Gdzie najczęsciej masturbują się kobiety?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 10 kwie 2004, 02:24

Ale dzisiaj użył śrubokrętu
Ja proponuje kolbe od stara
Awatar użytkownika
Kaska
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Kaska » 10 kwie 2004, 18:19

Heh, ja tez nigdy sie nie masturbowalam, nie mam takiej potrzeby, potrafie wytrzymac jak nie widzie sie ze swoim ukochanym, raz czesciej sie piescimy, raz bardzo rzadko ale nie moglabym .... (moze teraz tak mowie, a za rok bedzie inaczej, jednak poki co to chyba brzydze sie onanizmu)... ale to wylacznie moje zdanie, nie neguje tych co lubia sobie ten tego :D :570:
Ten kto przestaje być (...) tak naprawde nigdy nim nie był ....
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 11 kwie 2004, 01:05

A ja nie rozumiem jak mozna sie tego brzydzic... przeciez to nasze i tylko nasze cialo... czego tu sie brzydzic? Ja mysle ze maja na to wplyw rzeczy zakodowane w podswiadomosci z dziecinstwa...
Kinia***
Bywalec
Bywalec
Postautor: Kinia*** » 11 kwie 2004, 01:44

co ma do tego moja podświadomość i dzieciństwo? akurat w moim przypadku nic bo nikt nigdy nie mówił mi że to jest złe i nie izolował mnie od spraw seksu, byłam dobrze uświadomionym dzieckiem znałam budowę swojego ciała i wiedziałam jedynie teoretycznie co może sprawiać przyjemność. Ale nigdy tego nie potrzebowałam teraz tym bardziej nie potrzebuję , nie chciałam próbować i eksperymentować..Od dawna mam chłopaka i widzimy się codziennie a nawet jak się nie widzimy to nie czujemy potrzeby autozaspokojenia. Przepraszam że odbiegłam od tematu chcę tylko podkreślić że to nie jest kwestia podświadomości i wartości wbitych w dzieciństwie...Kto chce to robi kto nie chce to nie robi...I niech tak zostanie :) !
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 11 kwie 2004, 01:47

Kiniu, nie jest to kwestia w Twoim przypadku! A co do odbiegania od tematu - uwazam ze temat jest beznadziejny i bezsensowny wiec lepiej juz o tym gadac :d
Awatar użytkownika
olgazm
Początkujący
Początkujący
Postautor: olgazm » 12 kwie 2004, 16:50

Ja ostatnio w szkole :)
Cyynizzzzm,sarkazzzm,orgazzzm i ja.
dezerter
Początkujący
Początkujący
Postautor: dezerter » 12 kwie 2004, 21:10

eee.na lekcji?!? :)
Awatar użytkownika
broken
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken » 12 kwie 2004, 21:40

Hehe.. ja znam takiego co na lekcji robil i spuszczal sie do dlugopisu (takiego na kilkanascie wkladow !)
Awatar użytkownika
olgazm
Początkujący
Początkujący
Postautor: olgazm » 12 kwie 2004, 23:06

Bez przesady :D w łazience :D mmmm :D poza tym każde miejsce jest dobre,byleby sie nie stresować :D
Cyynizzzzm,sarkazzzm,orgazzzm i ja.
Awatar użytkownika
broken
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken » 12 kwie 2004, 23:42

Ja mowie calkiem powaznie!
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 13 kwie 2004, 01:38

Heh Panowie jak wy to robicie?? Poza tym ciezko mi uwierzyc zeby ktorys facet tego nierobil...
No chyba ze ma kobiete przy sobie na codzien , albo mieszkaja razem to faktycznie , nienormalne to by bylo zeby sie onanizowac. Ale... jak sie widzi swoja panne raz na tydzien to moge sie zalozyc ze kazdy przynajmniej raz wytrzepie kapucyna :) A jesli chodzi o nienormalnosc... to uwazam ze nienormalne jest u faceta nie robic tego ( pomijam fakt czestych stosunkow z kobieta ) U kobiet ta sprawa ma sie calkiem inaczej... :)
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 13 kwie 2004, 08:33

... jak sie widzi swoja panne raz na tydzien to moge sie zalozyc ze kazdy przynajmniej raz wytrzepie kapucyna

Student - mi możesz nie wierzyć ale nie odczuwam takiej silnej potrzeby ulżenia sobie, gdy jej nie ma na dłużej. Nie myślę nawet o tym by zakręcić śmigłem. :)

... to uwazam ze nienormalne jest u faceta nie robic tego ( pomijam fakt czestych stosunkow z kobieta )

W takim razie w Twoich oczach jestem nienormalny. Jak byłem sam, owszem, kręciłem śmigłem, ale jak mam pannę to nie i nieważne jaka jest przerwa, jak często my razem...

