżejn". <rofl3>
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 21 sie 2005, 18:40

yaho pisze:A co chodzenie z kims sie chce i sypianie z kim popadnie jest zabronione? Absoultnie nie!!!

W dalszym ciagu pytam, czy wiesz co znaczy zalegalizowac zwiazek. I jaka jest roznica miedzy legalizacja homoseksualizmu np w Pakistanie (tam mozna ewentualnie zalegalizowac homoseksualizm, bo jest nielegalny), a legalizacja zwiazku zwanej w jezyku potocznym slubem cywilnym.

Ufff

yaho pisze:Przeciez im wlasnie o to chodzi!!! Darmowa reklama ich problemu...

Rzeczywiscie - jest to problem. Ale jak jest problem, to trzeba probowac go rozwiazac, a nie chowac glowe w piasek. Brak reklamy=brak problemu wg Ciebie?
yaho pisze:Teraz mowicie tak ale tak naprawde nie potraficie przewidziec co bedzie dalej.

Nikt nie potrafi. Nie udawaj proroka, bo okazesz sie nim, tyle ze falszywym.
yaho pisze:Serio nie uwazacie ze ich liczba sie nie zwiekszy, ze ludzie straca poczucie tego co jest normalne?

Moze sie zwiekszy, moze sie zmniejszy, a moze sie nie zmieni... Ale dlaczego ma mnie to w jakikolwiek sposob obchodzic? "Ludzie" w tym momencie uwazaja, ze nienormalny jest ateizm - czy to swiadczy o tegoz ateizmu nienormalnosci?

yaho pisze:bo jezeli dozyjecie spoleczenstwa w ktorym kazdy bedzie sie pieprzyl z kazdym,

Do tanga trzeba dwojga. Jak jest dwojka doroslych, nieprzymuszanych i nieszantazowanych ludzi, to wara od tego wszystkim innym.
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 21 sie 2005, 18:44

charlie81 pisze:Do tanga trzeba dwojga. Jak jest dwojka doroslych, nieprzymuszanych i nieszantazowanych ludzi, to wara od tego wszystkim innym.

I dlatego ze związków homo nie ma ludzi! Przyroda jednak zadbała o to!
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 21 sie 2005, 19:17

Belzebub pisze:To właśnie należy zmienić.

Dlaczego chcesz tworzyc dla kogos specjalne przywileje tylko dlatego ze lubi jak mu ktos fiuta w tylek laduje?
Belzebub pisze:Co do tych rzekomych chętnych do adopcji, to jakoś ich nie widać. Większość małżeństw chce mieć własne dzieci, a jeśli nie może, to zwykle decyduje się na zapłodnienie in vitro. Dopiero kiedy wszystko zawodzi, decydują się na małżeństwo.

Tylko zaplodnienie kosztuje. A chetnych nie widac, bo to zbyt wiele czasu zajmuje. Jesli mowimy o dobru dziecka to owszem, popieram liberalizacje prawa, ale taka ze para hetero latwiej bedzie te dzieci adoptowac. Parom homo mowimy stanowczo i zdecydowanie NIE. A jak sie nie podoba niech spieprzaja do holandii.
Belzebub pisze:Ale czy uważasz, że są one słuszne? Trzeba je zwalczać. Wypleniać ze społeczeństwa.

Ciekawe jak! Przypominasz mi Kaczora co chcial walczyc z prostytucja!

Mysiorek pisze:I dlatego ze związków homo nie ma ludzi! Przyroda jednak zadbała o to!

Swiete slowa! Jak ktos sie decyduje byc homoseksualista to musi sie liczyc z brutalnymi prawami natury - chocby nie wiem ile razy spuscil sie w odbyt partnerowi to dziecka nie bedzie. I tego nalezy sie trzymac.

Poza tym homoseksualisci juz teraz maja to o co im chodzi! Niech pojda do notariusza i zawra stosowna umowe o wspolnocie majatkowej i tym podobnych rzeczach. Zwykla umowa. Ale nie nazywajmy tego malzenstwem! I to nie bedzie slub tylko podpisanie umowy!

No ale homosi chca kroczek dalej, i dalej, i dalej. No i jak im tak zalezy to niech jakis sie tu wypowie! Pamietjamy ze nieobecni racji nie maja.
Awatar użytkownika
yaho
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: yaho » 21 sie 2005, 19:49

moon pisze:yaho napisał/a:
Jaka jest roznica pomiedzy uwiedzeniem doroslego faceta przez geja

a uwiedzeniem kobiety przez męzczyznę?Żadna.

No wlasnie...
moon pisze:yaho napisał/a:
Zobaczysz moon za 20 lat bedziesz miala takie samo zdanie o zalegalizowaniu zoofili jak ja o homo teraz...

Wybacz, ale nie musze czekac 20 lat żeby mieć pogląd na jakąs sprawę. Poza tym mam przynajmniej nadziieję nie być tak ograniczona jak wypowiadający się tu co poniektórzy moi rówieśnicy.

