Pierwszy raz
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
Hmmm ciekawy wątek ale albo nikt tak nie robił albo nie przejrzałem całego bo dosc długaśny... cóż ja rozdziewiczyłem swoją kobietę rozprawiczają jednocześnie siebie w pozycji ''od tyłu na stojaka'' inna nazwa tego to ''urgent''. Między rozstawionymi nogami miała miskę, to do niej ściekła krew, pomysłowe prawda?
Aseksualiści-strzeżcie się!
-
- Początkujący
Interesuje sie ktos i ma wiadomosci o ...ze tak to ujme bycie nie materialnym
podobno jak CIA jak i Rosjanie , tak słuzby Izraelskie prowadzą całkiem powazne eksperymenty ...
podobno jak CIA jak i Rosjanie , tak słuzby Izraelskie prowadzą całkiem powazne eksperymenty ...
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2010, 21:43 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- ksiezycowka
- Weteran
Twoje starania powinny doprowadzic dziewczyne do takiego stanu , ze zaden lubrykant potrzebny nie bedzie . Ale mozesz go w obwidzie miec. Ja zawsze wspominam czasy kiedy dziewczyna była młoda ze lubrykantu jej własnego było tyle , ze posciel mokra - i to jak Ale rozni ludzie ...
Przerwać ? a niby dlaczego ? Sam zobaczysz jak to bedzie, jednak stosunku nie nalezy przerywać , chyba , ze partnerka nie da sobie rady z kontynuacją owego . Powinna jednak spokojnie dać sobie radę . Wszystko zalezy od rodzaju błony jaki posiadać bedzie .
Przerwać ? a niby dlaczego ? Sam zobaczysz jak to bedzie, jednak stosunku nie nalezy przerywać , chyba , ze partnerka nie da sobie rady z kontynuacją owego . Powinna jednak spokojnie dać sobie radę . Wszystko zalezy od rodzaju błony jaki posiadać bedzie .
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
1) Być może będzie tak podniecona, że nie będzie to konieczne. Może też być zestresowana (wszak to pierwszy raz) i mieć delikatny problem z odpowiednim nawilżeniem pomimo podniecenia. Nie musisz go stosować - ale w razie potrzeby miej go ze sobą.
2) Nie.
Zadbaj o odpowiedni nastrój, o jej komfort i poczucie bezpieczeństwa. Nie śpiesz się. Nie popędzaj. Spokojnie i bez pośpiechu. Długa gra wstępna na pewno da jej sporo przyjemności i wprawi ją w odpowiedni nastrój...
2) Nie.
Zadbaj o odpowiedni nastrój, o jej komfort i poczucie bezpieczeństwa. Nie śpiesz się. Nie popędzaj. Spokojnie i bez pośpiechu. Długa gra wstępna na pewno da jej sporo przyjemności i wprawi ją w odpowiedni nastrój...
Ostatnio zmieniony 31 sty 2012, 12:37 przez Adamiec, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuje.
Co do lubrykantu to chodziło mi o to aby gumke nawilzyć dla lepszego poslizgu (aby było dla niej przyjemniej - ale skoro to zbedne to ok)
Jeszcze pytanie co do wypowiedzi
to jest oczywiste tylko jedno ale:
i jak to niby pogodzić
Co do lubrykantu to chodziło mi o to aby gumke nawilzyć dla lepszego poslizgu (aby było dla niej przyjemniej - ale skoro to zbedne to ok)
Jeszcze pytanie co do wypowiedzi
Adamiec pisze:Długa gra wstępna na pewno da jej sporo przyjemności i wprawi ją w odpowiedni nastrój...
to jest oczywiste tylko jedno ale:
Gdy kochankowie decydują się na rozpoczęcie współżycia, powinni możliwie ograniczyć pieszczoty wstępne, powodują one bowiem przekrwienie okolicy krocza i nie tylko zwiększają szansę krwawienia, ale wzmagają wrażliwość czuciową, co w przypadku wrażeń przykrych nie jest pożądane
i jak to niby pogodzić
Adamiec pisze:michal25 pisze:i jak to niby pogodzić
Przez tysiące lat ludzie nie mieli z tym większych problemów, więc sobie poradzisz. Najgorsze to za dużo myśleć i przekombinować. Zdaj się na intuicję i zadbaj o dobry nastrój oraz bądź wyrozumiały na różne obawy czy zachowania partnerki, a będzie dobrze.
Dzięki, jestem spokojniejszy
Pozdrawiam wszystkich.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”