gwałt z męskiego punktu widzenia

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 29 cze 2005, 11:54

od razu przypomina się jak czerwoni radzili sobie z takimi dewiantami i co oduczyło armie czerwona gwałtów -kula w łeb

Moze i tak robili ale skutku to nie przynosilo.

Wiecie na jaki pomysl ostatnio wpadlem? :) Zeby do takiego sredniego sloika wpuscic z 20 szerszeni i zaslonic firanka czy czyms innym - byle by oczka materiau byl wielkosci ok 2mm. I zeby to bylo zrobione luzno, a nie sztywno.

I bierze sie potem takiego delikwenta i wsadza mu jaja razem z ptakiem w sloik :D Ale perfidny jestem, nie?

Ps: Ponoc 5 ugryzien szerszenia zabija czlowieka.
Ps2: Charlie - piszesz o odwecie, ale co to jest? Jesli przymiemy ogolnie, ze kazdego gwaciciela lamiemy kolem to nie bedzie to odwet, a prawo. Idac dalej - gdyby go mimo wtedy obowiazujacego prawa (lamanie kolem) zamknac na 15 lat to bylby to odwet?
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 29 cze 2005, 12:12

Maverick pisze:Cytat:
od razu przypomina się jak czerwoni radzili sobie z takimi dewiantami i co oduczyło armie czerwona gwałtów -kula w łeb

Moze i tak robili ale skutku to nie przynosilo.

I tu cie zaskocze działało wiem z opowiadań osoby będącej świadkiem tego rodzaju egzekucji że moetoda była bardzo skuteczna.

Maverick pisze:Ale perfidny jestem, nie?

Hehe..metoda świetna:)Jestem za:)
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 29 cze 2005, 21:50

Pegaz pisze:pewnie a jak że inaczej w końcu powinna była w domu siedzieć..no chyba że została skrzywdzona w domu to co wtedy gdzie miała być?

Ale o czym Ty mowisz w ogole... Jaki gwalciciel biedactwo. :| Tak samo moze Ci sie jeszcze gorzej zycie zawalic, bo zginiesz w wypadku samochodowym. Wtedy nawet bym powiedzial ze w ogole juz nie masz zycia :] Ale czy to znaczy ze trzeba kolesiowi, ktory spowodowal wypadek wkladac w dupe rozrzarzony do bialosci pret? Jezeli rzeczywiscie wspolczujesz takim dziewczynom, to pomysl co zrobic, zeby zminimalizowac w spoleczenstwie liczbe gwalcicieli, bo oni nie sa potworami z glebin, tylko zyja obok nas. Tak jak zyl podejrzany o pedofilie Samson. I ksztaltuja swoja psychike w tym spoleczenstwie. W olbrzymiej wiekszosci. A zemsta nie dosc ze jest odruchem prymitywnym, to na dodatek nic nie da. Bo ona juz zostala zgwalcona. Chodzi o prewencje a nie o odwet. Przynajmniej mi o to chodzi. :]
Maverick pisze:esli przymiemy ogolnie, ze kazdego gwaciciela lamiemy kolem to nie bedzie to odwet, a prawo

Dawniej prawo sluzylo odwetowi. Oraz odstraszaniu. Ale czasy sie zmienily. I kazdy wie ze lepiej zapobiegac, a nad rozlanym mlekiem nie ma co plakac. Rozsadna kara, plus dolozenie wszelkich staran, zeby czyn sie nie powtorzyl. A przede wszystkim prewencja.
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 30 cze 2005, 06:40

charlie81 pisze:Dawniej prawo sluzylo odwetowi. Oraz odstraszaniu. Ale czasy sie zmienily. I kazdy wie ze lepiej zapobiegac, a nad rozlanym mlekiem nie ma co plakac.

Kary sa by odstraszac. Ja to wiem. Jednak czy ta kara bedzie sloik szerszeni czy tez 10 lat odsiadki moze odstraszac w rownym stopniu.
Awatar użytkownika
zaqqaz
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zaqqaz » 30 cze 2005, 11:31

taka nauczycielke to powinni zwolnic na miejscu za gadamie takich pierdół!!!
Wg mnie gwałt jest winą faceta - na 100%!!!! bez dyskusji! A gwałcicieli powinni kastrować (bo niestety kary śmierci w tym kraju nie ma!!!!)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 30 cze 2005, 12:11

zaqqaz pisze:A gwałcicieli powinni kastrować

ilez razy to juz bylo...
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 30 cze 2005, 15:29

No wlasnie Zaggaz. Przeczytales w ogole caly temat?
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 07 lip 2005, 19:33

charlie81 pisze:Ale czasy sie zmienily. I kazdy wie ze lepiej zapobiegac, a nad rozlanym mlekiem nie ma co plakac.

