Endless Night pisze:gole całkowicie, a wyżej wyrywam pensetą.
Wyzej, czyli gdzie ?
Moderator: modTeam
a to news!! mi ,jako kobiecie, podobają się zadbane wygolone cipki ale z zostawionym paseczkiem. Tylko jakos nie chce mi się nigdy tych włosów zapuszczać i chodze ogolona na zero. próbowałam tez depilatorem (tylko w pachwinach ,żebym nie musiała sie codziennie golić ,z racji tego ,że często chodze na basen) i ból jest do zniesienia. Za to woskiem nie dałam radyaniooolka pisze:bo on kocha przede wszystkim ciebie jako osobe-a cipka to tylko uzupełnienie i przyjemność związku:)
Ja wosk przecierpiałam ze 3 razy. Ale depilatorem bym nie potrafiła chyba. Wolę, jak kosmetyczka mnie woskiem męczy, niż bym miała sama to zrobić A poza tym, po jednorazowym użyciu depilatora na nogach tak mi włosy wrastały, że mam do tego sprzętu urazme19 pisze:próbowałam tez depilatorem (tylko w pachwinach ,żebym nie musiała sie codziennie golić ,z racji tego ,że często chodze na basen) i ból jest do zniesienia. Za to woskiem nie dałam rady
lemonka pisze:a czy jest jakiś przymus depilacji?
lemonka pisze:a wszystko co przymusowe mnie wkurza
moon pisze:przynamniej u mnie
Dzindzer pisze:lemonka napisał/a:
a czy jest jakiś przymus depilacji?
Miki pisze:Według mnie golenie czy jak niektórzy wolą depilacja to jest sprawa indywidualna
Miki pisze:Ja golę się na łyso i jak dotąd żadna partnerka nie miała nic przeciwko
Bo ja mam 0,5%, za mało czy dobrze?
**LINKA** pisze:Ale potem? Rano też smarujecie? Potem wieczorem i znowu rano?
lollirot pisze:Bo ja mam 0,5%, za mało czy dobrze?
więcej bez recepty nie kupisz**LINKA** pisze:Ale potem? Rano też smarujecie? Potem wieczorem i znowu rano?
mi wystarcza raz po goleniu, odrobinka.
paula16 pisze:ja to golę ją do cna wtedy tak fajnie wygląda robie to raz w tygodniu bo im częściej golisz tym szybciej odrastają:(
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 116 gości