TFA pisze:Nie masz argumentow to uruchamiasz zlosliwosc ? typowe.
Nie Mia taka jest.
Ty za to się wściekasz jak cholera i tupiesz nóżką.
Moderator: modTeam
Mia pisze:sorry ale przeczytalam cala dyskusje i chce mi sie smiac jakby moj facet mowil mi tylko caly czas ze sie ze mna "kocha" i tak samo oburzalyby go slowa rznac czy pieprzyc to powialoby nuda i konserwatywnym mysleniem w ogole jeszcze dziewczyny rozumiem, ale to okreslenie jest tak slodko-cukierkowe ze naprawde nie do kazdej sytuacji pasuje
Yasmine pisze:TFA, dla mnie jednak mowienie o seksie tylko "kochanie sie" jest nudne
Mia pisze:z tym sie nie zgodze, gdzie zauwazylas jakas probe przekonywania????
p.s TFA jak widizsz cos w tym jednka jest skoro pisze Ci pdoobnie kolejna odoba a Ty dalej nic nie rozumiesz (; 2
TFA pisze:Nie, to wy mnie nie rozumiecie,tego, ze to jak mowie na seks, nie ma zadnego wplywu ani na moj temperament zyciowy ani lozkowy, bo nazewnictwo to jedno, a tresc to drugie.
foxy_lady pisze:przecierz nie bede Ci cytowała wypowiedzi, bo mi szkoda czasu.
foxy_lady pisze:o co ci chodzi ? jaka kolejna osoba
TFA pisze:ie, to wy mnie nie rozumiecie,tego, ze to jak mowie na seks, nie ma zadnego wplywu ani na moj temperament zyciowy ani lozkowy, bo nazewnictwo to jedno, a tresc to drugie
TFA pisze:Ale panienki z liceum tego nie rozumieja.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 184 gości