To gorsze niż cynizm...Ciekawe co byś powiedzial gdyby tobie się tak mleko rozlało...Albo w twoim otoczeniu czego oczywiście ci nie życze..

charlie81 pisze:Ale czy to znaczy ze trzeba kolesiowi, ktory spowodowal wypadek wkladac w dupe rozrzarzony do bialosci pret?

Co ma piernik do wiatraka?Przestępstwo przestępstwu nie równe..Mnie osobiście wystarczyloby żeby gwałciciela odstrzelić ale nie obrazil bym sie gdyby go takim prętem potraktować..

charlie81 pisze:Rozsadna kara, plus dolozenie wszelkich staran, zeby czyn sie nie powtorzyl.

Nie rozśmieszaj mnie... Polska i dołożenie starań do czegokolwek..dobre
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 07 lip 2005, 19:42

Przypomniec tylko chciałem , ze ...punkt widzenia , zmienia sie wraz z punktem siedzenia <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 07 lip 2005, 19:44

Andrew pisze:Przypomniec tylko chciałem , ze ...punkt widzenia , zmienia sie wraz z punktem siedzenia

Pamiętam ;)
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 07 lip 2005, 20:40

Pegaz pisze:To gorsze niż cynizm...Ciekawe co byś powiedzial gdyby tobie się tak mleko rozlało...Albo w twoim otoczeniu czego oczywiście ci nie życze..

Wiesz, masz problem, bo nie potrafisz podejsc do sprawy z chlodnym obiektywizmem. A emocje na pewno nie sprzyjaja sprawiedliwym sadom...

Ciagle ten argument "gdyby mi". Gdyby mi... to pewnie tez bym sie emocjonowal. Tylko co z tego. Nie wiem jak Ty, ale ja jak jestem pijany to mam swiadomosc tego, ze postrzegam rzeczywistosc inaczej.
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 08 lip 2005, 11:07

Widać po prostu mamy inne podejście proponuje tak w ogóle zamknąć temat.
Awatar użytkownika
Leanan Sidhe
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Leanan Sidhe » 08 lip 2005, 11:52

Pegaz, nie Twój temat i nie możesz "kazać" go zamknąć.
A że Ciebie to boli i nie możesz się powstrzymać od wyrażania swoich (jak dla mnie bezsensownych) opinii, to po prostu nie wchodź na ten temat! <pijak>
Let me sleep all night in your soul kitchen
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 08 lip 2005, 17:24

Leanan Sidhe pisze:Pegaz, nie Twój temat i nie możesz "kazać" go zamknąć.
A że Ciebie to boli i nie możesz się powstrzymać od wyrażania swoich (jak dla mnie bezsensownych) opinii, to po prostu nie wchodź na ten temat!

Nikomu niczego przecież nie karze:Widać po prostu mamy inne podejście proponuje tak w ogóle zamknąć temat.
Poza tym masz racje warto dyskutować..
A kara śmierci mogła by być wystarczającym środkiem odstraszającym.
Awatar użytkownika
Leanan Sidhe
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Leanan Sidhe » 08 lip 2005, 18:09

Pegaz pisze:A kara śmierci mogła by być wystarczającym środkiem odstraszającym.

A Ty dalej swoje :565:
A tak w ogóle to dowiedziałam się niedawno, że 95% zgwałconych kobiet znało swojego oprawcę...byli znajomymi, kumplami itp. <boje_sie>
Let me sleep all night in your soul kitchen
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 08 lip 2005, 18:12

Leanan Sidhe pisze:A tak w ogóle to dowiedziałam się niedawno, że 95% zgwałconych kobiet znało swojego oprawcę...byli znajomymi, kumplami itp.

To tym bardziej przykre..
Wczoraj przeczytałem że dziennie dochodzi do ok 200 gwałtów..to nie jest przerażające?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 08 lip 2005, 18:29

Nie !! bo w wiekszosci kobiety prowokują , choć rozumiem iż to i tak nie usprawiedliwia
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 08 lip 2005, 19:44

Andrew pisze:Nie !! bo w wiekszosci kobiety prowokują , choć rozumiem iż to i tak nie usprawiedliwia

i ja nie usprawiedliwiam tych prowokujących.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 08 lip 2005, 20:07

Chciłbym o coś zapytać , ale czuje ze byłby dym ...dlatego odpuszcze , po co sie kłucic i rozdrapywac rany <browar> lepiej sie napic i zapomniec , choć wiem ,ze sie nie da
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 12 lip 2005, 15:42

Pegaz przykro mi ze w jakis sposob zetknales sie z tm przykrym zjawiskiem - gwaltem, jednak pomsl co by sie z ta bliska dla Ciebie dizewczna stalo gdyby gwalciciel wiedzal ze jak go zlapia to zabija...? Z dwojga zlego chba lepiej by mimo gwaltu zyla a nie zostala zamordowana w obawie przed jej ew. zeznaniami.
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 12 lip 2005, 15:44

