Czy nie jest za mały?
Moderator: modTeam
Yasmine pisze:To zadziwiajace i zachwycajace jak z takiego malego potworka moze zrobic sie w jedna chwilke duzy potwor. Cud natury<aniolek2>
I dlatego właśnie te Potwory tak uwielbiamy <aniolek2> <aniolek2> <aniolek2>
Kobiecym czułym punktem i jakby odpowiednikiem członka są piersi. Też jesteśmy walniete pod tym względemKrzych(TenTyp) pisze:Hehe ciekawe czy jest tak samo czuły punkt żeńskiej populacji...
Jarek pisze:Martyna pisze:Kobiecym czułym punktem i jakby odpowiednikiem członka są piersi
...a szczególnie sutki. Uwielbiam jak twardnieją i się unoszą.
To też, ale chodziło mi głównie o to, ze dziewczyny też zwracaja uwagę na piersi, na ich wielkość, każda chciałaby mieć ładny kształtny biust, ale niestety nie wszystkim jest to dane

- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Martyna pisze:Kobiecym czułym punktem i jakby odpowiednikiem członka są piersi. Też jesteśmy walniete pod tym względem
Dzięki... jaki ja zakręcony jestem zupełnie zapomniałem.
Dlaczego tak bardzo moja gowa się broni przed takimi myślami. Ona sie w ogóle nie krępowała na pełnej plaży prawie ze wykrzyczeć ile mam w gaciorkach.
Jestem pewien ze ja bym miałz tego powodu taką jazdę ze szok... Albo jak bym powiedział ze uwielbiam [trochę tłuszczyku tu i uwdzie, albo ze kocham jej tyłęczek za to ze jest taki duży
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Martyna pisze:każda chciałaby mieć ładny kształtny biust, ale niestety nie wszystkim jest to dane Smutny Tak jak dla facetów liczy sie rozmiar członka, tak dla dziewczyn rozmiar biustu.
dokładnie. moja Pani czasem ponarzeka na swe piersi, ze za małe itp.... Mi odpowiadają
ale to juz odejscie od tematu...
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
To też, ale chodziło mi głównie o to, ze dziewczyny też zwracaja uwagę na piersi, na ich wielkość, każda chciałaby mieć ładny kształtny biust, ale niestety nie wszystkim jest to dane Tak jak dla facetów liczy sie rozmiar członka, tak dla dziewczyn rozmiar biustu.
A dla mnie ich wrażliwość na bodźce... Kiedyś mi sie śniło nawet ze Moja dostała orgazmu przez stymulowanie sutków no cóż ale to tylko pobożne życzenie.
Ostatnio zauważyłem ze bardziej są wrażliwe przez np, cieńką bluzeczke niż golutkie.... Wystarczy leciutko posmerać paluszkiem, lub delkatnie paznokciem i już sie budzą
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
Martyna pisze: Tak jak dla facetów liczy sie rozmiar członka, tak dla dziewczyn rozmiar biustu.
Z tym, że kobiety chciałyby, żeby facet miał jak najdłuższego/najgrubszego, a nie każdy facet lubi balony. Choć sterczące sutki chyba podniecają każdego bez względu na kształt i wielkość reszty.
Ostatnio zmieniony 28 lip 2005, 14:15 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
Jarek pisze:Z tym, że kobiety chciałyby, żeby facet miał jak najdłuższego/najgrubszego, a nie każdy facet lubi balony. Choć sterczące sutki chyba podniecają każdego bez względu na kształt reszty.
Ale dziewczyny wcale tak nie mówią, że chciałyby zawsze, aby facet miał najdłuższego, to Wy sobie to uroiliście!
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
hm nie przeczytałam całego wątku ale powiem co myslę o "tych" sprawach =)
WSZYSTKO ZALEŻY OD KOBIETY - natura tak chciała że jedni mają 10 cm a inni 20. zawsze są wyjątki - mega i mini ale jak się mówi KAŻDA POTWORA ZNAJDZIE SWOJEGO AMATORA - tylko w tym powiedzonku przeba zmienić płeć na amatorkę <YhY>
Jezeli dziewczyne nie przeleciało całe stado to zawsze będzie ciaśniejsza i łatwiej bedzie ją zaspokoić.
