ogolonyraz pisze:ANAL TO COS WSPANIALEGO TYLKO NIC NA SIŁE POWOLI I DELIKATNIE A BEDZIE WAM CUDOWNIE DZIEWCZYNY NIE WIECIE CO TRACICIE
Jak moze facet pisac do dziewczym, ze anal to coś wspaniałego ? Rozumiem , ze pisze po sobie , ze jemu wspaniale

![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Moderator: modTeam
ogolonyraz pisze:ANAL TO COS WSPANIALEGO TYLKO NIC NA SIŁE POWOLI I DELIKATNIE A BEDZIE WAM CUDOWNIE DZIEWCZYNY NIE WIECIE CO TRACICIE
Andrew pisze:zatem - dlaczego nie wspaniale mu w cipce kobiety ? oto jest pytanie .... ma ktos odpowiedzi ?
Andrew pisze:A to , ze jednej kobiecie sex analny sprawia przyjemnosc wcale nie oznacza , ze drugiej tak samo ! Tak samo jak jedna ma orgazm za kazdym razem kiedy by sie nie kochała i z czyjej inicjatywy, tak samo inna ma orgazm tylko w zaleznosciach kmtore wystapic muszą ... Temat rieka a tu taki kwiatek ...
porcelanowa pisze:dalsza część niech Was nie zrazi do seksu analnego, bo jak sądzę mój przypadek jest pojedynczy.[/size])
.
Staruszek Priam pisze:Przygoda z żylakami potwierdza oczywistą oczywistość, że kiszka stolcowa biologicznie nie nadaje się do spółkowania. Dlaczego? Dlatego, że jest zbudowana tylko z jednej warstwy komórek, co w zupełności wystarcza do funkcji wydalania (wiadomo czego). Natomiast wagina jest zbudowana aż z TRZECH WARSTW komórek. Jest dzięki temu przystosowana pod względem elastyczności i wytrzymałości...
To kobiety lubia sex analny, a nie faceci ! taka jest prawda ! Bo to on im dostarcza przyjemnosci, zas nie facetom.
Staruszek Priam pisze:porcelanowa:
"Nie wiem nawet o jakich warstwach komórek mówisz, bo chyba coś Ci się pokićkało lekko mówiąc..."
Jak się za wszelką cenę chce zadeptać prawdę, to się udaje brak zrozumienia i przytyka "pokićkaniem"
Poszukaj sobie w specjalistycznych książkach o trzech warstwach w budowie pochwy, jeśli wola, na pewno znajdziesz. Mi wystarczy fakt, że członek dla pełni satysfakcji nie powinien być raczej konsystencji odchodów, oraz że pochwa wytrzymuje nie tylko normalną, dynamiczną akcję kopulacyjną ale i poród dziecka.
Staruszek Priam pisze:porcelanowa:
Mi wystarczy fakt, że członek dla pełni satysfakcji nie powinien być raczej konsystencji odchodów
Staruszek Priam pisze:Mój Boże, do tego już doszło, że normalne kobiety snują rozważania i bronią fecal-seksu podczas gdy szanujące się prostytutki patrzą na to ze wstrętem i nie dadzą się do tego namówić za grube pieniądze.
(ośmielam się zauważyć, że wątek nie jest tylko dla fanów defekacyjnej dziurki)
T 90 pisze:To kobiety lubia sex analny, a nie faceci ! taka jest prawda ! Bo to on im dostarcza przyjemnosci, zas nie facetom.
A to dobre. To znaczy analogicznie jak seks waginalny dostarcza przyjemność kobiecie to już facetowi nie może dostarczyć przyjemności?. To samo można odnieść do seksu analnego. Dostarcza tak samo jak waginalny jeśli kogoś to kręci.
Luca pisze:Jakie są wasze opinie na temat ANALU??Dziewczyny czy Was to kręci albo inaczej,czy próbowałyście...?
Panowie a jakie są wasze opinie na temat "ciasnej" dziureczki?
Wyraźcie śmiałe zdanie na ten temat![]()
marysia pisze:ludzie w jakim swiecie wy zyjecie,
marysia pisze:kazdy facet o tym marzy,
marysia pisze:a Ci co nie sprubowali nie wiedza jak to jest,wiec nie sadze zeby osoby nie doswiadczone mogly mowic ze to obrzydliwe-trzeba miec fantazje!!
marysia pisze:ja jestem kobieta,i lubie taki sex,co nie znaczy ze przy kazdym zblizeniu chce byc ladowana w tylek!!!i do tego trzeba dojrzec,po3 latach malzenstwa doszlam do wniosku,ze w zyciu wszystkiego trzeba sprobowac:D!
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 157 gości