problemy ze wzwodem

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Tomy18
Początkujący
Początkujący
Problem:/

Postautor: Tomy18 » 30 gru 2005, 11:20

witam Wszystkich:) przepraszam jesli taki temat juz byl ale bralem szukaj i niestety znajduje wszystko tylko nie to co potrzeba[/hide]

Wczoraj byl moj pseudo ,,pierwszy raz'' ale wystapil pewien problem!! Balem sie ze wytrysne po 2 minutach i strasznie zawiode!!stalo sie cos wrecz odwrotnego!!:( mialem problem z erekcja:/ o ile jeszcze bez prezerwatywy lekko stal to po zalozeniu jej totalnie oklapl:/ czy moze to byc spowodowane alkoholem ktory pilem wczesniej a moze to stres zwiazny z tym pierwszym razem??
***Moja dziewczyna to zrozumiala, i wreszcie zaczalem robic paluszkami i jezykiem(podobalo jej sie) lecz wydaje mi sie ze i tak zawiodlem:/
***Czy tez mieliscie kiedys cos takiego??[hide]

z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi!![/hide]
Ignotus
Początkujący
Początkujący
Postautor: Ignotus » 30 gru 2005, 11:24

szukałeś, szukałeś i nie znalazłeś a temat był przewalany milion razy
Tomy18
Początkujący
Początkujący
Postautor: Tomy18 » 30 gru 2005, 11:31

no nie znalazlem:/ bo jestem nowy i mam problem zeby cos znalezc w tej wyszykiwarce wiec powiedz co mam wpisac zeby to znalezc!wydaje mi sie ze chyba latwiej byloby pomoc i skoro wiesz gdzie taki temat jest poruszony to podaj link do tego temtu a nie piszesz odpowiedz ktora nie ma sensu i w niczym mi nie pomaga
Awatar użytkownika
Max
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Max » 30 gru 2005, 11:59

Nie zwiodles!!!!!!!!!! Do tego trzeba wprawy i małego doswiadczenia a potem juz wszystko będzie dzialac...
''Zwyciężać mogą ci, którzy wierzą, że mogą''

Wergiliusz
Awatar użytkownika
tika
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: tika » 31 gru 2005, 17:23

jak masz normalna dziewczyne to sie pewnie nie przejela tym nawet. a takie oklaple fiutki przy pierwszym razie czesto sie zdarzaja [bez obrazy :D] w koncu wyjdzie
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 31 gru 2005, 18:58

Tomy18 pisze:lecz wydaje mi sie ze i tak zawiodlem:/

nie zawiodłes, zawiódł cie twój fiutek
skoro jej sie mimo wszystko podobało to najwazniejsze.
nie stresuj sie, nie przejmuj sie, że za szybko skończysz. Zrobisz chwile przerwy popiescisz ja np. jezyczkiem i następnie zabierzesz sie znowu "do rzeczy" zapewniam, że drgi raz tak szybko nie skończysz

Tomy18 pisze:o ile jeszcze bez prezerwatywy lekko stal to po zalozeniu jej totalnie oklapl:/

nie zakłada sie gumki jak lekko stoi
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 31 gru 2005, 19:01

odpowiadam, zeby zobaczyc ta ukryta wiadomosc :P
nie zawiodles, dziewczyna zrozumiala i probojcie jeszcze do skutku <browar>
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle :*
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 31 gru 2005, 19:06

Asiula pisze:i probojcie jeszcze do skutku

dokładnie a wszystkie próby traktujcie jak niezwykle ekscytujaca zabawe, niech kazda pieszczota słuzy daniu przyjemnosci a nie zblizeniu sie do seksu. Jesli zapomnisz o stresie dasz sie ponioeśc emocjom, odczuciom to zobaczysz wszystko bedzie dobrze
Tak szczerze to współczuje tym którzy musza zaczynac od seksu w prezerwatywie, ale takie jest zycie
Awatar użytkownika
petro
Bywalec
Bywalec
Postautor: petro » 31 gru 2005, 21:43

Mnie sie tak zdarzyło tylko raz w życiu. Nie przejmuj sie, muszisz się wcześniej wyluzować. Następny raz będzie lepszy. Don`t worry. <aniolek2> <browar>
Awatar użytkownika
me19
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: me19 » 01 sty 2006, 10:41

u mnie też była taka sytuacja podczas pierwszego razu (a konkretnie u mojego chłopaka :) ..grunt to żeby się tym nie zrażać i próbować odnowa..
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 01 sty 2006, 16:47

