Marissa pisze:Nigdy nie mów facetowi że nie umie Ci dać przyjemności
Zgadzam się. No chyba, że chcesz faceta zgnoić, co niektórym, trzeba przyznać się należy ;d
Moderator: modTeam
remedios pisze:ja nie wiem czy on jeszcze w ogole chce ze mna byc.nasza wczorajsza rozmowa byla przesmutna...obwinia siebie i nie moze mi wybaczyc ze go tak oklamalam:(
Dzindzer pisze:remedios pisze:ja nie wiem czy on jeszcze w ogole chce ze mna byc.nasza wczorajsza rozmowa byla przesmutna...obwinia siebie i nie moze mi wybaczyc ze go tak oklamalam:(
wiesz co jesli on Cie nie bedzie chciał, bo okłamałas go z orgazmem to niech on lepiej na drzewo spada. No udawanie orgazmu tez mi powód do takiego zachowania.
a ty masz nauczke, by szczerym byc.
remedios, Nemezis nie sadze by w waszych orgazmach wiele sie zmieniło przy takim nastawieniu. skoro nie lubicie caił swoich to jak one orgazm wam maja dac. albo inaczej orgazm kobiety to nie tylko fizjologia i reakcja na bodzce dotykowe, to równiez sprawa nastawienia, psychiki. Wiec jak wasza psychika ma sie dopasowac do dawania rozkoszy ciału które jest nielubiane a jak nie lubiane to na takie dobra nie zasługuje.
remedios pisze:Shaman dzieki.tylko,ze przez to,ze sie przyznalam teraz jest ciezko...jest bardzo zawiedziony,zly,nie moze tego zrozuiec...jeszcze pytal czy na pewno...
remedios pisze:swiadomosc,ze przez klamstwo moge wsyztsko stracic mnie przeraza
remedios pisze:moglam nic nie mowic...chociaz i tak by sie wydalo przeciez
remedios pisze:zawalilam i poniose konsekwencje.wiemmze na zaufanie trzeba dlugo pracowac.
TedBundy pisze:nie
A poważnie - głupio postawione pytanie. Od razu, wchodząc w związek, znasz nastawienie drugiej osoby do różnorakich praktyk seksualnych? Nie znaszPrzecież tutaj nic nie dzieje się od razu, a rozwija stopniowo.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 192 gości