FINAŁ PIESZCZOT W USTACH??
Moderator: modTeam
Ja uwielbiam pieścic swoją języczkiem, ale jak ona nie chce, nie oczekuję rewanżu w swoją stronę. A tak przy okazji mam takie pytanka do pań: czy jak facet posunie się zbyt daleko w takich pieszczotach, doprowadzając ją do orgazmu, to lepiej odczekać troszke ze swoim wejściem by sie też rozładować, czy można od razu bez sprawiania jej bólu? w ogóle to jaki moment jest najlepszy na wejście, kiedy kobieta tego najbardziej oczekuje i pragnie?
A może jak kobieta osiągnie już orgazm w trakcie pieszczot oralnych to nie ma ochoty na dalszą zabawę (normalny stosunek)?
A może jak kobieta osiągnie już orgazm w trakcie pieszczot oralnych to nie ma ochoty na dalszą zabawę (normalny stosunek)?
wg mnie lepiej chwilke odczekać, niezbyt długo ale jednak chwilke tak.czy jak facet posunie się zbyt daleko w takich pieszczotach, doprowadzając ją do orgazmu, to lepiej odczekać troszke ze swoim wejściem by sie też rozładować, czy można od razu bez sprawiania jej bólu?
chyba kazdy facet wyczuwa taki moment, przynajmniej tak mi sie wydawało, mój mąż zawsze trafia bezbłedniew ogóle to jaki moment jest najlepszy na wejście, kiedy kobieta tego najbardziej oczekuje i pragnie?
ależ ma i to jeszcze większąA może jak kobieta osiągnie już orgazm w trakcie pieszczot oralnych to nie ma ochoty na dalszą zabawę (normalny stosunek)?
"...Najlepszym przyjacielem jest ten , kto nie pytając o powód twego smutku , potrafi sprawić , że znów wraca radość..."
victor pisze:Heh, to ja zawsze wiem kiedy chce, żebym w Nią wszedł
- to ten moment, w którym ciągnie mnie za włosy
BOSKI tekst :-) :564:
co do mnie lepiej odczekać, ale nie za długo bo mi się odechce :-) a czasem .. nie mam już ochoty.. ze mną to RÓŻNIE bywa i to jest trudne.. ale kiedy wejść .. to większość z was potrafi wyczuć bezbłędnie.. oczywiście ciągnięcie za włosy wam w tym pomaga
ale kiedy wejść .. to większość z was potrafi wyczuć bezbłędnie.. oczywiście ciągnięcie za włosy wam w tym pomaga
wiem, że z tym ciągnięciem za włosy (obojętnie które) to żart, ale jeszcze takie pytanko: czy jeśli podczas gry wstępnej facet pieści oralnie to ma to robić aż do orgazmu, czy skończyć tuż przed i od razu wchodzić?
Kochać i być kochanym
...ale ja byłabym za tym żeby kończyć tuz przed i od razu wchodzić
Z rguły kobieta ma szybciej orgazm od faceta, a tak to będzie miała jeszcze szybciej i może nie dać facetowi dokończyć, bo już ją będzie bolało. Chyba, że w ustach albo rączką, a dla faceta tez jest najprzyjemniej jak kończy w środku.
Kochać i być kochanym
Jarek pisze:...ale ja byłabym za tym żeby kończyć tuz przed i od razu wchodzić
Z rguły kobieta ma szybciej orgazm od faceta, a tak to będzie miała jeszcze szybciej i może nie dać facetowi dokończyć, bo już ją będzie bolało. Chyba, że w ustach albo rączką, a dla faceta tez jest najprzyjemniej jak kończy w środku.
Ooooooo to jakas nowosc , kobieta ma szybciej orgazm od faceta?? chyba ja na inne trafiałem szczesciaż z ciebie !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Jarek pisze:ja tez jeszcze na taka nie trafilem i zawsze musze sie narobic No ale co du mowic przyjena ta robota
Chciałem cię pocieszyć, że jak popracujecie nad tym dłużej (razem), to ma szansę się zmienić.
Hahaha nie musisz mnei pocieszac bo swoja prace wykonuje wzorowo I dopracowywac nic nie musimy A to co zacytowales dotyczylo ze jeszcze nei trafilem na kobiete ktora konczyula by wczesniej niz ja bez odpowiedniej pracy nad nia
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci !!!!!!!!!!!!
saint pisze:Jarek pisze:ja tez jeszcze na taka nie trafilem i zawsze musze sie narobic No ale co du mowic przyjena ta robota
Chciałem cię pocieszyć, że jak popracujecie nad tym dłużej (razem), to ma szansę się zmienić.
Hahaha nie musisz mnei pocieszac bo swoja prace wykonuje wzorowo I dopracowywac nic nie musimy A to co zacytowales dotyczylo ze jeszcze nei trafilem na kobiete ktora konczyula by wczesniej niz ja bez odpowiedniej pracy nad nia
Ja tez na taka nie trafilem Takie w ogole są??
- taka_jedna
- Maniak
- Maniak
a ja wczoraj poczas klasycznej z nogami zalozonymi na jego plecach mialam 2 i ten drugi to był taki jakiego jeszcze nigdy nie przeżyłam...znacznie dłuższy i intensywniejszy...w dodatku równoczesny...mrrrr to chyba ta "wersja ulepszona" zwana orgazmem pochwowym dobrze ze nikogo w domu nie było bo ściany są cienkie i pomyslec ze ten facet 4 miesiace temu był prawiczkiem jeszcze
ja wiem, że to nie temat "przechwałki" no ale musiałam
ja wiem, że to nie temat "przechwałki" no ale musiałam
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Moja Pani ma 28 lat a ja 21 więc jesteśmy mocno kompatybilni. Wczoraj moja Pani mnie dosiadła i było 3 razy tak za moim jednym. A potem po przerwie jeszcze dwa, a potem podczas kolejnej próby ja już nie dałem rady i efekt był taki, że pękła gumka (zapełniona). Zdarzyło mi się to po raz pierwszy w życiu. Tak czy siak, moja Pani w trakcie owulacjii no i był bieg do apteki po środek nazywany Postinor-2. Łyk wody i tableteczka i dwanaście godzin później kolejna tableteczka i po stresie, ale pigułeczki idą w ruch od teraz!
- taka_jedna
- Maniak
Ej, nie dobijajcie mnie chwalipięty bo ja nie mam pochwowego
Aga tez nie mam
nie martw sie i na nas przyjdzie czas wtedy sobie odbijemy
A mięśnie Kegla ćwiczysz? Mi to bardzo pomogło, serio
Ja ćwicze nawet mimowolnie i uwazam ze mam je dosc dobrze wycwiczone bo podczas stosunku przed dlugi czasmoge je trzymac zacisniete. A moze sa jakies specjalne techniki jak trzeba operowac tym miesniem podczas stosunku by latwiej bylo osiagnac orgazm pochwowy?
- taka_jedna
- Maniak
a nie wiem, ja nimi podczas stosunku nie operuję, tylko z tego co wiem jak są wyćwiczone to się lepiej same zaciskają i "dopasowują" do członka, no i wtedy dziewczyna jest węższa więc obojgu chyba lepiej
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”