Całuski, kobietki, piękno
Moderator: modTeam
Oj... Krzysiu... żebym to ja potrafił tak po prostu odpowiedzieć...
Może to będzie odpowiednie... tylko trzeba odpowiednio zinterpretować:
"Miłość to nie staw, w którym można zawsze znaleźć swoje odbicie. Miłość ma przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okręty, zatopione miasta, ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko." (Erich Maria Remarque)
Może to będzie odpowiednie... tylko trzeba odpowiednio zinterpretować:
"Miłość to nie staw, w którym można zawsze znaleźć swoje odbicie. Miłość ma przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okręty, zatopione miasta, ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko." (Erich Maria Remarque)
- lord dream
- Entuzjasta
Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. Wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma. Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość, te trzy: z nich zaś największa jest miłość."
No to teraz zasunąłeś frazesami i utartymi stereotypami... Co to znaczy "miłość nie zazdrości". Odrobina tego uczucia nikomu nie zaszkodziła. To jakiś dowód dla partnera, że ci dalej na nim zależy... w ogóle z jakiej książki czy wiersza to wziąłeś bo nie uwierze, że to ci przyszło tak sobie do głowy
A w ogóle to nie miał być topic o miłości. Czy każda dyskusja musi schodzić na ten temat... Nie macie za grosz wyobraźni... Co by było gdyby...
A co wy nie wiecie co jest wg. Krzysia miloscia?? Milosc jest wtedy kiedy w malzenstwie maz zdradza zone i chodzi na dziwki , a zonie sie to wszystko podoba i akceptuje taki uklad. Krzysiu to wedlug Ciebie jest milosc?? I chociaz bys podpisywal nie swoje cytaty? I co na pytanie czym jest milosc umiesz odpowiedziec tylko w ten sposob?? Wedlug mnie to gowno a nie odpowiedz. Pochwal sie ,napisz jaka to jest Twoja cudowna milosc ,ktorej to jeszcze nie mielismy szczescia poznac??
Student pisze:A co wy nie wiecie co jest wg. Krzysia miloscia?? Milosc jest wtedy kiedy w malzenstwie maz zdradza zone i chodzi na dziwki , a zonie sie to wszystko podoba i akceptuje taki uklad. Krzysiu to wedlug Ciebie jest milosc?? I chociaz bys podpisywal nie swoje cytaty? I co na pytanie czym jest milosc umiesz odpowiedziec tylko w ten sposob?? Wedlug mnie to gowno a nie odpowiedz. Pochwal sie ,napisz jaka to jest Twoja cudowna milosc ,ktorej to jeszcze nie mielismy szczescia poznac??
Student !! zrobiłes sie strasznie agresywny ! gówno wiesz co ja robie ! a piszesz jak bys w tej kwesti był alfą i omegą ! cos tam Ci sie w tej potylicy pomieszało i myslisz juz ze wszystkie rozumy zjadłes ! nigdy też nie byłem z zadną Dziwką ! i o jakim układzie piszesz >??? wyluzuj , bo stajesz sie smieszny ! JA POWIEDZIAŁEM CO TO JEST MIŁOSC , TERAZ POWIEDZ NAM TO TY !! ja bynajmniej chetnie posłucham , bo nie bede pisał o miłosci swoimi słowami , gdyż ktos kiedys to zrobił i lepiej sie tego zrobic nie da ! dlatego cytuje ten cytat !!! Jak go nie rozumiesz i podwazasz .... to co on zawiera , znaczy nie kochałeś nikogo jeszcze ! ale tez rozumiem iz nie mozesz teraz o tym wiedzieć !
według Ciebie twoja wielka miłosc jest taka iz musisz stosować prezerwatywy i na dodatek jeszcze uciekać .....
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”