Czasami zdarza się tak, że dla kobiety tylko ma być to pierwszy raz, a facetowi sprzęt odmawia posłuszeństwa... Nie denerwuj się, głowa do góry i następnym razem mniej stresu.
Ostatnio zmieniony 02 sty 2006, 04:28 przez Olivia, łącznie zmieniany 1 raz.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
Mistrzo
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Mistrzo » 01 sty 2006, 23:52

I dlatego pierwszego razu nie należy do końca planować ;) Oczywiście nie może być też dla nas kompletnym zaskoczeniem :P

Zabezpieczenie musi byc zawsze !!
zodd
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: zodd » 02 sty 2006, 16:40

Normalne za pierwszym razem, na pocieszenie powiem ze mi udalo sie chyba za 3 podejsciem :D wiec probujcie ile sie da, i bez nerwow przedewszystkim, stres jest najgorszy.
kknd
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kknd » 02 sty 2006, 17:02

glowa do gory :)
And-
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: And- » 02 sty 2006, 17:14

Mistrzo pisze:Zabezpieczenie musi byc zawsze !!

<browar> Wlasnie! Bo przez przypad3k moze do tego 1 razu nie dojsc
Tomy18 pisze:czy moze to byc spowodowane alkoholem ktory pilem wczesniej

Ale z tym to nie przeginaj bo nie bedziesz mogl wcale <banan>
zodd pisze: mi udalo sie chyba za 3 podejsciem

I tak niezle <zly1> . Ale nerwowa gorsza niz przed matura <hahaha> <hahaha>
"Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć." J. Caroll
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 02 sty 2006, 17:16

And- pisze:Ale nerwowa gorsza niz przed matura

no własnie bo podchodzisz do tego jak do sprawdzianu umiejetnosci
a powinienes jak do pieszczot, jak do dawania przyjemnosci, poznawanie ciała swojego i partnerki, dzielcie sie radoscia
And-
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: And- » 02 sty 2006, 17:28

Dzindzer pisze: bo podchodzisz do tego jak do sprawdzianu umiejetnosci

Dzind teraz tez wiem...
To sie nazywa doswiadczenie-cos, co zdobywasz w chwile po tym, kiedy go potrzebowalas.

A kazdy nastepny raz jest coraz lepszy <aniolek2>
"Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć." J. Caroll
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 02 sty 2006, 19:50

And- pisze:A kazdy nastepny raz jest coraz lepszy

i to jest najwazniejsze, zobaczysz jak cudownie bedzie jak sie rozkrecicie <aniolek2>
teofil
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: teofil » 02 sty 2006, 22:47

alkohol, alkohol, alkohol. juz tyle razy bylo o tym alkoholu. imo to najwiekszy wrog podczas stosunku :E jezeli ona cie podnieca i wczesniej przy innych okolicznosciach nie miales problemu z ejakulacja czy tez wzwodem to nie ma co sie martwic. 100% wina alkoholu. aha imo stres nie ma tu nic do rzeczy. offtop : w polsce zaczyna sie naprawde burdel, faceci staja sie meskimi censored, ktorzy nie potrafia nic zrobic.
<3
And-
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: And- » 02 sty 2006, 23:50

teofil pisze:offtop : w polsce zaczyna sie naprawde burdel, faceci staja sie meskimi p***, ktorzy nie potrafia nic zrobic.

Mozesz rozwinac mysl? Bo nie wiem jak mam to odczytywac, a nie chce bez powodu po kims jezdzic... <boks>
przemek
Początkujący
Początkujący
Postautor: przemek » 03 sty 2006, 11:22

Polecam strone http://onanistadoniczego.webpark.pl/ Masakra ! Mnie tez sie przydazylo cos podobnego do Ciebie z tym ze, moja byla nie starala sie za bardzo a do dalszych zblizen nie doszlo. Ale to mna wstrzasnelo co przeczytalem na tej stronie!!!Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 03 sty 2006, 11:29

Co za pierdoły , kiedys ta strona była jako www.onjestdoniczego.com.pl
o czym juz pisalem , nie w tym problem PANOWIE
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
marcin_
Początkujący
Początkujący
Słaba erekcja czy impotencja?

