Czarny Aniołek pisze:chłopak był starszy ode mnie
Hehehe, pewnie miał ze 100 lat...?

Moderator: modTeam
qbass17 pisze:Czarny Aniołek pisze:chłopak był starszy ode mnieWiek: 95
Hehehe, pewnie miał ze 100 lat...?A tak w ogóle Czarny Anioku, to ile masz lat, jeśli wolno spytac... <browar>
Taki doświadczony, to nie jestem, ale odpowiemmadzix:) pisze:Tylko teraz mam takie mieszkane uczucia co do seksu chciałabym to jeszcze robić ale nie wiem ........
Może ktoś bardziej doświadczony mi coś poradzi
Savalas pisze:większość prawdziwych mężczyzn którzy szukają stałej partnerki chce mieć kobiety które nie miały zbyt wielu partnerów a najlepiej w ogóle
Przypuszczam, że z moim temperamentem nie byłabym Tobą zainteresowana, nawet kiedy miałam lat 17Savalas pisze:no to ja jestem jakiś inny. moja kobieta chciała się ze mną kochać już po miesiącu ale zrobiliśmy to dopiero niemal po roku, głównie dlatego że ja tak chciałem, do seksu związek musi dojrzeć.
Pewnie że nie, ale czy ja napisałam, że łóżko to jedyna metoda na złowienie faceta? Nie jest jedyna, ale za to niezwykle skuteczna. Kwestia odpowiedniego podejścia do faceta. Nie ma takich, którzy się oprą, jak ich odpowiednio podejść. Jak już się podejdzie, to przepadli, szczególnie tacy, którzy mają do tych spraw takie podejście jak Ty. To akurat najprostszy kąsek męski, tyle że średnio interesujący dla określonego gatunku dziewczyn. I wcale nie dziwek.Savalas pisze:SEKS NIE JEST NAJWAŻNIEJSZY
Jesteś w błędzie. To nie jest jedyny sposób, ale za to najszybszy.madzix:) pisze:W tych czasach jeśli chłopaka nie złapiesz na dupe to nie masz co liczyć na uczucia z jego strony!
To akurat jest najprostsze: dajesz nie temu, co się napatoczy, tylko temu, kogo chcesz. Żeby nie być określoną łatwą panienką, należy spełnić dwa warunki:madzix:) pisze:ale jak sie w tym odnaleśc żeby nie stać sie typowa łatwa panienka
mrt pisze: bo nikt nie chciałby być z panienką, którą kumpel przeleciał
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 211 gości