Bez przesady.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 13 kwie 2004, 08:47

Student pisze: U kobiet ta sprawa ma sie calkiem inaczej... :)

Czyli jak...???
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 13 kwie 2004, 09:29

Bo zwykle mają mniejszy popęd. Ja wcześniej się nie masturbowałam, jak dowiedziałam się że mój facet to robił, to byłam na niego zła i było mi przykro. Kiedy jednak zaczeliśmy się pieścić i wyjechałam na wakacje, bardzo mi tego brakowało. Kiedy pewnej nocy nie mogłam wytrzymać zrobiłam to. I od tametj pory uświadomiłam sobie, że to jest zupełnie normalne, wcale nie umniejsza miłości do partnera. Wiadomo że lepiej jest to robić z Nim, ale jeśli nie jest pod ręką? Nie mówię że ktoś kto tego nie robi nie jest normalny, ale jeśli się od tego powstrzymuje choć ma ochotę, to jest to trochę dziwne. No ale są może ludzie którzy nie odczuwają ochoty na seks jak są sami.
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 13 kwie 2004, 23:52

mariusz pisze:
Student pisze: U kobiet ta sprawa ma sie calkiem inaczej... :)

Czyli jak...???

No maja mniejszy poped seksualny. Facet to prawie czas mysli tylko o seksie , u kobiet jest z tym inaczej... :)
Awatar użytkownika
MKV
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: MKV » 14 kwie 2004, 06:23

No mysli caly czas bo z tego co mi wiadomo chyba caly czas przysadka mozgowa wysyla sygnal do jader do produkcji spermy wiec logiczne jest ze jest tez potrzeba potrzeba pozbywania jej sie ;)
A tak swoja troga nigde nie robilem tego w szkole, ani w pracy ;)
"Niezależnie od sytuacji zawsze broń swoich racji
To dla Twojej informacji, reszta jest owiana tajemnicą
Jedni będą krytykować - inni się zachwycą
Jedni będą Cię szanować - drudzy znienawidzą"

Fenomen - Prawda
linkhwdp
Zaglądający
Zaglądający
i znowu

Postautor: linkhwdp » 14 kwie 2004, 20:37

Ja wam powiem ze nie mam dziewczyny i kiedys w wakacje nie robilem tego nawet miesiąc i mowie wam to jest normalne raz rzychodzi raz odchodzi nie rozumiem tylko ludzi którzy codziennie to robią przecierz to moze spowodować bezpłodność ( gdzies o tym czytałem)
exeman

Postautor: exeman » 14 kwie 2004, 20:53

Chyba w jakims BRAVO GIRL czytales :P Czeste onanizowanie moze conajwyzej przyczynic sie ale dodatnie - uczeni udowodnili, ze sperma mniej zalega gdzies tam i przez to jest mniejsza szansa na zachorowanie na cos tam hehe, bylo o tym na forum juz - poszukaj. pzdr
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 14 kwie 2004, 20:55

nie rozumiem tylko ludzi którzy codziennie to robią przecierz to moze spowodować bezpłodność ( gdzies o tym czytałem)

<lol>
czy jak mezczyzna uprawia seks z maloznka codziennie to tez bedzie bezplodny?
Awatar użytkownika
broken
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken » 14 kwie 2004, 20:58

Moze nie bedzie, ale istnieje jakies takie prawdopodobienstwo :))))
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 14 kwie 2004, 23:03

Ja wam powiem ze nie mam dziewczyny i kiedys w wakacje nie robilem tego nawet miesiąc i mowie wam to jest normalne raz rzychodzi raz odchodzi nie rozumiem tylko ludzi którzy codziennie to robią przecierz to moze spowodować bezpłodność ( gdzies o tym czytałem)