Postautor: marcin_ » 28 sty 2006, 16:10

Mam 25lat. Od 3 miesiecy bezskutecznie proboje uprawiac sex z moja dziewczyna. Mam bardzo krotkotrwala erekcje. Kiedy ma dojsc do stosunku moj penis momentalnie zaczyna wiodczec. Probowalismy juz wiele razy i za kazdym razem jest to samo. Wczesniej, tzn z innymi kobietami nie mialem takich problemow(byly to jednak tylko kontakty czysto seksulane- nie bylem z nimi zwiazany emocjonalnie). Problem sie poglebia, boje sie ze popadne w depresje. Moja dziewczyna jest wyrozumiala ale do czasu, widze ze juz nie ma takiej ochoty na sex(ktorego nie ma:( ) jak to bylo na poczatku. Przy masturbacji nie mialem takich problemow jednak teraz rowniez tutaj zaczynaja sie pojawiac. Wydaje mi sie ze za bardzo mysle nad tym czy mi sie uda czy nie zamiast skupic sie na partnerce. NIe wiem jak sobie z tym poradzic. Penigra(lek na potencje) mi nie pomogla. Od miesiaca cwicze miesien zwieracza (Kegla? ) - rowniez nie widze poprawy(moze erekcje sa twardze ale nadal krotkotrwale). Srednio co drugi dzien mam poranne erekcje.

Prosze o pomoc.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
rafii
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: rafii » 28 sty 2006, 16:15

moze problem tkwi w tym ze sie masturbujesz, z teo co czytale w innych postach to taka niezdolnosc moze b7yc z tym zwiazana.

Mozesz po prostu tez zglosic sie do lekarza.
Albo zaczac jesc oliwki, pic sok z selera <aniolek>
"polakom gratulujemy .... mnie ;)"
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 28 sty 2006, 16:15

1. Stres, stres i jeszcze raz stres. Pragniesz jak najlepiej wypaść przy swojej kobiecie i stąd te objawy (a jesli uprawiacie seks w gumce to tym bardziej się stresujesz). Wyluzuj się :) Są na to setki sposobów.
2. Być moze zbyt częsta masturbacja.
3. Frencz w wykonaniu Twojej kobiety powinien najpierw go porządnie postawić a później ułatwić całą sprawę.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
imba
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: imba » 28 sty 2006, 17:59

Ja mam podobny problem... Kiedyś wszystko było wporzo a ostatnio nic nie wychodzi... :( Zbyt zadaniowo podchodze do sexu i nie umiem tego zmienić ... Jak sie pieścimy czy coś wszystko ok ale kiedy już pojawia sie perspektywa kochania od razu w mojej głowie dzieją się dziwne rzeczy... zaczynam sie stresować myśleć o tym czy mi stanie czy nie czy wyjdzie czy nie no i potem efekt jest jedny... lipa... Nie potrafie sie wyluzować... kiedyś nie miałem z tym żadnych problemów. Kobiete mam bardzo wyrozumiałą ale też po niej widać że już ma mniejszą ochote niż kiedyś... :(
Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 28 sty 2006, 20:01

A) przestań pracować ręcznie, b) rozluźnij się, c) zacznij dbać o siebie, daj sobie więcej wypoczynku, snu etc. - człowiek to nie maszyna, musi działać dobrze całościowo jeśli ma się sprawdzać w co bardziej wyspecjalizowanych zadaniach.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 28 sty 2006, 23:18

Ciekawski pisze:3. Frencz w wykonaniu Twojej kobiety powinien najpierw go porządnie postawić a później ułatwić całą sprawę.

no ja tez tak mysle :D.
Ja na miejscu Twojej kobiety, to bym porzadnie go ustami postawila a pozniej w najmniej spodziewanym momencie nadziala sie <diabel>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 sty 2006, 15:23

Yasmine pisze:
Ciekawski pisze:3. Frencz w wykonaniu Twojej kobiety powinien najpierw go porządnie postawić a później ułatwić całą sprawę.

no ja tez tak mysle :D.
Ja na miejscu Twojej kobiety, to bym porzadnie go ustami postawila a pozniej w najmniej spodziewanym momencie nadziala sie <diabel>

no i co ? nadziałaś by sie zrobiłaś pare ruchów a jemu i tak by oklapł !
to nie jest problem przepracowywania sie , onanizowania , wypoczynku czy też raczej jego braku itd.
Miałem kiedyś kobiete , byłem z nia pół roku nigdy nie doszło do sexy , zawsze kalapa , a bo to nie stał , a jak stał a włozyłem to kalpnoł itd, słowem mysle, ze to samo co kolega pisze . Jednak zawsze po powrocie do domu - z zona sex wychodził bez problemów (cisza zadnych komentarzy na ten temat <aniolek> ) Jednak z nia nie udało sie nigdy ! choc była po prostu piekna ! Mysle , ze to siedzi w głowie ...to tam sie cos poprzestawiało i dlatego tak jest .Do dzis funkconuje , ze tak powiem bez problemów , a lata mineły , starszy jestem
wiec mysle kolego , iz czas i czeste kontakty z nia erotyczne problem rozwiazą
dlaczego tak mysle , jak ci zalezy na odpowiedzi napisz na priv
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”