Andrew pisze:sek w tym by Panna dała wszystko to by nie warto było skusic sie na owe pociagi![]()
Odwrotnie zreszta jest tak samo ....
trzeba sie starac , staranie zas musi zostac docenione .
O ciekawe
Moderator: modTeam
shaman pisze:Efekt nowości czy znudzenia można pokonać skutecznie.
Swoją partnerkę należy podrywać bezustannie, aby nią pozostała. Działa to w obie strony.
Andrew pisze:tu nie ma nic do rozwijania , wszystko jest tak oczywiste , ze nawet nie wiedzial bym co Ci napisac .
Andrew pisze:no tak - tylko pokaz mi kobiete, ktora bedzie swego faceta kokietowac , zabiegac o niego ...a jak juz to jak długo?? do pierwszego dziecka
??
a jesli sie i taka znajdzie szybko nalezy ją zamknac w złotek klatce , bo to prawdziwy skarb - który nie istnieje ! dodac muszę "wszystko sie zmienia " i "nic nie trwa wiecznie " zatem - cieszmy sie chwila <browar>
Andrew pisze:to co tobie sie moze wydawac - moze sie okazac , ze za mało
Andrew pisze:ze interesowac go beda inne panny - tu sie nie ma co oszukiwac znaczna wkekszosc populacji mezczyzn tak ma i to do pózniejszego wieku , nie tylko za młodu , sek w tym by Panna dała wszystko to by nie warto było skusic sie na owe pociagi
Andrew pisze:Odwrotnie zreszta jest tak samo ....
Andrew pisze:no tak - tylko pokaz mi kobiete, ktora bedzie swego faceta kokietowac , zabiegac o niego ...a jak juz to jak długo![]()
do pierwszego dziecka
![]()
Andrew pisze:dodac muszę "wszystko sie zmienia " i "nic nie trwa wiecznie " zatem - cieszmy sie chwila <browar>
Iwo_Iwona pisze:Tylko szkoda że tak się nie da
LEciales kiedys samolotem? Jest start, lot i ladowanie. Podczas lotu trzeba sie starac aby samolot ciagle sie utrzymal w powietrzu. Nie zmienia to jednak faktu ze start zawsze jest najfaniejszy. Czuc przyspieszenie i oderwanie sie od ziemi. Jak samolot juz leci to rownie dobrze moglby stac na pasie lotniska - takie same emocje.shaman pisze:Efekt nowości czy znudzenia można pokonać skutecznie.
Swoją partnerkę należy podrywać bezustannie, aby nią pozostała. Działa to w obie strony.
Nic dziwnego w tym ze zmiana stanu jest bardziej ekscytujaca niz uklad pozostajacy w rownowadze.Tylko szkoda że tak się nie da Trudno jest naprzykład mnie powrócić do chwil kiedy zabiegałam o mojego...wtedy nie znaliśmy sie wszystko było takie nowe...za każdym rogiem nowa informacja o nim-to było jak odkrywanie - a teraz wiemy o sobie prawie wszystko - dużo - może nawet za dużo - więc chyba tak się nie da...
Dobrze napisane.Dzindzer pisze:Na całe szczęście tak jest. Życie byłoby smutne gdyby po związaniu sie z kims człowiek tracił wrazliwośc na ludzkie piekno
Maverick pisze:Dobrze napisane.
Nie. Chcesz powiedzieć, że dlatego nie mam problemów z życiem wedle powyższej koncepcji?Maverick pisze:shaman napisał/a:
Efekt nowości czy znudzenia można pokonać skutecznie.
LEciales kiedys samolotem?
I tu pies pogrzebany. dla mnie to nie stan równowagi, lot samolotem, start, podróż i lądowanie. Jeśli już się lubujesz w metaforach: to ciągłe dokopywanie się do coraz to bogatszych, piękniejszych i nieskończonych złóż fascynacji drugą osobą.Maverick pisze:Nic dziwnego w tym ze zmiana stanu jest bardziej ekscytujaca niz uklad pozostajacy w rownowadze.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 190 gości