Dlaczego kobiety odmawiają seksu?
Moderator: modTeam
Jarek pisze:A mi się wydaje, że kochanka potrafi się nawet zmusic do seksu aby go tylko zatrzymać przy sobie (pod warunkiem, że jest dobrym kochankiem).
JAK powiedziałeś ....wydaje ci sie !!! ja bynajmniej takiej nie miałem !! chyba potrafisz rozpoznac ten byłysk w oku gdy kobieta chce sexu ???
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
krzys pisze:Jarek pisze:A mi się wydaje, że kochanka potrafi się nawet zmusic do seksu aby go tylko zatrzymać przy sobie (pod warunkiem, że jest dobrym kochankiem).
JAK powiedziałeś ....wydaje ci sie !!! ja bynajmniej takiej nie miałem !! chyba potrafisz rozpoznac ten byłysk w oku gdy kobieta chce sexu ???
Skoro ona ten blysk ma prawie zawsze to chyba cos jest nie tak... ja takiej nie spotkalem nawet ja sam nie zawsze mam ochote na seks a raczej uchodze za niewyzytego ;D
Ach myslec sie wam nie che !! chodzi o to ze zawsze ma ten błysk jak widzi iż facet ma na to ochote i do tego zmierza ! , ale jak tu dyskutowac z 23 latkami , jak nie są w zwiazku małzenskim i wszystko przed nimi ! :547: stan nazeczenstwa to jeszcze sielanka !!! wszystko przed wami ! :547: pewnie iznie ma ochoty na sex jak facet nie wykazuje checi do tego ! choc jest róznie , pewnie ze nie ma ochoty na sex gdy zle sie czuje , albo ma jakies problemy , chodzi o to ze gdy nie ma problemów i czuje sie dobrze to na niego ma , albo twe zabiego do tego doprowadzą , a nie ze jest tak iz wczesniej twa pani sie doskonale bawiła np z kolezankami , a potem nie ma ochoty na sex , na zakupach była frywolna a w domu rozbolała ja głowa , albo juz jest za puzno itd. itd. albo za wczesnie itd.itd. mnozyc przykłady dalej ? po co , jak własciwie nie wiecie o czym mówię ! :564: :564: :564: :564: :564:
wiem o czym mowisz ale jest to dla mnie troche dziwne....
wychodzi na to ze kochanki to inny typ kobiet a tak na pewno nie jest...
fakt faktem moze po slubie czesc kobiet przestaje zabiegac o zwiazek i wiedzac ze juz cie ma idzie na latwizne i np odmawia czasem seks bo dla niej to w tym moemncie nie jest wazne....
wychodzi na to ze kochanki to inny typ kobiet a tak na pewno nie jest...
fakt faktem moze po slubie czesc kobiet przestaje zabiegac o zwiazek i wiedzac ze juz cie ma idzie na latwizne i np odmawia czasem seks bo dla niej to w tym moemncie nie jest wazne....
Nie mam definicji na ten rodzaj kobiet , kochanka to kobieta bedaca w zwiazku z facetem nie stanu wolnego , ale w zadnym razie nie tylko i wyłacznie dla sexu !
No tak , zapomniałas dodać iż zony to zawsze mają problemy ! a to trza malowac i to juz , a to trza okna wymienic i nie wazne skad pieniądze na nie wziąsc , itd a to nowa sukienka potrzebna i nie wzne iz szafy zamknąć sie nie da ! a to na wakacje trza pojechać ! bo nie ma nic wazniejszego ! i na dyskotekę też trzeba by było isc ! MEBLE tez jakieś juz stare , kazdy pretekst jest dobry by stwozyc atmosfere gdzie sexu sie juz po prostu nie che !!
DZIEKUJĘ ....JEDNAK POSTOJĘ !! :564:
No tak , zapomniałas dodać iż zony to zawsze mają problemy ! a to trza malowac i to juz , a to trza okna wymienic i nie wazne skad pieniądze na nie wziąsc , itd a to nowa sukienka potrzebna i nie wzne iz szafy zamknąć sie nie da ! a to na wakacje trza pojechać ! bo nie ma nic wazniejszego ! i na dyskotekę też trzeba by było isc ! MEBLE tez jakieś juz stare , kazdy pretekst jest dobry by stwozyc atmosfere gdzie sexu sie juz po prostu nie che !!
