Seks z opaską na oczach :)

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

sexiłeś/aś się z zawiązanymi oczami?

Czas głosowania minął 12 wrz 2005, 21:27

tak
16
44%
nie
20
56%

Liczba głosów: 36
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 09 wrz 2005, 01:46

TFA pisze:Nie masz argumentow to uruchamiasz zlosliwosc ? typowe.

Nie Mia taka jest.
Ty za to się wściekasz jak cholera i tupiesz nóżką.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 09 wrz 2005, 01:48

jaka jest ? ocenia ludzi po dwoch slowkach ? ich temperament?
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 09 wrz 2005, 01:50

nie moon chodzilo o to ze jestem zlosliwa :P <browar> a reszty nie chce mi sie komentowac :)
No moze jedno :P bo nie wiem od kiedy to wazny jest tylko sens slow a nie ich bogactwo. W takim razie czemuz to sztuka i kunszt slowa sa tak powszechnie cenione? Dla Ciebie to na pewno wielka zagadka :)
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 09 wrz 2005, 01:55

No "rznac,pieprzyc,dymac," to wielkie bogactwo slowa, wielka sztuka i kunszt. Wierz mi ze ja mam o wiele bogatszy zasob kunsztownego slownictwa i nie jest to kochac ani bzykac, ani tez rznac. I dalej pytam co to ma do temperamentu!?
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 09 wrz 2005, 01:59

No jasne, 2 slowa toz Ci zaskakuajce bogactwo :) A wierzyc Tobie na slowo nie mam specjalnego zamiaru :) A to byl tylko kontrargument dla Twojego stwierdzenia ze wazne jest tylko co sie mowi a nie jakich slow sie uzywa ;) Na tym lepiej zakonczyc dyskusje, bo nie mam ani czasu ani ochoty na wyjasnianie czegokolwiek wiecej :)
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 09 wrz 2005, 02:02

No i znowu tych dwoch slow sie czepilas, nie mowiac o prowokujacej zlosliwosci, a ty dalej oceniaj sobie ludzi po dwoch slowach okreslajacych jedna czynnosc, dla mnie to jest chore i co to ma do temperamentu od ciebie sie nie dowiem, bo sama nie znasz odpowiedzi, ty nie masz argumentow a nie czasu :)
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 09 wrz 2005, 02:04

Ja sie nie czepian 2 slow tylko bazuje na tym co sam napisales i o co sam sie wczesniej klociles, poczytaj caly watek to moze Ci cos zaswita. O tym co ma slownictwo do temperamentu tez juz napisalam - i nie mam czasu sie powtarzac! A dla Ciebie moze byc cos chore - w dupie to mam szczerze mowiac :P
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 09 wrz 2005, 02:09

Napisalas tylko ze ma to zwiazek z temperamentem, ale nie napisalas dlaczego, uzasadnij prosze! A jesli chodzi o 2 slowa, to tez nie wiem o co ci chodzi, bo przeciez nie chodzi o slowa w lozku tylko o samo nazewnictwo,mowienie o tym, a temperament ma tu gowno do rzcezy. Naprawde masz dziecinne poglady. Ja tez mam w dupie to co myslisz o mnie, jakie masz zdanie itd. Bo nie rozumiem jak mozna oceniac czlowieka po tym jak inaczej mowi na seks!
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 09 wrz 2005, 02:18

Napisalam jaki to ma zwiazek - wiec nic dodac nic ujac koncze swoj udzial w tej dyskusji. Oh jakie to byloby proste jakby wszyscy sie nawzajem rozumieli :) hihi. Nigdzie nie powiedzialam ze oceniam po tym czlowieka wiec kolejny raz prosze nie sil sie na nadintepretacje moich slow. Hasta la vista!
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 09 wrz 2005, 02:22

To Ty uzylas nadinterpretacji mowiac ze w lozku i w ogóle uzywam TYLKO 2 slow,podczas gdy nie powiedzialem ze TYLKO i nie powiedzialem ze w lozku,tylko chodzilo mi o nazwe sama w sobie, jako fakt. Na kazdym kroku to podkreslalas, ok niewazne. Jedni mowia "uciekam do pracy" a drugi "spierdalam do pracy" to ten drugi ma wiekszy temperament ? Peace, mi sie juz nie chce gadac a ta rozmowa nie prowadzi do kompromisu.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 09 wrz 2005, 08:40

