Zabawki, tak czy nie?
Moderator: modTeam
Nie udawaj, że nie rozumiesz co miałem na myśli, GNRose Nawet jeśli używa go on na spółkę ze swoją panią, pytam ponownie: co w tym złego? Absolutnie nic. Z buciorami im do sypialni nie właź. Ich sprawa
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
-
- Weteran
nie wibratorem tylko sztuczna vagina jesli juz nie wiem jakiemu facetowi dotykanie sztucznym fiutem sprawia przyjemnosc.
swoja droga, masaz penisa i jąder wibratorem, podobno tez jest przyjemny
Jesli np. facet znajduje sie w jednej... hmmm... dziurce, a wibrujaca zabawka w sasiedniej, to nie widze problemu
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
-
- Weteran
ja powanie sie zastaawiam nad zkpem jakiejs wibrujacej zabawki. poczatkowo myslalam o wibratorze ale chyba sie zdecyduje na jajeczko np.
http://www.allegro.pl/item156100665__wi ... zkosz.html
Z puzzli układałam sobie świat. Jedej części zabrakło! Tej z napisem: SZCZĘŚCIE
- vilmon1980
- Pasjonat
Ja jestem też za różnymi gadżetami Jeszcze nie miałem okazji wypróbować żadnych zabawek... ale z dziewczyną myślimy o tym coraz intensywniej
Tak się zastanawiam, czy ktoś używał takiego stymulatora-motylka?
Jak się sprawuje, jakie wrażenia, zdaje egzamin, itp.? Chciałbym dziewczynie coś takiego sprezentować
Tak się zastanawiam, czy ktoś używał takiego stymulatora-motylka?
Jak się sprawuje, jakie wrażenia, zdaje egzamin, itp.? Chciałbym dziewczynie coś takiego sprezentować
mika pisze:ja powanie sie zastaawiam nad zkpem jakiejs wibrujacej zabawki. poczatkowo myslalam o wibratorze ale chyba sie zdecyduje na jajeczko np.
Niestety nie obczailem tego. Ale napisz czy zamierzasz bawic sie tym sama czy zeby robil to partner? Ogolnie jakos dziwnie odpychaja mine zabawki ktore maja pilota a wiec sama zabawka (czesc wlasciwa) jest polaczona z pilotem jakimis kabelkami itp, jakies to odpychajace... Nie masz takiego wrazenia? Jesli juz zabawka jest na bateria to zawsze biore taka aby miala baterie sama w sobie... choc wiem ze nie zawsze jest to mozliwe.
A czy ktoras z Was uzywala kulek orgazmowych? To kilka kul w ktorych znajduja sie jeszcze mniejsze, ktore wiruja w srodku tych wiekszych pod wplywem nawet najmniejszego ruchu... Calosc jest na sznureczku. To cos takiego jak zwykle kulki np analne tylko ze wieksze i w ich srodku jeszcze cos jest. Jakie odczucia u kobiety?
- ksiezycowka
- Weteran
digidy pisze:Niestety nie obczailem tego. Ale napisz czy zamierzasz bawic sie tym sama czy zeby robil to partner? Ogolnie jakos dziwnie odpychaja mine zabawki ktore maja pilota a wiec sama zabawka (czesc wlasciwa) jest polaczona z pilotem jakimis kabelkami itp, jakies to odpychajace... Nie masz takiego wrazenia? Jesli juz zabawka jest na bateria to zawsze biore taka aby miala baterie sama w sobie... choc wiem ze nie zawsze jest to mozliwe.
zamierzam bawic sie sama oraz z facetem, mam zamiar doprowadzic sie za pomoca tego do orgazmu, mysle ze po paru godzinach i stymulowaniu przez ffaceta w koncu doiede (ale ja nim sie tez zajme co by nie bylo ze wole jajko). jezeli chodzi o pilot wlasnie o to mi chodzi abym mogla sie wygodnie polozyc i stymulowac pilotem a nie meczyc sie z wkladaniem sobie wiblatora (chodzi gdy sama bede sie bawic) pozatym baterie moga byc w jajku a pilot zdalny (musze sie jeszcze o tym produkcie dowedzic), jezeli jest na wystarczajaco dlugi kabelek to tez mi nie przeszkadza.
