Maverick pisze:To moja noga wykorzystuje biednego nieswiadomego psa
Nie wiem gdzie ja to napisałam?
Maverick pisze:Jestes kobieta, moze dziewica

Rozwaliłeś mnie!
Maverick pisze:Sugerujesz ze piesek po wydyamaniu kobiety bedzie mial urazy na psychice
Nie. Sugeruje,że to niezgodne z prawem ( o tej Twojej moralności to już nawet nie wspomninam),że chore i że to jest wykorzystywanie!
mrt pisze:OneLove, głupoty takie wypisujesz
Taaa,Ty za to widać,że wiesz co mówisz
mrt pisze:Seks ze zwierzętami jest be nie ze względu na to, że się psu krzywda dzieje, bo de facto nie dzieje, ale ze względu na godność osoby
Pierniczysz. Te "osoby" robią to świadomie. Gdyby były do tego zmuszane to można tu mówić o "godności".
Mysiorek pisze:To tak jak u Ciebie, tylko napiszesz, że to nie instynkt tylko wola.
Ja nie musze "jeść tego co w misce",mam wybór.
Wilczyca pisze:Wg. Jej psu dzieje się krzywda bo on gwałci nogę.
Gdybyś posiadała umiejętnośc czytania ze zrozumieniem to byś wiedziała,że ja akurat o tym nie pisałam.
Wilczyca pisze:Ktoś tu mówił o Holandii

Ja tam pracuje.
A no to wiele wyjaśnia.
fakt ze zachowanie zwierzat jest prowokowane przez ludzi ktorzy chca miec z tego przyjemnosc bo przeciez pies sobie nie pomysli "ale mam fajna pania zaraz ja pukne" no sorry...
I dokładnie o to chodzi. Dlatego jest to wykorzystywanie!!!
Może Ci co tak zaciekle zoofili bronią po prostu nie znają nawet jej definici? Więc przytocze,może się komuś w głowie rozjaśni:
Zoofilia - dewiacja seksualna polegająca na zaspokajaniu popędu płciowego poprzez współżycie ze zwierzętami.
A gdyby ktoś miał wątpliowści co to dewiacja:
Parafilia, inaczej dewiacja – zaburzenie preferencji seksualnych; utrwalone zachowanie seksualne, które kształtuje się w rozwoju na skutek oddziaływania bodźców kojarzących się ze stanami silnego podniecenia. Elementy strukturalne zachowania parafilnego, które umożliwiają jednostce osiągnięcie satysfakcji na poziomie psychicznym (czyli zaspokajają potrzeby seksualne) jednocześnie wykluczają spełnienie biologicznej (prokreacja) lub społecznej (tworzenie więzi) funkcji zachowania seksualnego.