Czy nie jest za mały?
Moderator: modTeam
Maverick pisze:A ja nie rozumiem dlaczego dla niektorych tak istotny jest rozmiar w stanie zwisu, bez wzwodu
No ja tez nie wiem. Podobno (podobno!) Ci co maja malego w stanie zwisu a Ci co maja wiekszego w stanie pobudzonym <:P> wyrownuja swoje rozmiary. Nie mialam do czyniania z wieloma penisami,czytalam tylko o tym
Yasmine pisze:To zadziwiajace i zachwycajace jak z takiego malego potworka moze zrobic sie w jedna chwilke duzy potwor. Cud natury
Taaak, to jedyne cialo w przyrodzie, ktore zwiekszajac swoja srednice jednoczesnie zwieksza zamiast zmniejszac swa dlugosc <aniolek2>

Ostatnio zmieniony 23 lip 2005, 18:27 przez GNRose, łącznie zmieniany 1 raz.
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Maverick pisze:Na egzaminie z biologii:
- co pod wplywem impulsu nerwowego moze sie powiekszyc az kilkakrotnie?
- (studentka ze wstydem odpowiada) penis panie profesorze
- nie... zrenica prosze pani, ale gratuluje chlopaka
Hehe
Na egzamine powtorkowym z kolei ta sama babka i jeszcze jeden zdajacy. Pada pytanie: z jakiej tkanki zbudowany jest penis?
Dziewczyna: Z tkanki kostne
Chlopak: Z tkanki miesniowej
Profesor: Pan zdal, a pani sie zdawalo <aniolek2>
Maverick pisze:A mnie sie wydawalo ze to ciala jamiste Tkanka laczna, zadne miesnie
Ciala jamiste, ale z tkanka w nazwie lepiej brzmi

