sex a wiek ?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Fenix_
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Fenix_ » 20 lip 2006, 14:19

pozwolicie, ze odswieze ten topic ale chce cos jeszcze sie zapytac odnosnie calego tego problemu...czy zahamowania przed wspolzyciem moga wiazac sie z sytuacja w rodzinie ? gdyz moja dziewczyna jest tak zwiazana z mama ze prawie wszystko jej mowi ... i nie raz mi mowila ze mama jej ciagle mowi zeby sie do niczego nie spieszyla... i chyba z tego powodu tez tak jest...i jak myslicie w tej sytuacji chyba nic nie moge zdzialac skoro ona tak bardzo slucha sie mamy...??
"Od krzywd się nie odłączy nikt, za żadne skarby.
Zbrodnia poczucie winy karmi.
Nieważne elitarny czy zwykły, w każdym strach zmusza do modlitwy.
W obliczu śmierci nie ma sprytnych, nie ma odważnych.
Straszy brak uzyskania drugiej szansy!"

OSTR
Awatar użytkownika
Lagartija
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lagartija » 20 lip 2006, 14:25

No raczej nie. Ale jesli ona poczuje ze to wlasciwy moment to mysle ze nie bedzie problemu. Tylko nie naciskaj na nia.
Awatar użytkownika
Fenix_
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Fenix_ » 20 lip 2006, 14:28

alez nie naciskam jej tylko no wiesz...trudno mi czasem z tym zyc tyle sie znamy i jeszcze nic nie bylo nawet petting, nic...

OSTR
Moolin
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Moolin » 20 lip 2006, 16:12

Anja pisze:Jak się chcą dzieciaki kochać po kątach to droga wolna. Ja na ten przykład swojemu synowi dam wolną chatę, niech się wyszumi.
Co do Fenix_, Twojego przypadku, wszystko zależy od Ciebie. Postaraj się z nią pogadać może sie dowiesz czego ona sie obawia. Może jakaś schiza ciążowa, o której tutaj tyle? Ale przecież na to są sposoby. Tylko Twoja inwencja twórcza, przecież sam ją znasz najlepiej, to wiesz jak ją zbajerować.
Podziwiam Twoją kobietę za wstrzemięźliwość, ale prawdę mówiąc seks zbliża ludzi. Nikt mi nie wmówi, że jest inaczej <diabel>

ehh zgadzam sie w zupelnosci ze zbliza ludzi.....

w sumie kurde 19 lat i jescze nie jest gotowa??!!! paranoja ;p wiem ze kazdy ma jakies swoje poglady...no ale kurde.... ja mialam 17 lat i juz to chcialam zrobic ;p zrobilam jak mialam 19 ;)
"Chcę uciec stąd....poszybować gdzieś...."
zadurzona
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zadurzona » 20 lip 2006, 16:25

sex napeno nie zależy do wieku, każdy dojrzewa do tego w swoim własnym tempie i nie ma tutaj nci do rzeczy to ile się ma lat! tak samo moze miec wątpliwosci 20 tak samo 15... a takie przemyślenia świadcza jedynie o dojrzałosci tej dzowczyny która prootu nie chce popełniac błedów... myślże że sytuacja rodzinna może miec wpływ na jej decyzje... jeśli ejst bardzo ziwazna z matką to pewnie jest ona jej autorytetem, ale ja np.też mówi wszytko mojej mum, i ona też odradzała mi sex w moim wieku, a jednak nie sugerowąłm się tym leżac już w łożku z moim ukochanym... przeiczr to moje życie nie mogła mi zabronić przecierz... powidzialąm jej a keidy zapytała jak było, powiedziałam cudownie, i wtedy stwierdziałą że widocznie była to dobra decyzja... :)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 20 lip 2006, 18:08

Fenix_ pisze:pozwolicie, ze odswieze ten topic ale chce cos jeszcze sie zapytac odnosnie calego tego problemu...czy zahamowania przed wspolzyciem moga wiazac sie z sytuacja w rodzinie ? gdyz moja dziewczyna jest tak zwiazana z mama ze prawie wszystko jej mowi ... i nie raz mi mowila ze mama jej ciagle mowi zeby sie do niczego nie spieszyla... i chyba z tego powodu tez tak jest...i jak myslicie w tej sytuacji chyba nic nie moge zdzialac skoro ona tak bardzo slucha sie mamy...??
Masz przerabane i tyle powiem :P Reszte dopowiedza inni z podobnymi doswiadzceniami. W kazdym razie na sex w przecigu roku czy dwoch raczej nei masz co liczyc ;P
Awatar użytkownika
Fenix_
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Fenix_ » 20 lip 2006, 22:59

rok czy dwa :P ? qrde to ile ja sie naczekam to bania mala :D czyli rozumiem ze po prawie 5 latach znajomosci zaczniemy ze soba wspolzyc :P