W miescie niedaleko mnie zaledwie przed dwoma dniami dziewczyna jakaś padła ofiarą gwałtu i została zabita jeśli to nie jest dowód że niskie kary nic nie dają to nie wiem co was przekona.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 12 lip 2005, 15:52

Stawiaj znaki interpunkcyjne bo sie kiedyś udusze przez Ciebie ... już mi sie w głowie kreci od niedotlenienia ! <browar> <aniolek2>
smierc za smierc ..to tak , ale z gwałt w zadnym wypadku !
Tyle ze jestem za kastracją wielokrotnych gwałcicieli , po drugim razie juz nie było by zmiłuj ...tylko Ciach !! <banan>
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 12 lip 2005, 15:54

Jeśli ktoś ma psyche zrytą do reszty to zabije tak czy inaczej.A kara śmierci mogłaby byc środkiem odstraszającym dodać należy że tego rodzaju przestępcy mają poczucie bezkarnośći.

[ Dodano: 2005-07-12, 15:56 ]
po drugim razie to o jeden raz za późno.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 12 lip 2005, 15:58

Pegaz pisze:Jeśli ktoś ma psyche zrytą do reszty to zabije tak czy inaczej

Zgadza sie. JEdnak teraz na morderstwo nie odwazy sie kazdy. Bo z 10 lat robi sie z 25 do odsiadki lub kara smierci (gdyby ja wprowadzic). A gdyby juz za sam gwalt mieli kare smierci to co by im szkodzilo jeszcze ofiare ukatrupic? Wszak i tak juz gorzej dla nich byc nie moze.

Ps: Skoro chcesz karac smiercia za gwalt to czm bedizesz karac za morderstwo? :)
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 12 lip 2005, 16:03

Maverick pisze:A gdyby juz za sam gwalt mieli kare smierci to co by im szkodzilo jeszcze ofiare ukatrupic?

Przecież nie każdy gwałciciel jest mordercą w dosłownym tego słowa znaczeniu.

Nie każdy gwałt należykarać smiercią tak jak osoby ktore powodują wypadki w których gina ludzie nie zawsze dostają 25 lat czy dożywocie.
Zawsze miałem problemy z interpunkcją Andrew.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 12 lip 2005, 16:06

Fajno, tylko co juz wczesniej pisalem - kara smierci za gwalt nie zmniejszlaby (prznajmniej znaczaco) liczby tego typu rzestepstw. Zmniejszyc to moze poprawa wykrywalnosc. Coz z tego ze gwalccielow moze grozic kara smierci, skoro ofiara zdajac sobei sprawe ze proces to kilkuletnia droga przez meke po prostu nie odda sprawy do sadu? I delikwent jest bezkarny.

Wperw zajmijmy sie wykrywalnosca i lapaniem tych zbokoli. Ja wole by 10 wiecej zlapac chocby sedzieli tylko 5 lat niz aby jednego na kare smierci skazac.
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 12 lip 2005, 16:09

Maverick pisze:Wperw zajmijmy sie wykrywalnosca i lapaniem tych zbokoli. Ja wole by 10 wiecej zlapac chocby sedzieli tylko 5 lat niz aby jednego na kare smierci skazac.

Przecież wiemy jaka jest wykrywalność..a właściwie wiemy że jej nie ma..
Mało że zbok wyrządza takie krzywdy to jeszcze wszyscy mamy na niego płaćić żeby dostał wygodna cele z tv i co tam jeszcze??Heh chociaż jest w tym coś pocieszającego że tego rodzaju przestępcy mają censored.. w wiezieniu :)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 12 lip 2005, 16:11

Pegaz pisze:Mało że zbok wyrządza takie krzywdy to jeszcze wszyscy mamy na niego płaćić żeby dostał wygodna cele z tv i co tam jeszcze??

Zapomniales ze jako liberal jestem za prywatyzacja wieziennicwa wiec nie placilibysmy za to :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 12 lip 2005, 16:11

Pegaz pisze:

Nie każdy gwałt należykarać smiercią tak jak osoby ktore powodują wypadki w których gina ludzie nie zawsze dostają 25 lat czy dożywocie.

No to teraz pojechałeś sobie ...wyglada mi to na tak ...ten co zgwałcił moją dziewczynę (zone ) dla niego kara smierci , a jak ktoś zgwałci dziewczyne Andrewa .. TO 5 LAT ! <aniolek2> <aniolek2> <aniolek2> <browar> <banan>
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 12 lip 2005, 16:15

Tego nie powiedzialem ale skoro jesteś za łagodnymi karami...to możesz podarować takiemu przestępcy i te 5 lat co sie będzie typ marnował.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”