edit:
Mav, specjalnie dla Ciebie
"W fazie pobudzenia płciowego impulsy nerwowe pobudzają rozszerzenie naczyń tętniczych w prąciu. Zatoki w ciałach jamistych wypełniają się krwią. Powoduje to ucisk naczyń żylnych odprowadzających krew z prącia, utrudniając tym samym odpływ krwi z ciał jamistych."
Dalej:
'Typy tętnic:
-tętnice sprężyste - duże naczynia o średnicy ponad 10 mm (...)
-tętnice mięśniowe - tętnice o średnicy 0,1 - 10 mm. Są to odgałęzienia tętnic sprężystych, mają od nich jednak cienkie ściany (grubość ściany do średnicy naczynia wynosi jak 1:3) (...)
-tętnice mieszane - są to tętnice o budowie przejściowej pomiędzy sprężystymi a mięśniowymi"
Z kolei:
"Tkanka łączna - jedna z podstawowych tkanek zwierzęcych (...)Tkanka łączna ma za zadanie: spajać różne typy innych tkanek, zapewniać podporę narządom i ochraniać wrażliwe części organizmu"
Jak wiec widzisz-penisowi blizej jednak do tkanki miesniowej, niz lacznej
Maverick pisze:A mnie sie wydawalo ze to ciala jamiste Tkanka laczna, zadne miesnie
Ale racja, specjalnie klasa mojego chloapak - meska czesc poszla w ostatniej klasie liceum - kiedy juz nie mieli biologii - spytac babki, bo sie pozakladali i Mav ma racje
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
gosia pisze:Ale racja, specjalnie klasa mojego chloapak - meska czesc poszla w ostatniej klasie liceum - kiedy juz nie mieli biologii - spytac babki, bo sie pozakladali i Mav ma racje
Ale z czym?
znaczy wiesz - ja się śmiałam głównie wtedy, bo latali z makietami z namalowanymi tam penisami po całej szkole
Ale to ciała jamiste budują penisa.
Ale z tym bym sie zgodzila, ale w sumie co ja wiem - nie mam przeciez
GNRose pisze:mysle tylko, ze blizej im juz do tkanki miesniowej niz łącznej
Ale z tym bym sie zgodzila, ale w sumie co ja wiem - nie mam przeciez
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Już kiedyś to pisałem, ale w tym miejscu nie mogę się powstrzymać, żeby nie powtórzyć, że:
nie długość przyrodzenia, lecz technika pier...enia daje maximum zadowolenia.
Tak więc chłopaki nie przejmujcie się długością swego sprzętu, tylko umiejętnie wykorzystujcie to co macie tzn. czym was natura obdarzyła, bo i tak nie macie na to wpływu.
nie długość przyrodzenia, lecz technika pier...enia daje maximum zadowolenia.
Tak więc chłopaki nie przejmujcie się długością swego sprzętu, tylko umiejętnie wykorzystujcie to co macie tzn. czym was natura obdarzyła, bo i tak nie macie na to wpływu.
Kochać i być kochanym
- kinomaniak
- Pasjonat
- Pasjonat
GNRose pisze:Ja sie pocieszac specjalnie nie musze-zadowolony jestem z tego, co mam (moja Pani zreszta tez), ale moze zajmiemy sie np. kwestia "Czy nie jest za luźna?"
![]()
<aniolek2>
A ILU TWA PANI MIAŁA PARTERÓW
Jak jest za luzna ..to jest za mały ..to działa w dwie strony
Kazdy chłopak woli ciasniejszą ..albo inaczej (dopasowana ) od za luznej
i kazda dziewczyna woli (jak ma rozeznanie ) wiekszego(dopasowanego) ..od normalnego <aniolek2>
A Ty Kinomaniaku
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze:A ILU TWA PANI MIAŁA PARTERÓWi z jakimi rozmiarami
Odpowiedz na to pytanie jest z gatunku tych, ktorych nie zdradzam-taka juz mam zasade <aniolek2>
Andrew pisze:Kazdy chłopak woli ciasniejszą ..albo inaczej (dopasowana ) od za luznej
i kazda dziewczyna woli (jak ma rozeznanie ) wiekszego(dopasowanego) ..od normalnego
To sie zgadza
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- kinomaniak
- Pasjonat
Andrew----każdy moze zabierać głos w tej sprawie w jakiej mu sie podoba---forum nie nalezy do ciebie...nie zapominasz sie??
W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Hehe dobre, zresztą ja jakoś w ogóle nie reaguje na to ze mógłby by być to wstydliwy temat.
Ostatnio lezymy sobie na plaży. Ja moja kuzynja mojej dziewczyny i muj kumpel. no moja nie wytrzymała i musiała przawie wykrzyczeć "Krzychu ma 15" No to nie wiele myśląc również krzyknołem "No ! mam piętnaście"...
Niwiem dlaczego ale mam to w dupie czy ktoś powie ze ma więcaj w gaciach, czy będzie milczał usmiechając sie tajemniczo.
Hehe ciekawe czy jest tak samo czuły punkt żeńskiej populacji...
Bynajmniej kuzynka chcąc rozładować jeszcze bardziej sytuacje powiedziała ze gaśnica jej nie starcza
lol
Ostatnio lezymy sobie na plaży. Ja moja kuzynja mojej dziewczyny i muj kumpel. no moja nie wytrzymała i musiała przawie wykrzyczeć "Krzychu ma 15" No to nie wiele myśląc również krzyknołem "No ! mam piętnaście"...
Niwiem dlaczego ale mam to w dupie czy ktoś powie ze ma więcaj w gaciach, czy będzie milczał usmiechając sie tajemniczo.
Hehe ciekawe czy jest tak samo czuły punkt żeńskiej populacji...
Bynajmniej kuzynka chcąc rozładować jeszcze bardziej sytuacje powiedziała ze gaśnica jej nie starcza
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
kinomaniak pisze:Andrew----każdy moze zabierać głos w tej sprawie w jakiej mu sie podoba---forum nie nalezy do ciebie...nie zapominasz sie??
Ano moze , lecz tylko kiedy ma coś do powiedzenia lub... jak w niektórych sprawach ...rozeznanie , No bo jak gadac dziewczyna moze o zaleznosci , w kwesti dopasowania penis --cipka , jak miała tylko jednego partnera
wiec
zadałem Ci pytanie ...którego Ty nie widzisz ! <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- magdalenka17
- Zaglądający
Kieyś w rozmowach w toku był koles co miał penisa długosci 8 cm. Miał straszne kompleksy na tym punkcie. Podobno kiedys prostytutka powiedziała mu ze nie było najgorzej.
On chyba miał 4 a nie *cm.
Wracajac do tematu. Nie jest zle. Mój facet ma 13 i jestem w pełni ustatysfakcjowana
A 12 czy 13 to chyba nie wielka róznica. Podobno w pewnych sytuacjach penis sie jeszcze może wydłużyc ;-) powiem CI, że dużo też zależy od dziewczyny;-) jak dziewczyna dobrze tobą zakręci to będzie dobrze i Tobie i jej. pozdro
[ Dodano: 2005-07-28, 07:31 ]
A wiesz co zrobić żeby była ciasniejsza?????? są takie odpowiednie mięśnie, które można wycwiczyc i wtedy ściskasz i jest ciasna ;-) pozdro
On chyba miał 4 a nie *cm.
Wracajac do tematu. Nie jest zle. Mój facet ma 13 i jestem w pełni ustatysfakcjowana

[ Dodano: 2005-07-28, 07:31 ]
Andrew pisze:
Kazdy chłopak woli ciasniejszą ..albo inaczej (dopasowana ) od za luznej
i kazda dziewczyna woli (jak ma rozeznanie ) wiekszego(dopasowanego) ..od normalnego <aniolek2>
? <aniolek2>
A wiesz co zrobić żeby była ciasniejsza?????? są takie odpowiednie mięśnie, które można wycwiczyc i wtedy ściskasz i jest ciasna ;-) pozdro
Maverick pisze:No moj w zwisie do wielkich nie nalezy usmiech Moze z 6-7cm
Ale przynajmniej w majtkach jest wygodniej usmiech
We wzwodzie ok 15 i tez nie narzekam
no to mamy podobnie :-) i musze powiedzieć że moja Pani twierdzi że jakbym mial wiekszego to bym jej zadwał ból. A tak - wchodzę do końca i jest akurat! A to do końca to najbardziej mi sie podoba :-)
Fakt, ze w stanie zwisu nie jest duzy - jak byłem nastolatkiem to sie tego wstydziłem
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”