Onanizujecie sie?a jesli tak to jak czesto?
Moderator: modTeam
Onanizujecie sie?a jesli tak to jak czesto?
Maly sadaz do obu plci.Onanizujecie sie?a jak tak to jak czesto?
Też miałem takiego kumpla, kiedys nawet chodził po klasie i robił ankiete srod ludzi... A po co mu to było to nie wiem;)
ale najbardziej rozwalił mnie jego tekst, kiedy opowiadał dokładnie jak sie onanizował...
Kiedyś jechaliśmy autem i dla zabicia czasu on zaczął opowiadac swoje przezycia myślałem ze padne ze śmiechu.
ale najbardziej rozwalił mnie jego tekst, kiedy opowiadał dokładnie jak sie onanizował...
Kiedyś jechaliśmy autem i dla zabicia czasu on zaczął opowiadac swoje przezycia myślałem ze padne ze śmiechu.
to tak falowo jest u mnie... jest okres, ż e robię to co najmniej raz dziennie, a teraz np. nie robiłem tego od paru dni...
wszystko zależy od tego czy masz coś ciekawego do roboty czy się nudzisz
no i czy masz na to miejsce 
wszystko zależy od tego czy masz coś ciekawego do roboty czy się nudzisz
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Hardcore pisze:to tak falowo jest u mnie... jest okres, ż e robię to co najmniej raz dziennie, a teraz np. nie robiłem tego od paru dni...
wszystko zależy od tego czy masz coś ciekawego do roboty czy się nudziszno i czy masz na to miejsce
U mnie podobnie. Poza tym uważam to za normalne i nie znam chłopaka, który by tego nie robił.
Piggy in the garden,
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.
Xavier pisze:Poza tym uważam to za normalne i nie znam chłopaka, który by tego nie robił
Ja też nie znam. Skoro wszyscy to robią, widac, że jest normalne
Skoro wszyscy to i ja
A tak poza tematem: zauważyłem, że po takim numerku łatwiej przyswajam wiedzę, po prostu łatwiej mi sie uczy. Dlatego gdy przychodzi do nauki...hehehe
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Ja miałem raczej tak ze max przerwa to 2-3 dni a z regoly codziennie, do 2-3 razy dziennie
A teraz mam cos takiego dziwnego, bo mam dziewczyne i od poczatku zwiazku naszego nic
A nie uprawiamy jeszcze seksu, tylko dotykanie przez ubranie (ale rym) a takto to nic. No i mija juz 3 tydzien.... Dziwne. Tez tak macie 

- Lady_Jesika
- Uzależniony
Madzia pisze:A mi jest troche przykro a może raczej dziwnie sie czuje bo wiem ze mój chłopak mimo iż sie kochamy to robi sobie sam dobrze...wiem ze są dni kiedy sie nie spotykamy albo nawet jak sie spotkamy to nic nie robimy...ale czuje sie troche niewystarczająca....dziewczyny tez tak macie?
To działa w obie strony. Przecież facet gdy się dowie, że panna to robi, pomysli tak samo, poczuje się niewystarczający.
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
Czyli dokładnie jak mój moronTo działa w obie strony. Przecież facet gdy się dowie, że panna to robi, pomysli tak samo, poczuje się niewystarczający.
U mnie to zależy przede wszystkim od tego jaka pora w cyklu, od kiedy się nie sexiłam, czy jestem przemęczona itp. itd.
Potrafię z 4 razy dziennie, potrafię nic przez 2 miesiące albo i więcej.
- Lady_Jesika
- Uzależniony
- Weteran
srednia to raz na dzien ale czasem i czesciej
raczej dla "rozladowania" napiecia niz dla przyjemnosci
ciekawe jest ze kobiety maja dziwne podejscie do masturbacji faceta - najczesciej zabraniaja i mowia ze jak juz to lepiej sie kochac - no tak ale sex z laski ? :563:
raczej dla "rozladowania" napiecia niz dla przyjemnosci
ciekawe jest ze kobiety maja dziwne podejscie do masturbacji faceta - najczesciej zabraniaja i mowia ze jak juz to lepiej sie kochac - no tak ale sex z laski ? :563:
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Stwierdzenie z matematycznego punktu widzenia zawiera zbyt malo danych przez co nie jest logiczneale czuje sie troche niewystarczająca.
Czy idzie odpowiedziec na pytanie: czy chleb/mieso jest wystarczajace aby sie najesc? Czy czlowiek nie bedzie jadl nic innego?
Nie idzie na to pytanie odpowiedziec. Wiadomo ze miechem naje sie kazdy, pytanie ile go jest i na jak dlugo ma starczyc. Chocbys byla miss niewiem jaka, seksila sie najlepiej na swiecie, ale robila to z nim raz na tydzien to i tak bedzie mu malo
Ale... tak. Nie wystarczasz mu, jednak to nie to samo co to ze jestes "niewystarczajaca".
Ja nie wiem, co sie dziwic facetowi ze sobie zrobi dobrze
Tym sie nie idzie nasycic raz a porzadnie, trzeba jesc regularnie, co jakis czas
ja robilem to kiedys
jak mi sie nudzilo bez problemu dochodzilem do 20 razy na dobe
od pewnego czasu tego nie robie i nie przeszkadza mi to
a snow erotycznych nie mam (mialem moze z 10 w calym zyciu....)
@mav->ja jem porzadnie 2-3 razy na tydzien i jakos zyje
jak mi sie nudzilo bez problemu dochodzilem do 20 razy na dobe
od pewnego czasu tego nie robie i nie przeszkadza mi to
a snow erotycznych nie mam (mialem moze z 10 w calym zyciu....)
@mav->ja jem porzadnie 2-3 razy na tydzien i jakos zyje
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
- Sir Charles
- Weteran