przyznam się że ja raczej grzeczna byłam
i niczym się nigdy nie rozepchałam więc nigdy nie narzekałam na swojego faceta. Musi mieć małego... choć z linijką go nie mierzyłam - a z racji tego tematu wziełam centymetr i ręke zmierzyłam tak jak mniej więcej zajmuje ją przyjaciel mojego męzczyzny i wyszło mi ok 12cm i 11cm obwodu - więc wg wyliczen strasznie mało - a jakoś nigdy tego nie odczułam w ten sposob 
WSZYSTKO ZALEŻY OD KOBIETY - natura tak chciała że jedni mają 10 cm a inni 20. zawsze są wyjątki - mega i mini ale jak się mówi KAŻDA POTWORA ZNAJDZIE SWOJEGO AMATORA - tylko w tym powiedzonku przeba zmienić płeć na amatorkę <YhY>
Jezeli dziewczyne nie przeleciało całe stado to zawsze będzie ciaśniejsza i łatwiej bedzie ją zaspokoić.
przyznam się że ja raczej grzeczna byłam
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
aniak pisze: więc wg wyliczen strasznie mało - a jakoś nigdy tego nie odczułam w ten sposob
... i gdyby był jeszcze większy, zapewne też by się zmieścił i wcale by nie było gorzej, a kto wie czy nie lepiej. Nie namawiam, żebyś spróbowała, tylko tak ogólnie w myśl powiedzenia, że "jak się popieści, to się wszystko zmieści". Ale chwała, że jesteś zadowolona z tego co masz tj. co ma twój chłopak.
Kochać i być kochanym
OT joke
Pewna kobieta regularnie dostawała mailem oferty powiększenia członka, które naturalnie natychmiast kasowała, ale gdzieś tam w podświadomości coś pozostawało. Krótko mówiąc - w rezultacie zmieniła męża.
hyh juz wiecie po co faceci wymyslili filtry antyspamowe
Pewna kobieta regularnie dostawała mailem oferty powiększenia członka, które naturalnie natychmiast kasowała, ale gdzieś tam w podświadomości coś pozostawało. Krótko mówiąc - w rezultacie zmieniła męża.
hyh juz wiecie po co faceci wymyslili filtry antyspamowe
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
aniak pisze:Jezeli dziewczyne nie przeleciało całe stado to zawsze będzie ciaśniejsza i łatwiej bedzie ją zaspokoić.
Czyżby szerokość szparki była wyznacznikiem ilości partnerów? Słyszałem, że po porodzie lekarz może tak zszyć, że szparka ponownie będzie jak u dziewicy (w tym znaczeniu, że nie miała członka w sobie).
Kochać i być kochanym
w pierwszej częsci wypowiedzi powołałem się na wypwiedź anik. A w drugiej części faktycznie słyszałem od kobiety, która rodziła i miała naderwane krocze i lekarz pytał czy chce być ponownie dziewicą, bo może tak zszyć-nie widzę w tym nic niemożliwego.
Ostatnio zmieniony 28 lip 2005, 18:21 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
po pierwsze od budowy, po drugie od ilości partnerów własnie i od tego czy rodziła kobieta i ile razy. Co do zszycia tak by była kobieta znowu wąska - to przypominam - to jest Polska i że jeśli nie wiesz o co chodzi to chodzi o kasę =)
po pierwsze od budowy, po drugie od ilości partnerów własnie i od tego czy rodziła kobieta i ile razy. Co do zszycia tak by była kobieta znowu wąska - to przypominam - to jest Polska i że jeśli nie wiesz o co chodzi to chodzi o kasę =)
...południowy temperament w północnym klimacie...
aniak pisze:czy to zalezy od ilości partnerów?
Od ilosci parterów w zadnym razie ! czy rodziła ...zdania sa podielone , moja rodziła dwa razy i nic ale zupełnie nic sie nie zmieniło !
Co do zszycia po porodzie ...uwazam ze to wyssane z palca jak i zarcik doktora który zszywał <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze:Co do zszycia po porodzie ...uwazam ze to wyssane z palca jak i zarcik doktora który zszywał
Nie sądzę by w takim momencie doktor mógł żartować. Jak dla mnie takie zszycie jest całkiem realne,co nie oznacza, że wiele kobiet się na to godzi. Z resztą mówiła to kobieta, której mam prawo wierzyć.
Kochać i być kochanym
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”