Wszystko moi mili zalezne jest od natezenia , przyjemnosci ze tak powiem , bo jezeli bedzie to natezenie silne !! nie wierze ze nie wyrwie sie takiej osobie słowo rznij mnie , piepsz mnie , albo jakiekolwiek inne ! , ale jesli dosnania są słabe , to rozumiem iz sie nie wyrwie , bo sie takie cos nie wzbudzi ! i nie ma nic w tym złego !! tak samo ja człowiek z złosci " silnej " sie zapomni , tak samo w sexie ! ale trzeba go do tego stanu doprowadzic i tu jest problem ! <aniolek2> <aniolek2> <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 09 wrz 2005, 08:51

Mia pisze:sorry ale przeczytalam cala dyskusje i chce mi sie smiac jakby moj facet mowil mi tylko caly czas ze sie ze mna "kocha" i tak samo oburzalyby go slowa rznac czy pieprzyc to powialoby nuda i konserwatywnym mysleniem w ogole jeszcze dziewczyny rozumiem, ale to okreslenie jest tak slodko-cukierkowe ze naprawde nie do kazdej sytuacji pasuje

Podpisuje sie rekami i nogami.
TFA, dla mnie jednak mowienie o seksie tylko "kochanie sie" jest nudne. I mowi to poniekad o temperamencie. Ostre rzniecie to po prostu ostre rzniecie a nie romantyczne "kochanie sie" . I co ile mi dajesz lat - 15?
To ja nie wierze w Twoje 23 :].
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 09 wrz 2005, 10:37

Dlaczego Wy mi wmawiacie ze skoro mowie o seksie "kochanie" to pewnie tylko romantycznie sie kocham pod kolderka i mowie "puci puci ziabulko"!!!!. Gdzie ja to napisalem ! Ile mam wam razy tlumaczyc ze mowie "kocham" ale to co robie WY nazwalibyscie rznieciem, lubie klepac moja dziewczyne po dupie, rzucac nia po lozku, ciagnac za wlosy, ale ja mowie ze sie z nia kocham !! Yasmine przeczytalas chociaz jedna moja wypowiedz ? I nie musisz mi mowic czym jest ostre rzniecie, bo doskonale wiem czym jest , ale dla mnie to jest bzykanie kochanie, ja to po prostu inaczej nazywam a nie twierdze ze ostry seks to dla mnie jest beeee, no bez przesady!

[ Dodano: 2005-09-09, 10:40 ]
Yasmine pisze:TFA, dla mnie jednak mowienie o seksie tylko "kochanie sie" jest nudne

Jak to mowienie jest nudne ? a co ma mowienie o seksie do samego seksu i temperamentu ? O seksie sie nie mowi tylko sie o nim rozmawia i go uprawia, a to co sie mowi w lozku to zupelnie co innego, inne epitety. Bo co w kolko powtarzasz w lozku "rznij mnie" ? Bo co za roznica czy mowie kocham, bzykam, czy rzne skoro robie w lozku to samo, czyli wg. Was sie rzne ?

[ Dodano: 2005-09-09, 10:52 ]
I ja mi jakas jeszcze raz napisze cos w stylu ze jak mowie kocham to znaczy ze tylko romantycznie cukierkowato sie kocham to po prostu padne. To zadam teraz pytanie. Czyms sie rozni milosc francuska od ciagniecia druta? ze co milosc francuska to jest romantyczne lizanie penisa, a ciagniecie druta to ostre lizanie tak ?
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 09 wrz 2005, 11:03

LUDZIE !
uspokojcie sie

nie mowcie ze jak TFA mowi o sexie "kochac sie" to ma maly zasob slow, bo to bzdura.
jedni mowia zrznac inni kochac i po co ta glupia dyskusja?
MIA na sile starasz sie przekonac kogos do nazewnictwa, ktore jemu nie pasuje. Daj spokoj i przestancie sie wkoncu obrazac.
jak macie cos do siebie, to spadajcie na gg lub priv !
litosci !
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 09 wrz 2005, 11:05

I powiem jeszcze tylko tyle, ze ja ja nigdzie nie napisalem ze oburza mnie slowo "rzniecie" bo to brzydkie, itd. Po prostu nie lubie tego okreslenia, ale go nie potepiam! I was tez nie uwazam za jakies zboczone czy cos, bo sam uwazam sie za wyjatkowo zboczonego i wcale nie potrzebuje do tego takich slow jak rzniecie. A wy na mnie weszlyscie i probujecie mi wmowic ze mam slaby temperament, jestem grzecznym konserwatysta, bo nie mowie takich slow jak Wy i inaczej mowie na Seks.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 09 wrz 2005, 11:07

foxy_lady pisze:MIA na sile starasz sie przekonac kogos do nazewnictwa, ktore jemu nie pasuje

z tym sie nie zgodze, gdzie zauwazylas jakas probe przekonywania????

