Moderator: modTeam
zadurzona pisze:poznasz go napenwo bo jest zupełnie inny w dotyku niż reszta ścian pochwy.
radomir pisze:uaktywnicdobre
login:
hasło:
o holera haslo denited
zadurzona pisze:poznasz go napenwo bo jest zupełnie inny w dotyku niż reszta ścian pochwy.
Andrew pisze:za mało tu jestes, za krótko ! by piosac to co piszesz . pozdrawiam<browar> <browar> <browar>
zauwaz iż Radomir , ani nie doradził ani nie wymienił doswiadczen , stad mój post
Twuj post musialem też skomentowac (i nie było w nim zadnej złosliwosci ) po to by szukajacy ewentualny nie wzioł zbyt sobie jego do serca !
RedX pisze:Uśmiałem się setnie...![]()
Jeśli doświadczenie w tych sprawach zdobywa się poprzez staż na forum.. to gratuluję Andrew "doświadczenia"..![]()
Co do punktu G to się nie wypowiadam, bo go nie mam..
radomir pisze:a co to ma wspolnego ze malo jestem na forum ze co?ze malo postów napisalem?a co toja stanislaw lem jestem albo szymborska? jestem tu od Dołączył: 23 Wrz 2005...
radomir pisze:a co do ilosci partnerek:tez bedziesz mierzyl wartosc czlowiek i jego wiedzę bo mialem ich np slownie 1 i od dobrych paru lat jestesmy w szczesliwym zwiazku? czy 100 bo jestem singlem i gmeram palcem w kazdej by znalezc punkt G.
radomir pisze:piszac o uaktywnienu punktu G sam piszacy chyba nie wiedzial co pisze, bo to jest bzdura. Jakby mial nagle wyskoczyc pagorek z napisem punkt G. Tego trzeba sie nauczyc i facet i kobieta, by odkrywac swe ciala i nie wyskoczy nagle jak pryszcz bo on tam jest...stad moj zart z loginem i haslem.
No to w takim radzie... czy dziewica nie może mieć orgazmu? ;| W tym temacie chodzi o puknt G. Znalazłem go więc napisałem coś o tym. Moja nie ma takiej błony przez którą nie może się przedostać palec aa... teraz to już sam nie wiem... W czym popełniłem błąd.Mona pisze:Misiek, piszesz o tej dziewicy?
Wysłany: 2005-01-27, 18:44
--------------------------------------------------------------------------------
Ja juz powoli zaczynam sie poddawac Szukam i szukam i znalesc nie moge. Czasami cos tam mi sie wydaje ze znalazlem ale to chyba nie to...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 271 gości