Spoko wyhamuj troche w koncu nie dyskutujesz za siebie tylko za homo... Pozatym ograniczenie znaczy to mniej wiecej tyle ze ktos wypowiada sie a nie do konca potrafi przewidziec co bedzie dalej. Ja przynajmniej dostrzegam taka mozliowsc... Legalizacja nie jest rozwiazaniem problemu - legalizacja stworzy nastepne...

Sluchajcie wszyscy za - naprawde gdyby legalizacja nie stwarzala takich problemow naprawde nie mialbym nic przeciwko... Zadne z was nie da mi gwarancji ze nie bedzie gorzej a prawdopodobienstwo ze tak bedzie jest bardzo duze. Przyzwolenie na homoseksualizm jako zjawisko spoleczne spowoduje jego rozpostrzenianie tak jak np. zezwolenie na morderstwo czy gwalty. Pewnie ze to sa inne rzeczy bo to pierwsze ma efekt natychmiastowy a drugie troche bardziej rozlozony w czasie...
I know it´s the last day on earth we´ll be together while the planet dies...
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 21 sie 2005, 20:19

Owszem, świat ewoluuje, ale na litość ... - nie w tą stronę!
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 sie 2005, 20:29

yaho pisze:Spoko wyhamuj troche w koncu nie dyskutujesz za siebie tylko za homo...

Nie ma to szczególnej róznicy dla mnie. Dyskutuję, bo wyrazam swój pogląd i go bronię i czy robię to w sprawie mojego czy cudzego tyłka robię to z takim samym zaangażowaniem.
yaho pisze:Pozatym ograniczenie znaczy to mniej wiecej tyle ze ktos wypowiada sie a nie do konca potrafi przewidziec co bedzie dalej.

Chodziło mi bardziej o zamknięciu się w durnych stereotypach i niechęci do poszerzania horyzontów umysłowych, ale interpretuj sobie jak chcesz ;P

To w która?:>
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 21 sie 2005, 20:37

moon pisze:Dyskutuję, bo wyrazam swój pogląd i go bronię i czy robię to w sprawie mojego czy cudzego tyłka robię to z takim samym zaangażowaniem.

Zawsze miałaś pogląd co do cudzych tyłków? To pomyśl, że będzie to też dotyczyć tyłków dzieci, które będą adoptowane przez pary "gejowskie".
No, może trochę przesadziłem, bo i skryte małżeństwo pedofilskie też to może zrobić ale po legalizacji takich związków na pewno się to nie zmniejszy.

moon pisze:Cytat:

To w która?

A jak sądzisz? Do tej pory w stronę rewolucji technicznej i dobrze żre.

Sądzisz, że w stronę homo będzie lepiej?
Co homo dadzą temu światu????
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 sie 2005, 20:51

Mysiorek pisze:Zawsze miałaś pogląd co do cudzych tyłków?

Siem skrztałtował jakoś i trzyma się nieźle, a nawet umacnia.
Mysiorek pisze:To pomyśl, że będzie to też dotyczyć tyłków dzieci, które będą adoptowane przez pary "gejowskie".

Nom przeciez i o ich tyłeczkach tez myślę.
Mysiorek pisze:Co homo dadzą temu światu????

Pewnie tyle samo co hetero sa w stanie.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 21 sie 2005, 21:02

moon pisze:a nawet umacnia.

Niech i tak będzie Tobie. Nie chcę tu cytować Endriuła i nie zacytuję.
moon pisze:Pewnie tyle samo co hetero sa w stanie.

Jeśli Twoi rodzice dali Ciebie, to dali dużo.:)

Homo nic nowego nie wniosą swoim homoseksualizmem.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 21 sie 2005, 21:43

A czemu nikt nie komentuje mojego posta? Czuje sie niezauwazany i niewidzialny <boje_sie>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 sie 2005, 21:43

Mysiorek pisze:Jeśli Twoi rodzice dali Ciebie, to dali dużo

Sądzę, że mogli się lepiej postarać ;P
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 21 sie 2005, 21:50

moon pisze:Sądzę, że mogli się lepiej postarać

Ciesz się z tego co masz i kim jesteś, bo nie jest tak źle!! <browar>
A człek zawsze może powiedzieć, że mogłoby być lepiej.
Chyba nie chciałabyś być "dzieckiem" ze związku homo, bo by Cie tu nie było. :)

Maverick pisze: Czuje sie niezauwazany i niewidzialny

Widzę Cię Mav, Widzę ! <pijak>
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 21 sie 2005, 21:51

Mysiorek pisze:Widzę Cię Mav, Widzę !

Jeeeeeeee!!! <banan> <browar>
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 21 sie 2005, 21:51

Mysiorek pisze:Widzę Cię Mav, Widzę !

Ja go nie widze <banan> . Mav, Mav zglos sie !! <banan>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 sie 2005, 21:53

Maverick pisze:A czemu nikt nie komentuje mojego posta?

Ja uznałam, zę nie warto z Tobą tego typu dyskusji prowadzić.
Mysiorek pisze:Chyba nie chciałabyś być "dzieckiem" ze związku homo, bo by Cie tu nie było.