Z puzzli układałam sobie świat. Jedej części zabrakło! Tej z napisem: SZCZĘŚCIE
- ksiezycowka
- Weteran
- Pasjonat
buu... czy na prawde nikt nie używał takiego: stymulator motylek i nikt nie może powiedzieć czegoś na ten temat???
- ksiezycowka
- Weteran
Ja swojej ostatnio kupilem ciuszki kuleczki wibratorek i kajdanki!!fajna sprawa
sexi ciuszki ostro kreca(przynajmniej mnie)
po kuleczkach cipka jest ostro napieta i gdy moja nosila 2 tygodnie jak scisnela cipke podczas orgazmu to nie poglem ptakiem ruszac!! wibratorek taki najtanszy do minetek no i wypas sa kajdanki skujcie swoje dziewczyny na caly dzien i dzabajcie kiedy tylko macie ochote!! ostro!
sexi ciuszki ostro kreca(przynajmniej mnie)
po kuleczkach cipka jest ostro napieta i gdy moja nosila 2 tygodnie jak scisnela cipke podczas orgazmu to nie poglem ptakiem ruszac!! wibratorek taki najtanszy do minetek no i wypas sa kajdanki skujcie swoje dziewczyny na caly dzien i dzabajcie kiedy tylko macie ochote!! ostro!
- kot_schrodingera
- Weteran
to te dwie?? A próbował ktoś łańcuszka lulek do odbytu wkłada się i wyciąga podczas orgazmu podobno wzmacnia orgaz z siłą wodospadubobsztajn pisze:po kuleczkach cipka jest ostro napieta i gdy moja nosila 2 tygodnie
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Powiem Ci tak nie prubowalem i moja tego niezechce!!! te kuleczki do cipki sa oki ale jak ktos woli w kakao to OK!! tak te dwie na allegro tego od zarabania nie bierz najtanszych bo kolezanka narzeka a takie za 15zeta sa oki bo w srodku maja drugie miejsze i moje zlotko muwi ze najlepiej wibruja w szkole jak chodzi po schodach!!
Blazej30 pisze:to te dwie?? A próbował ktoś łańcuszka lulek do odbytu wkłada się i wyciąga podczas orgazmu podobno wzmacnia orgaz z siłą wodospadubobsztajn pisze:po kuleczkach cipka jest ostro napieta i gdy moja nosila 2 tygodnie
Tak, uzywam takich kulek od badzo dawna z dziewczyna ale nigdy nie wyciagam ich gwaltownie gdy ona juz dochodzi do orgazmu. Wg mnie to mogloby Ja tylko speszyc, to bardzo dziwne uczucie podczas dochodzenia do najwiekszej rozkoszy wyciagac takie kulki...;-). Wydaje mi sie ze takie relacje ze to bardzo poteguje orgazm itp sa mocno przesadzone, wg mnie takie cos dziala na bardzo maly procent kobiet (pomniejszony jeszcze o te ktore nie pozwola sobie wsadzic w pupcie zadnych zabawek) :-).
Pozdrawiam.
Ewka:-( pisze:A wiecie może cos na temat nakładki Durex
Ja wiem! są rewelacyjne i stanowczo polecam. Satysfakcja partnerki gwarantowana.
Osobiście jestem za zabawkami szczególnie standardowe kajdanki. Jednak "masaz penisa i jąder wibratorem" to trochę chore i pedalskie Sorry no ale to jakoś mnie nie kręci.
Pozdrawiam
Mati_00 pisze:ja tam jestem nie zbyt do zabawek...nie wiem czemu...
bo jestes jeszcze widocznie za młody :p
urozmaicenia nie poptrzebujesz lub nie lubisz
Mati_00 pisze:.nie widzimy żadnej przyjemności, jak Cie coś sztucznego dotyka i pieści...hmm
jak sie czyms sztucznym nie dotykacie to jak macie widziec przyjemnośc
Teraz chce sobie kupic kuleczki
Dzindzer pisze:urozmaicenia nie poptrzebujesz lub nie lubisz
nom
Dzindzer pisze:jak sie czyms sztucznym nie dotykacie to jak macie widziec przyjemnośc
no po prostu... sądzimy, że takie coś nam nie da jakiejś tam przyjemności...
Dzindzer pisze:Teraz chce sobie kupic kuleczki
też może sobie kupie xD...żartuje
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”