Mmm, widze ze ktos tu lubi meska rekeksiężycówka pisze:A o ile fajniej gdyby "nie miała"?

Moderator: modTeam
Koteccek pisze:Tez polecam seks analny i nawet mi sie ta forma seksu podoba. Sprawia mi to przyjemnosc. A namowil mnie do tego moj facet. Na poczatku nie bylo latwo przywyknac, ale jakos poszlo
. I teraz dla nas to normalka. Gdy zdarzy sie nam niespodziewany numerek (a raczej chec na niego), a nie mamy zabezpieczenia to wtedy uprawiamy ten rodzaj seksu (oczywiscie nie zawsze
) i doznania tez niesamowite
Andrew pisze:to naprawde nic specjalnego - dla Ciebie
Dobierz taką pozycję, w której jak najmniej jest napiętych mięśni. Na pieska jest kiepska pod tym względem, optymalna chyba na łyżeczkę i taką właśnie polecam początkującym penetratorom anusa. Dobrze jest też rozluźnić mięśnie odbytu palcami. Najlepiej jeżeli kobieta sama to zrobi tuż przed penetracją.księżycówka pisze:Jak zrobić żeby się tak nie spinać przy analu? Z perspektywy kobiecej pytam oczywiście.
Z mojej praktyki wynika zupełna odwrotność.wonsz pisze:pozycja nie ma tutaj wiele do rzeczy. Długość pieszczot i gry wstępnej.
Ja nie lubię durnych gierek i długich pieszczot wstępnych. Nie jest mi to potrzebne do niczego.wonsz pisze:pozycja nie ma tutaj wiele do rzeczy. Długość pieszczot i gry wstępnej. Wówczas żaden lubrykant nie jest potrzeby.
Ale mnie nijak nie odrzucają takie pieszczoty czy coś żebym musiała się przyzwyczajać. Hmm. Dobra pomyśli się.Dzindzer pisze:U mnie pomogło oswajanie się z pieszczotami tamtych okolicy. Czyli nie od razu penetracja. Najpierw były pieszczoty. Potem palec, a penis to na końcu, jak już się przyzwyczaiłam, ze tam wchodzi coś z zewnątrz.
Może coś więcej?Andrew pisze:ale kobiete do sexu analnego trzeba przygotowac i nie terwa to na poczatku niestety
księżycówka pisze:Ja nie lubię durnych gierek i długich pieszczot wstępnych. Nie jest mi to potrzebne do niczego.
księżycówka pisze:E,to takiego seksu nie chcę albo wolę lubrykant. Całe piękno
mam tracić przez jakieś rozgrzewki - nie do pomyślenia
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 158 gości