Oj czasem bym chciała :/
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 21 sie 2005, 21:56

moon pisze:Ja uznałam, zę nie warto z Tobą tego typu dyskusji prowadzić

Powiedz wprost ze nei jestes w stanie <aniolek2>

A moze wytlumaczycie mi - prosze o komentarz - dlaczego tak walczycie gorliwie o dupe geja. Ona i tak wszak juz jest pelna.
Niech oni sami o to walcza. Dlaczego Wy?
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 sie 2005, 22:00

Dlaczego Wy?

Bo nie chcę aby mnie uznano za osobę taką jak Ty. Poza tym gej to tez człowiek czasem i lepszy niż niejeden hetero.
Maverick pisze:Powiedz wprost ze nei jestes w stanie
Mógłbys czasem być bardziej błyskotliwy <pijak>
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 21 sie 2005, 22:10

moon pisze:Poza tym gej to tez człowiek czasem i lepszy niż niejeden hetero.

Eeee... tam. Widocznie poznałaś lub osłuchałaś się o "kwiecie" gejostwa. :P
I proponuję loooozik w dyskusji <browar>
Myślisz, że nie dość że geje to nie będzie wśród nich reszty zboczeń?! <hahaha> takich jakie niesie życie?
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 sie 2005, 22:13

Jakim znowu kwiecie?J :|
Ja nie mówię, ze każdy gej jest ok, ale tez nie każdy hetero jest ok. Generalnie jestesmy tylko ludźmi. <browar>
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 21 sie 2005, 22:25

moon pisze:Generalnie jestesmy tylko ludźmi.

moon pisze:Ja nie mówię, ze każdy gej jest ok, ale tez nie każdy hetero jest ok.

No i o to mi chodzi. Po co jeszcze nam, na dodatek, łasić się do gejów ?!
Niech sobie będą, ale w swych zakamarkach odbytnic.
Jedni lubią pissing inni odbytnice przedkładają nad pochwę.
Tylko niech nikt się nie obnosi z tym!!!
<brawo1>
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 21 sie 2005, 22:30

moon pisze:Bo nie chcę aby mnie uznano za osobę taką jak Ty. Poza tym gej to tez człowiek czasem i lepszy niż niejeden hetero

I ciesze sie bardzo, gdyz stracilbym na wyrazie gdyby bylo mnie wiecej niz sztuja jedna :) I zgadzam sie w zupelnosci ze gej to tez czlowiek. Morderca, posel, papiez, pedofil, naukowiec itd takze jednak maja oni zupelnie inne prawa mimo iz wszyscy sa ludzmi!
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 sie 2005, 22:31

Mysiorek pisze:Po co jeszcze nam, na dodatek, łasić się do gejów ?!

Ale to nie łaszenie się przeciez!Ach...ja już siły dziś nie mam na dyskusje...
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 21 sie 2005, 22:35

moon pisze:ja już siły dziś nie mam na dyskusje...

Masz, masz... wyduś coś z Siebie jeszcze <browar>
Awatar użytkownika
___ToMeK___
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: ___ToMeK___ » 21 sie 2005, 22:44

moon pisze:Wybacz, ale nie musze czekac 20 lat żeby mieć pogląd na jakąs sprawę. Poza tym mam przynajmniej nadziieję nie być tak ograniczona jak wypowiadający się tu co poniektórzy moi rówieśnicy.

masz na mysli wszystkich tych, ktorzy sa przeciwko legalizacji homo? :> No wiesz... jestes bardzo nietolerancyjna, poniewaz nie akceptujesz w takim razie ich zdania i smiesz nazywac ich ograniczonymi tylko ze wzgledu na fakt, ze mysla inaczej niz Ty :D
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 sie 2005, 23:05

___ToMeK___ pisze:masz na mysli wszystkich tych, ktorzy sa przeciwko legalizacji homo?

Generalnie tylko z dwie osoby, które się tu wypowiedziały i to nie ze względu jedynie na ich zdanie na ten jeden okreslony temat.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 22 sie 2005, 00:44

Na bank jestem wsrod tych 2 wybrancow. Coz, przyzwyczailem se do tego iz praktycznie zawsze mam racje to prawie nikt mnie nie rozumie. Wole to nizby mialo byc na odwrot.

A racje mam ze pedalom dzieci na wychowanie nei mozna dawac i juz. tu wszelka dyskusja i argumentacja jest zbedna. Bo nie mam zamiaru udowadniac rzeczy oczywistych.

I jeszcze raz osmiele sie powtorzyc - homoseksualistom mowimy stanowczo i zdecydowanie NIE! I mam pelne prawo tepic homoseksualistow i to bede czynil z zazartoscia ogromna jako odpowiedz na ich walke o "prawa" i przywileje. A winni sa sobie sami, gdyz z poczatku - co dalo sie zauwazyc - bylem do nich nastawiony bardzo neutralnie. Teraz zas na atak odpowiem atakiem.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”