p.s TFA jak widizsz cos w tym jednka jest skoro pisze Ci pdoobnie kolejna odoba a Ty dalej nic nie rozumiesz (; 2
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 09 wrz 2005, 11:10

Mia pisze:z tym sie nie zgodze, gdzie zauwazylas jakas probe przekonywania????

przecierz nie bede Ci cytowała wypowiedzi, bo mi szkoda czasu.
p.s TFA jak widizsz cos w tym jednka jest skoro pisze Ci pdoobnie kolejna odoba a Ty dalej nic nie rozumiesz (; 2

o co ci chodzi ? jaka kolejna osoba ??
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 09 wrz 2005, 11:10

Nie, to wy mnie nie rozumiecie,tego, ze to jak mowie na seks, nie ma zadnego wplywu ani na moj temperament zyciowy ani lozkowy, bo nazewnictwo to jedno, a tresc to drugie.
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 09 wrz 2005, 11:12

TFA pisze:Nie, to wy mnie nie rozumiecie,tego, ze to jak mowie na seks, nie ma zadnego wplywu ani na moj temperament zyciowy ani lozkowy, bo nazewnictwo to jedno, a tresc to drugie.

rozumiem to doskonale.
Nie wiem co w tym niejasnego
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 09 wrz 2005, 11:14

foxy_lady pisze:przecierz nie bede Ci cytowała wypowiedzi, bo mi szkoda czasu.

No bo takich wypowiedzi nie mam, caly czas podkreslam moje zdanie, nigdzie nie probuje go przekonac zeby poszerzyl swoj slownik jesslo chodzi o nazywanie stosunku seksualnego (; 2
foxy_lady pisze:o co ci chodzi ? jaka kolejna osoba ??

no tu oczywiscie nie chodzi o Ciebie (; 2

TFA pisze:ie, to wy mnie nie rozumiecie,tego, ze to jak mowie na seks, nie ma zadnego wplywu ani na moj temperament zyciowy ani lozkowy, bo nazewnictwo to jedno, a tresc to drugie

no a to jest Twoja calkiem subiektywna opinia, a kazdy ma prawo do wlasnej ;PP
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 09 wrz 2005, 11:14

Ale panienki z liceum tego nie rozumieja.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 09 wrz 2005, 11:16

p.s taka techniczna uwaga nie lepiej sie zastanowic i raz napisac post zamiast go tyle razy zmieniac? (; 2

[ Dodano: 2005-09-09, 11:17 ]
TFA pisze:Ale panienki z liceum tego nie rozumieja.
:DD no no niezla obrona (; 2 szkoda ze niezgodna z prawda (; 2
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2005, 11:21 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 09 wrz 2005, 11:19

<zly1>
kazdy ma swoje racje i basta !
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 09 wrz 2005, 11:21

foxy_lady pisze:
kazdy ma swoje racje i basta !

<Ok> <brawo1>

[ Dodano: 2005-09-09, 11:23 ]
no dokladnie :) i to z Twojej strony calkiem kiepskich docinkach - w stylu panienek z liceum :DD (i znow edycja posta)
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 09 wrz 2005, 11:23

O co ci chodzi ? :P jakie docinki ? :)
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 09 wrz 2005, 11:24

foxy ma racje - z mojej strony finito :) juz nie bede pisac :P
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 09 wrz 2005, 11:27

Ja tez nie widze najmniejszego sensu, bo jak sie nie ma argumentow to wlacza sie "wrednosc" papa.
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 09 wrz 2005, 11:31

TFA, przed chwila napisales ze EOT a pozniej go edytowałes.
Badz powazny i daj sobie juz spokoj, bo adminem poszczuje :D

EOT
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 09 wrz 2005, 13:45

http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... sc&start=0

po tym poscie to juz w ogóle nie rozumiem czemu niektorzy sie czepili.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 09 wrz 2005, 13:47

TFA pisze:http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=2891&postdays=0&postorder=asc&start=0

po tym poscie to juz w ogóle nie rozumiem czemu niektorzy sie czepili.

tam jest wiele postów , a konkretnie o co biega ?
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”