DZIEKUJĘ ....JEDNAK POSTOJĘ !! :564:
- taka_jedna
- Maniak
No tak , zapomniałas dodać iż zony to zawsze mają problemy !
No własnie dlatego że jesteście już JEDNYM. I problem mebli i sukienek jest wasz wspólny, bo jestescie mąż i żona. I dlatego ona Tobie zawraca tym głowę...a kochanka się najwyżej w ciszy podołuje ze nie ma się w co ubrać...i przywita Cię rozebrana
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Sue ! chce sie powiedziec iż wszystko jeszcze przed tobą , obym sie mylił ! :547:
Taka-jedna ? A miedy innymi Ty ciągle tylko kochanka = sex jakby nic innego nie wchodziło w rachubę ! :564:
problem mebli , ciuchów itd, jak piszesz , przeciesz nie ma problemu , jak ja pisałem , to sa urojone problemy wasze czyli Kobiet :547: Masz słonko lat 17 naprawde nie wiesz o czym ja mówie , mozesz tylko polemizować ! :564:
Sue jak juz sie tak kłucisz to powiedz mi co moja Pani ma na głowie , no wlasnie ! skąd Ty mozesz o tym wiedziec , mozesz tylko miec jakies załozenia !
Taka-jedna ? A miedy innymi Ty ciągle tylko kochanka = sex jakby nic innego nie wchodziło w rachubę ! :564:
problem mebli , ciuchów itd, jak piszesz , przeciesz nie ma problemu , jak ja pisałem , to sa urojone problemy wasze czyli Kobiet :547: Masz słonko lat 17 naprawde nie wiesz o czym ja mówie , mozesz tylko polemizować ! :564:
Sue jak juz sie tak kłucisz to powiedz mi co moja Pani ma na głowie , no wlasnie ! skąd Ty mozesz o tym wiedziec , mozesz tylko miec jakies załozenia !
- taka_jedna
- Maniak
A miedy innymi Ty ciągle tylko kochanka = sex jakby nic innego nie wchodziło w rachubę ! problem mebli , ciuchów itd, jak piszesz , przeciesz nie ma problemu , jak ja pisałem , to sa urojone problemy wasze czyli Kobiet
w tej chwili myślisz stereotypami. Mam 6 bluzek w których chodzę, +4 koszulki z wilkami ktore się nie nadają na randkę. Ale jak chcę sobie coś kupić to słyszę od mojego taty "wy kobiety to zawsze mówicie że mało macie ciuchów, a szafa się nie zamyka"
Masz słonko lat 17 naprawde nie wiesz o czym ja mówie , mozesz tylko polemizować
oj, za to "slonko" to Cię mój facet zabije a lat to już mam 18 prawie
Naprawdę uważasz że nie mam nic do powiedzenia bo mam 17 lat? Jakoś mnie to nie dołuje...a powinno
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
- Mroczny Piskacz
- Maniak
Taka_jedna, to moze lepiej nie mow swojemu facetowi o tym... w koncu nie chcemy martwego Krzysia ;-) z kim bysmy sie wtedy klocili : on jest idealny do tego
do Krzysia: wiem ze jestem mlody, wszystko przedemna, ale nie mozesz od razu mowic ze z racji mojego wieku nie zrozumiem co masz na mysli... wybacz, ale dyskusja jest wtedy gdy obie strony traktuja sie rownie powaznie :-) zgodze sie z Toba ze kochanka jest z facetem nie tylko dla seksu, ale nie potrafie powiedziec dokladnie dlaczego z nim jest... nie jestem kochanka ale mam takie przypuszczenia, moze sadzi ze w koncu zostawisz zone... albo liczy na wsparcie finansowe, ewentualnie jest tak jak mowia inni, jest nimfomanka ktora podnieca to ze faceta ma juz zone
