Wujo Macias pisze:w analu wiekszosc pozycji obejmuje raczej opcje ogladania plecow partnerki
od kiedy? a klasyczna (z drobnymi modyfikacjami) nie może być? Zapewniam ,że jak najbardziej
Moderator: modTeam
Wujo Macias pisze:w analu wiekszosc pozycji obejmuje raczej opcje ogladania plecow partnerki
Aga pisze:Nie próbowałam i nie chciałabym. Trochę mnie brzydzi fakt że facet miałby wsuwać penisa w miejsce niehigieniczne, gdzie wychodzi kał...fuj
no a poza tym -ból
co w tym przyjemnego?
Bo nie wzielas pod uwage czynnika X. Czyli towarzyszacego temu podnieceniaDzindzer pisze:Otóż nieraz człowiek robi taką dość grubą i twardą kupę. Dla mnie to jest nieprzyjemne. Wywnioskowałam więc, ze skoro odbyt jest obyty z kupa a mimo to mu źle to przy penisie to on w ogóle będzie nieszczęśliwy. A on mnie normalnie wziął i zaskoczył i niemal się uśmiecha jak penisa widzi
nikitabab pisze:TAKŻE DZIEWCZYNY nie bójcie sie tego i spróbujcie a jeśli sie boich i nie ufasz swojemu partnerowi ZMIEŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃ
nikitabab pisze:mamy 21 wiek baw sie puki możesz
wstepniaczek pisze:
chcemy spróbować z moja stałą partnerka sexu analnego wiec nie mam jakiegoś problemu z prezerwatywą itp a wydaje mi się , że oliwka ma najlepsze właściwości poślizgowe...
proszę o opinie i ewentualne za i przeciw temu rozwiązaniu
Nemezis pisze:nikitabab pisze:mamy 21 wiek baw sie puki możesz
A to 40-sto latkowie nie mogą spełniać się seksualnie i bawić się w łózku i poza nim? Co tu ma wiek do rzeczy?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 78 gości