Shaq pisze:.jakiez to praktyczne!
<klutnia> <walka> <mlotkiem1> <mlotkiem2>
DING DONG :569:
1-0 dla połykających

Moderator: modTeam
Ewela pisze:Przyczepilas sie bo mam inne zdanie niz Ty!i reprezentuje ta mniejszosc kobiet ktore nie robia lodow z polykiem i tylko ja to zanegowalam!a teraz jesli chodzi o posty w tej dyskusji!nie ma zadnego w ktorym by wypowiadala sie dziewczyna ktora nie robi lodow!romowe kreci kilka osob!ktore uwazaja to za wspaniale!
Ewela pisze:reprezentuje ta mniejszosc kobiet ktore nie robia lodow z polykiem i tylko ja to zanegowalam!
Ewela pisze:Nie wiem z ktorej mojej wypowiedzi to wywnioskowales?bo chyba w myslach nie umiesz czytac?Nigdy tak nie powiedzilam i nie powiem bo skad mam wiedziec czy tego nie zrobie za tydzien,miesiac,rok!wiec moze za mnie sie nie wypowiadaj!
Ewela pisze:Juz juz!:)wiesz jesli pytasz ogolnie czy lubie!to oczywiscie,ze tak!Tylko,ze z moim aktualnym partnerem!jeszcze tego nie robilismy!zarowno On jak i ja!powoli poznajemy swoje ciala!i mysle,ze przyjdzie tez czas na pieszczoty oralne!dlatego w zadnym moim poscie nie bylo mowy o tym ze nigdy,przenigdy tego nie zrobie bo uwazam to za obrzydliwe!
Mysiorek pisze:Bo Imperator łyka... jakby kto nie wiedział
Mysiorek pisze:Po prostu akceptuje swoje ciało w 100%
mikaaa pisze:bo ludzie na tym forum pozbawieni jajkich kolwiek barier jesli chodzi o seks, wiec kazdy próbuje uswiadomic jej bład.
TedBundy pisze:Zabawne jest dla mnie "uświadamianie" komuś na siłę, że robi "błąd". Każdy lubi coś innego a do nowych praktyk przekonuje się z czasem, lub się nie przekonuje. Proste. Nie ma sensu udowadniać komukolwiek innemu tzw. "nienormalność". jeśli czegoś nie robi. To przecież chora argumentacja.
TedBundy pisze:Nie ma sensu udowadniać komukolwiek innemu tzw. "nienormalność". jeśli czegoś nie robi. To przecież chora argumentacja.
Nie wiem czy to taki powod do dumy chwalic sie ile sie lodow zrobilo.Wyobrazice sobie jak to brzmi"robie mu lody z polykiem bo go kocham a on to lubi"a jak by lubil seks z Toba i Twoja kolezanka.Tez byscie sie zgodzily?przeciez ich kochacie?
anita pisze:ale żeście "wsiedli" na dziewczyne... i po co? Niech każdy robi jak uważa i po sprawie...
TedBundy pisze:Zabawne jest dla mnie "uświadamianie" komuś na siłę, że robi "błąd".
mikaaa pisze:bo ludzie na tym forum pozbawieni jajkich kolwiek barier jesli chodzi o seks
Mysiorek pisze:Forum pomaga zrozumieć, ale nikt nikogo nie zmusi do czegokolwiek.
mikaaa napisał/a:
bo ludzie na tym forum pozbawieni jajkich kolwiek barier jesli chodzi o seks
mikaaa bez przesady niektorych barier nigdy nie przekrocze
Ewela pisze:reprezentuje ta mniejszosc kobiet ktore nie robia lodow z polykiem
To Ty za innych mozesz a inni za Ciem nie?wiec moze za mnie sie nie wypowiadaj!
Wstreciucha pisze:Ewela, jak przeczytalas posty to wiesz sama moon nie lykala zawsze ("bo jej pan byl za slony" Usmiechnij sie! )
sophie pisze:Jak sie czegos nie robi i/lub nie lubi, to nie trzeba innym wmawiac, ze to jest złe.
Proste.
I tylko o to mi chodzilo.
anita pisze:ale żeście "wsiedli" na dziewczyne... i po co? Niech każdy robi jak uważa i po sprawie...
Mysiorek pisze:Nie no... spoko... Imperatorowi nie pociągnę
mikaaa pisze:bo ludzie na tym forum pozbawieni jajkich kolwiek barier jesli chodzi o seks, wiec kazdy próbuje uswiadomic jej bład.Sama kiedys nie pomyslałabym ze bede to robić z taka przyjemnoscia, ale to to forum sprawiło ze pozbawiłam sie jakicholwiek obaw <aniolek2>
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 302 gości