czy któryś z facetów albo ktoraś z dziewczyn miałby/miałaby opory przed związkiem z kimś kto nie jest dziewica/prawiczkiem - zakładajac za sami bylibyśmy nimi a tylko ta osoba nie?
absolutnie nie
Moderator: modTeam
czy któryś z facetów albo ktoraś z dziewczyn miałby/miałaby opory przed związkiem z kimś kto nie jest dziewica/prawiczkiem - zakładajac za sami bylibyśmy nimi a tylko ta osoba nie?
Emperor pisze:Moja dziewczyna nie była dziewicą, gdy ją poznałem... Gdy o tym pomyślę, to jednak trochę troche żałuję, że to nie ja byłem tym pierwszym. Ale nie ze względu na jakiś tam instynkt zdobywcy, pioniera. Po prostu jest mi żal, że dla niej ten pierwszy raz z tym kimś innym nie był przyjemny (opowiedziała mi wszystko jak było). Też żałuje, że to nie ja byłem jej pierwszym.
Coś w tym dziewictwie jest jednak...
boje sie troszke (wiem ze to głupie) ze nie zaspokoje go tzn ze może nie da rady skończyć bo może nie podniece go wystarcająco
Madziu to on powinien miec takie obawy a nie Ty!
Mezczyzna za kazdym razem ma orgazm. On niedosc ze sie boi ze go za bardzo podniecisz i skonczy w 2 minuty to jeszcze dochodzi zapsokojenie Ciebie co w przypadku kobiet jest trudniejsze.
Wypowiadające się tu dziewczyny odnoszą to tylko do pierwszego razu,
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 53 gości