moon pisze:Poza tym co to "robienie loda z połykiem"?U mnie tego w słowniku nie ma. Jak sie robi loda to oczywiste,że się lyka tego nie trza dodawać.
Widać inni mają inne słowniki.
Moderator: modTeam
moon pisze:Poza tym co to "robienie loda z połykiem"?
sophie pisze:Dla ponad 90% dziewczyn jakich znam, jest to wlasnie oczywiste, że sie polyka. I zadna nie ma i nie szuka w tym problemu, ani nie liczy ilosci. Ja tez...
moon pisze:Każdy ma własny. Dlatego zaznaczylam,że w moim. Chyba logiczne...
Koszykarz pisze:- I dla 90% kobiet to nie jest takie oczywiste ze po robieniu loda trzeba polykac, ciekawe skad masz taki nawyk
Poncjusz Piłat pisze:Skąd te dane? Ze wspomnianego wcześniej sufitu?
Koszykarz pisze:Wy kobietki z Wawki jakies glodne musicie byc, ze tak polykacie
Koszykarz pisze:A tak na serio to 90% Twoich znajomych ok, rozumiem. A ja napisalem, ze 90% kobiet wszystkich ogolnie ale oczywiscie tutaj na forum jak widze polykaja wszystkie i zaraz napisza ze nie mam racji.
Koszykarz pisze:Poncjusz Piłat pisze:Skąd te dane? Ze wspomnianego wcześniej sufitu?
Nie, na suficie mam tylko statystyke liczebnosci Humbakow na Oceanie Atlantyckim w czasie godow, ale nowsze dane znajdziesz pod lodowka jesli dobrze pamietam
sophie pisze:Tak jak pytal Poncjusz, skad w ogole wytrzasnales te 90%? Jakies badania? Wsrod Polek? Europejek? Nastolatek? Starszych kobiet?
Ewela pisze:a dla 90% ktora ja znam to nie jest takie oczywiste...I to nie wynika z faktu,ze sa malo uswiadomione w tych sprawach!
Poncjusz Piłat pisze:No to skąd to zdziwienie, że u innych nie jest tak samo?
A ze Ewela nie polyka i probuje udowodnic, ze polykanie nie jest takie wspaniale, a niespelniony Koszykarz jej wtoruje, to juzich problem...
Ewela pisze:nie doszukalam sie negujacego tego
sophie pisze:A ze Ewela nie polyka i probuje udowodnic, ze polykanie nie jest takie wspaniale, a niespelniony Koszykarz jej wtoruje, to juzich problem...
moon pisze:po prostu dziwi mnie to,ze dla niektorych z was to jest az tak oczywiste!ze robienie loda laczy sie nierozerwalnie z polykaniem spermy!
No cóż Twoje zdziwienie pozostaje tylko i wyłącznie Twoim a nie naszym problemem. Moze kiedyś zrozumiesz
moon pisze:po prostu dziwi mnie to,ze dla niektorych z was to jest az tak oczywiste!ze robienie loda laczy sie nierozerwalnie z polykaniem spermy!
No cóż Twoje zdziwienie pozostaje tylko i wyłącznie Twoim a nie naszym problemem. Moze kiedyś zrozumiesz
Ewela pisze:Zrobienie loda to zrobienie a polkniecie spermy to juz indywidualna kwestia!
Ewela pisze:tak tylko,ze na tym forum siedza tylko kobiety ktore lubia!bo we wszystkich postach nie doszukalam sie negujacego tego!
Ewela pisze:jestem w 100%pewna ze wiecej jest dziewczyn ktore nie lubia robic lodow z polykaniem!choc wedlug was to normalne zachowanie gdy sie kogos kocha!
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 349 gości