a co do tego ze nie odmawia sexu, to moze u Ciebie. moj brat cioteczny (a ma juz lat ponad 40, wiec ma doswiadczenia odrobine wiecej niz i Ty drogi Krzysztofie ;-) ) powiedzial mi kiedys tak "spotykam sie z nia raz w tygodniu, czasem wiecej, a z zona jestem na codzien. zonie sie znudzilem, a kochanka ma mnie w umiarkowanych dawkach i dlatego tak dlugo ze mna wytrzymala..." moze cos w tym jest :
Ja Ne,
do Krzysia: wiem ze jestem mlody, wszystko przedemna, ale nie mozesz od razu mowic ze z racji mojego wieku nie zrozumiem co masz na mysli... wybacz, ale dyskusja jest wtedy gdy obie strony traktuja sie rownie powaznie :-) zgodze sie z Toba ze kochanka jest z facetem nie tylko dla seksu, ale nie potrafie powiedziec dokladnie dlaczego z nim jest... nie jestem kochanka ale mam takie przypuszczenia, moze sadzi ze w koncu zostawisz zone... albo liczy na wsparcie finansowe, ewentualnie jest tak jak mowia inni, jest nimfomanka ktora podnieca to ze faceta ma juz zone
a co do tego ze nie odmawia sexu, to moze u Ciebie. moj brat cioteczny (a ma juz lat ponad 40, wiec ma doswiadczenia odrobine wiecej niz i Ty drogi Krzysztofie ;-) ) powiedzial mi kiedys tak "spotykam sie z nia raz w tygodniu, czasem wiecej, a z zona jestem na codzien. zonie sie znudzilem, a kochanka ma mnie w umiarkowanych dawkach i dlatego tak dlugo ze mna wytrzymala..." moze cos w tym jest :
Ja Ne,
- Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia
Ni chciałem nikogo urazić z tym wiekiem , ale sami przyznacie iż nie mozecie wiedziec , co i jka skoro nie przezyliscie tego , a jedynie sie kierujecie zasłyszeniami itd, zszanuje kazdy wiek ! ale powiedzie jak by sie wam dyskutowało z 10-cio latkiem ? wiem to troche inny przykład i też nalezy z nim dydkutować , co nie zmienia faktu iz niektóre rzeczy zrozumie jak by puzniej
Taka -jedna ... słonko ! nie chciałem bys miała doła!!! :564:
Taka -jedna ... słonko ! nie chciałem bys miała doła!!! :564:
- Mroczny Piskacz
- Maniak
krzys pisze:Ni chciałem nikogo urazić z tym wiekiem , ale sami przyznacie iż nie mozecie wiedziec , co i jka skoro nie przezyliscie tego , a jedynie sie kierujecie zasłyszeniami itd, zszanuje kazdy wiek ! ale powiedzie jak by sie wam dyskutowało z 10-cio latkiem ? wiem to troche inny przykład i też nalezy z nim dydkutować , co nie zmienia faktu iz niektóre rzeczy zrozumie jak by puzniej
no akurat slaby przyklad ;-)
nie twierdze ze rozumiem wszystko, ale sporo tak :-)
a jak nie rozumiem, to z czasem zrozumiem :-) i powiem wtedy "kurczak blady, Krzyś mial racje :!:"
Ja Ne,
- Gorgon
- Mroczny Piskacz
- Maniak
krzys pisze:I dokładnie tak bedzie , wydrukujcie sobie to wszystko co nabazgrałem 85% z tego sie sprawdi ! :564:
jak sie sprawdzi to stawiam Ci piwo, albo dwa... dziescia dwa ;-)
a poki co... to bede wyrazal swoja opinie
Ja Ne,
- Gorgon
- Mroczny Piskacz
- Maniak
Krzysiu, SueEllen i wszyscy inni :-) jesli bedzie we Wrocku to mozemy sie na to piwo spotkac :-)
a avatara nie zmienie bo mi sie podoba ale zgadzam sie ze nogi Gracji... no coz, dzialaja na mezczyzn :-)
Ja Ne,
a avatara nie zmienie bo mi sie podoba ale zgadzam sie ze nogi Gracji... no coz, dzialaja na mezczyzn :-)
Ja Ne,
- Gorgon
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”