Jakas niedorzeczność... ale ludzie głupio gadają. Chyba przeczytałes o tym w jakiejś gazecie i było tak napisane, aby dzieci sie nie masturbowały!!
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 14 kwie 2004, 23:25

broken pisze:Moze nie bedzie, ale istnieje jakies takie prawdopodobienstwo :))))

takie jak zajscie w ciaze po wycieciu jajnikow ;)
Awatar użytkownika
Michał
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Michał » 16 kwie 2004, 16:05

Nie rozumiem ludzi, którzy uważają masturbację, za coś nieodpowiedniego. Nigdy nie uwierzę, że ktoś wytrzymał dłużej niż tydzień "bez dotykania". To tak jakby nie jeść albo nie pić. Przecież to jest natura człowieka, jezeli ktoś nie ma partnera to ma jeździć na autostrady??
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 17 kwie 2004, 09:32

jezeli ktoś nie ma partnera to ma jeździć na autostrady??

To nawet niebezpieczne, bo od tych tirówek można cos podłapać.
A jak mówią młodzi chłopcy: najlepsza baba to własna graba
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 17 kwie 2004, 11:52

nie uwierzę, że ktoś wytrzymał dłużej niż tydzień "bez dotykania".

Ja wytrzymałem. Nie mówię, że (kiedyś) się nie dotykałem, owszem ale potrafiłem wytrzymać kilka tygodni, a nawet miesięcy. Uwierz. :)

To tak jakby nie jeść albo nie pić. Przecież to jest natura człowieka

Nie. To nie jest jak jedzenie i picie. Bez tego da się żyć a nie jest powiedziane, że trzeba się zaspokajać, bo niewiadomo co. Natura człowieka jest taka, aby z kimś przeciwnej płci przeżywać rozkosz, a nie samemu. Po to jest kobieta i mężczyzna.
Takie jest moje zdanie.

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 18 kwie 2004, 03:12

Natura człowieka jest taka, aby z kimś przeciwnej płci przeżywać rozkosz, a nie samemu. Po to jest kobieta i mężczyzna.
Takie jest moje zdanie.
Czyzbys nie tolerowal homo?
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 18 kwie 2004, 08:49

Czyzbys nie tolerowal homo?

Niech sobie żyją jak tak chcą ale nie uważam żeby to było normalne. :>

Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 18 kwie 2004, 10:38

Jeszcze raz proszę o powrót do zasadniczego wątku. To pytanie, jak wynika z tytułu, skierowane było głownie do kobiet, chyba, że faceci mają cos też w tym temacie do powiedzenia, chociaż nie sądzę, bo one przeważnie robią to samotnie.

ps. a to czy to przyzwoite, czy nie, to nawet naukowcy wypowiadają się, że w określonych sytuacjach-NORMALNE, a to co normalne nie powinno być nam obce.
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 19 kwie 2004, 00:42

Jarek pisze:Jeszcze raz proszę o powrót do zasadniczego wątku. To pytanie, jak wynika z tytułu, skierowane było głownie do kobiet, chyba, że faceci mają cos też w tym temacie do powiedzenia, chociaż nie sądzę, bo one przeważnie robią to samotnie.

ps. a to czy to przyzwoite, czy nie, to nawet naukowcy wypowiadają się, że w określonych sytuacjach-NORMALNE, a to co normalne nie powinno być nam obce.

Wybacz ,że się Ciebie czepiam ale... Czy Ty jesteś założycielem tematu lub moderatorem ,że tak pragniesz sprowadzić temat na właściwą drogę?? Miejsca masturbacji kobiet zostały przedstawione , temat zszedl troszke na inna sprawe ale to wciaż dotyczy masturbacji...
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 20 kwie 2004, 22:44

Nie no dobrze ze upomina, tylko, ze robic to powinien zalozyciel tematu wlasnie, bo to on moze stwierdzic, czy zaspokoil swa rzadze wiedzy :)
A ze temat sie wyjalowil to zostalby zamkniety... ALE skoro nie chcecie... :d :diabel2:

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”