OSTR
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 20 lip 2006, 23:06

Fenix_ pisze:czyli rozumiem ze po prawie 5 latach znajomosci zaczniemy ze soba wspolzyc
Moze ewentualnie sie wtedy jakoś uda. <aniolek>
Awatar użytkownika
Fenix_
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Fenix_ » 20 lip 2006, 23:09

dziekuje ci za slowa otuchy :D

OSTR
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 20 lip 2006, 23:24

moon pisze:Masz przerabane i tyle powiem

Nie wierz Moon, Ona zaczynała, jak miała 2 lata :P
Fenix_ pisze:moja dziewczyna jest tak zwiazana z mama

No, a co se myślisz? Że Mama Jej powie: "wal się córuniu"?
Tu trzeba czasu i Twojej inwencji. Jesteś tym wyrywającym "od mamy". Masz przechlapane, ale nagroda będzie podwójna ;P ... jeśli Ci się uda.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
R1
Maniak
Maniak
Postautor: R1 » 21 lip 2006, 00:53

Fenix_ moje kondolencje ;) Miałem bardzo podobną sytuację. Moja ex nie dość, że była bardzo związana z mamą, to i w ogóle pochodzi z bardzo konserwatywnej rodziny. W sumie byliśmy razem 2 lata, a znaliśmy się 2,5. Do seksu nie doszło, wszystko się ostatecznie z tego powodu (głównie) zawaliło. Być może gdybym to inaczej rozegrał... ale teraz to już można tylko gdybać. Tak z ciekawości zapytam - ile macie lat i ile czasu jesteście razem? Czy Twoja dziewczyna pochodzi z mocno katolickiej rodziny i przyrzekła sobie że będzie czekać z seksem do ślubu? W zasadzie to każdy przypadek jest inny i nie można powiedzieć, że wam się nie uda, ale tak czy inaczej będziesz miał bardzo, bardzo ciężko.
I'm used to eat naughty girls without any eye movement ;)
Awatar użytkownika
Fenix_
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Fenix_ » 21 lip 2006, 11:19

widze ze nie czytales wczesniejszych postow... ale odpowiem ci na twoje pytanie :) mamy po 19, jestesmy ze soba od 2.5 roku. Nie, nie pochodzi z mocno katolickiej rodziny... ale wiesz jezeli chodzilo by tylko o sex to moze mniej bym sie martwil <hmm> ale miedzy nami nie ma nawet jakis pieszczot itp...

OSTR
trojan666
Początkujący
Początkujący
Postautor: trojan666 » 21 lip 2006, 18:44

Ja powiem tak.. Bylem z dziewczyna 2 lata, (dalej z nia jestem) i zrobilismy to po raz ierwszy gdy mielismy 16 lat. Odydwoje przekonalismy sie, ze dazymy sie duzym zaufaniem i miloscia, wiec wyszlo to samo z siebie. Wczesniej jednak ustalilismy jakie metody antykoncepcyjne wybierzemy, zeby sie tym nie martwic gdy nadejdzie ta chwila. <aniolek>
°+"*ç%&/()=?
Awatar użytkownika
R1
Maniak
Maniak
Postautor: R1 » 22 lip 2006, 15:16

Fenix_ pisze:ale wiesz jezeli chodzilo by tylko o sex to moze mniej bym sie martwil <hmm> ale miedzy nami nie ma nawet jakis pieszczot itp...

No i właśnie to jest zastanawiające. A wcześniej były? A jeśli były to jak często? Rozmawiacie ze sobą na ten temat?
I'm used to eat naughty girls without any eye movement ;)
Awatar użytkownika
Fenix_
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Fenix_ » 22 lip 2006, 15:41

nigdy nie bylo pettingu... nieraz o tym rozmawialismy i powiem ci ze zawsze sie wykrecala od odpowiedzi a ostatnio mi powiedziala ze nie jest przygotowana (psychicznie ale) nie wiem czy to powiedziala szczerze czy tylko dlatego ze nie wiedziala co powiedziec...

OSTR
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 23 lip 2006, 02:47

Fenix_ pisze:mamy po 19, jestesmy ze soba od 2.5 roku.

No, ale na co Ty liczysz?
Chcesz być z nią do końca życia, czy chcesz ją grzmocić, już.
O co Ci chodzi? uwiera Cię szpilka w slipach? Czy co? :|
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 24 lip 2006, 00:44

Mysiorek pisze:O co Ci chodzi? uwiera Cię szpilka w slipach? Czy co? :|
Ja tam nie mam szpilki ale sobie nie wyobrazam czegos takiego. :| Szit ja tez slyszlama na poczatku "tylko po slubie" ble ble ble. I z normalnym podejsciem rozmawiajac itd po 1,5 misiaca b yla modyfikacja podejscia przez mocno wierzacego chlopa. NIc nie jest nie do przeskoczenia jesli dwojgu ludziom zalezy!
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 24 lip 2006, 00:54

moon pisze:NIc nie jest nie do przeskoczenia jesli dwojgu ludziom zalezy!

Aha! Errata <banan>

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”